Master-model...

Creat de corsarul, Aprilie 26, 2011, 07:19:11 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

corsarul

Pentru ca "gheata a fost sparta" , in cateva poze va arat "proiectul" la care lucrez :

corsarul

_Alex_

Neata
Hristos a inviat
este chila pentru un RIB?

corsarul

_Alex_

foarte frumoase forme  :)
este numai din fibra?

corsarul

Paii...nu !...Ce vezi este modelul pe care v-oi "bate" matrita.....numai dupa aceea, in matrita, se va putea "bate" piesa finita (chila rigida)

Ciby

Foarte frumos si destul de profi!
Daca realizezi matrita astfel, probabil te gandesti la barci in serie.

corsarul

Pentru moment ,ma gandesc sa duc proiectul la final si asta cat mai bine. De aceea, am cumparat materialele indicate pentru constructia matritei pentru a nu face nici un rabat de la calitate ! Profit de aceasta ocazie sa-i multumesc lui Vali care mi-a fost PROFESOR! Multumesc VALI !!!

corsarul

...

lipan

Camera "de raba" a iesit excelent. Ca de fabrica. Felicitari!
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

Florio

Corsarule, asta e balonul de poliplan pe care il faceai lunile trecute, tatonand cu forme din carton ? Arata profi  rau ! :)

Ce ti-e cu artistii astia cand ii lasi sa-si faca de cap .....

Abia astept sa o vad in glisaj, pe apa .

(daca nu limiteaza ganditorii natiunii la 15kw putere motor :) )

corsarul

Citat din: Florio din Aprilie 29, 2011, 09:07:58 PM
Corsarule, asta e balonul de poliplan pe care il faceai lunile trecute, tatonand cu forme din carton ?
Asta-i !....da' nu ma intreba cata munca si cati bani am cheltuit ;D . Numai ca sa-i dau inclinatie "in bot" (cca 120 mm de la plan) am migalit foarte mult . In sfarsit acum in stadiul actual pot spune ca le "mananc" pe tuburi. Urmeaza chila rigida si vreau sa iasa "fabrica"

Florio

Tot nu ne-ai destainuit cum ai inchis tuburile ( la capete) .
E secretul fabricantului ? :) Sau n-am urmarit eu bine...

corsarul

blue marlin

Imbinarile arata foarte bine, poti sa dai te rog mai multe detalii despre tehnica de lipire? E suficient un pistol cu aer cald care incalzeste la 550°C sau e nevoie de de ceva mai puternic? Daca e posibil m-ar interesa si cateva foto cu unealta pe care o folosesti pt a presa cele 2 straturi.
Multumesc
Nothing is impossible...