Regate Black Sea Sailing 2012

Creat de n.adrian, Ianuarie 03, 2012, 01:09:02 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

n.adrian

1) Regata "Poseidon" 11-13 mai 2012 Eforie Nord
2) Regata "Black Sea Sailing" 26-30 iulie 2012 Mangalia
3) Regata "Neptun" 21-23 sept 2012 Eforie Nord

Vali

Salut Chelu, la multi ani, si bine ai revenit la noi in cuibar :D. Multumim pentru afisarea programului, si cred (sau mai bine zis sper) ca o sa ne intalnim pe acolo. E posibil ca eu sa particip pe Allegro sau Benga, depinde insa de asortarea programului meu cu cel al skipperilor. Sa ne vedem la regate, ca sa ne arati ca de obicei pupa in barcile smechere cu care te dai :P.

PS: am mutat topicul la Activitati Sportive - Yachting, sper sa nu te superi (prea tare) pe mine :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

n.adrian

O sa inerc sa va tin la curent cu datele.
Ma bucur despre concluzia lui Vali ca nu sunt bogatani cu jucarii prin porturi, ci impatimiti de vele.
Va pot spune ca pe 12-13 mai cand e prima regata din 2012 la vele mari o sa fie interesant cred eu, i-am invitat pe cei de la HOG http://www.hogbucuresti.ro/, care ssi-au confirmat prezenta, deci mai mult decat veliere si motoare....sa vb cu Balanescu sa aterizeze cu avionul pe plaja :)
Sper sa fac rost de niscai bani si sa aduc si o formatie pe placul motoristilor sa ne incante sambata seara, daca mai ma imprietenesc si cu acel capitan. morgan pe numele lui....o sa fie interesant cred :)
Asa ca veniti cu mic cu mare, la deschiderea sezonului de yachting la vele mari :))

Vali

Eu stiam de multa vreme ca in porturi sunt de obicei pasionati adevarati de vele. Ce sa facem insa daca oamenii cei mai "vocali" in veliere ai vremurilor recente erau tocmai cei din specia "cupa Rolex" :P.

Cel mai important pentru noi, cei dinafara regatelor, este sa nu mai auzim de discutii intre participanti, organizatori etc, cum erau odata. Tocmai asta spune si lumea de la mare, azi regatele sunt cu adevarat intrececeri fair-play.

Suna foarte interesant ceea ce ne spui, si o sa venim cu mic cu mare, cel putin la mine sigur, deoarece si cococea e animal de apa :D. Mai putin partea cu motoarele, ca eu m-am lasat iremediabil de sportul asta, din convingeri ecologiste si din prea multa piele lasata pe soselele patriei ;D.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

draken

pelicanul

Citat din: home made din Ianuarie 23, 2014, 12:50:30 PM
A-ti auzit?
http://www.tvlitoral.ro/spectacol-impresionant-pe-mare/

Da! Stiam de Mircea si Adornate, nu stiu depre ce "yacht mai mic" e vorba in finalul articolului. Sper ca se va organiza si o zi de vizitare. Pe Mircea si Adornate am fost, dar cred ca o sa mai vina multe alte veliere. Va fi frumos.  :)