Innatriculare peridoc artizanal

Creat de Gae, Mai 27, 2020, 12:20:13 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Gae

Buna ziua dragi forumisti..O sa va spun patania mea de la rar cu inmatricularea unui peridoc..Am construit un peridoc cu o punte de la un alt peridoc cu suspensie si franare..Schimbat tot pe el pus nou role suruburi jante etc.TOT TOT...ma duc la rar si imi zice domnul de acolo ca nu ii place puntea si ca sa o schimb..sa pun una de matiz sau tico  ??? ??? Ii zic ok..ii iau o punte knot noua de 750 renunt la franare si cupla noua tot cu factura..le montez cu modoficarile de rigoare sudat iar polizat vopsit si ma duc iar la rar..iar plec cum am venit pe motiv ca nu am bon de cantar cat cantareste peridocul  ??? ??? ..bun ma duc si il pun pe cantar(110kg) iau bon ma duc iar la rar.. imi zic ca imi trebuie o fisa tehnica cu masele mma masa proprie si aia trebuie sa o fac eu..
Cum o fac un exemplu sa imi dea o anexa ceva..mi au zis ca ma descurc eu..sa fac foaia aia si sa ma intorc..
Aveti idee cum arata o asa foaie cu date tehnice pentru un peridoc artizanal? Am tot cautat pe net si nimic..o sa revin dupa ce il inmatriculez sa va spun cate ore pierdute sunt si cati peri albi o sa va apara..(bonus toate invocarile sfintilor pentru cei de la rar)

Alex1958

Salut,
Ca peste tot exista "local flavour". Baietii astia de la RAR au unul sau mai multi proiectanti agreati.
Dute la unul din ei, iti face face fisa, "pune stampila pe timbru" si scapi.
Si eu am inmatriculat un peridoc artizanal.
Toate cele bune!

Gae

Salut Alex..am tot cautat de 2 zile si nu gasesc..sunt din Craiova..am vorbit cu cineva pe la severin care construieste peridocuri si nu poate sa ma ajute..la slatina la fel au zis baietii ca nu pot sa ma ajute..daca ai tu pe cineva poti sa imi dai sa iau legatura cu ei? Ms frumos

kama3

Salut!
Ai luat startul gresit.
Inainte sa te apuci de treaba trebuia sa te duci la RAR sa te duci la director si sa-i expui ce vrei sa faci.
Buna ziua, vreau sa omologhez o remorca arizanala, cum trebuie procedat?
Si omul iti spunea ce iti trebuie ca sa mearga treaba unsa.
Probabil iti recomanda sa iei legatura cu inginerul X, sau daca directorul era chiar inginer si pus acolo exclusiv pe criterii politice, iti spunea ca-ti face el proiectul. Contracost bineinteles. Mai mult de 3-400 de lei n-ar fi trebuit sa te conste. Apoi urmau doar hartiile de facut.
Sfatul meu e sa te duci direct la inginerul care te-a plimbat pana acum il iei deoparte si ii spui scurt ca vrei sa rezolvi problema. Nu ai unde sa faci proiect/fise/ draci-laci si cat te costa sa rezolvi problema. Nu ar trebui sa se interpreteze ca spaga, ca doar e munca omului sa-ti faca proiectul si fisele care iti trebuie.
La orice RAR exista cate un inginer care se ocupa de omologarile artizanale de remorci. Trebuie doar sa insisti.
Daca vrei sa te duci la o alta reprezentanta, abordeaza direct problema cu directorul cum ti-am scris mai sus. De sus in jos e mult mai simplu decat de jos in sus.