Suzuki 2012 DF6S , nu sta la ralanti

Creat de Fisherman68, Mai 04, 2021, 04:49:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Fisherman68

Vreo recomandare de marcă de aditiv?

mdascalu

Salut,
Eu folosesc produsul asta. Numai ca acum are eticheta galbena. Nu-ti fa griji, toate fac cam acelasi lucru, depinde doar timpul in care actioneaza.
Ca stabilizator benzina folosesc motul, are aplicatorul gradat si se potriveste perfect pentru rezervorul motorului. Nici nu mai concep sa merg fara stabilizator in benzina, mai ales ca si motorul meu sta mult timp.
Cu stima,
mdascalu

RaduD

Salut, ma bag si eu in seama.... Mi  s-a intamplat si mie ca depunerile din carburator sa afecteze mersul in relanti. Zodiac ti-a sugerat corect sa tragi socul partial si sa observi comportamentul la relanti si nu ai raspuns....  Inclin insa sa cred ca problema e alta... Aditivii au rolul de a preveni problemele si nu de a le rezolva. Desigur ca le poti utiliza curent sau poti opri alimentarea lasand motorul sa epuizeze ce a ramas in carburator, daca nu stii cand il mai folosesti. Poate vei avea probleme cu aprinderea dar se rezolva cu benzina proaspata.... Insa la tine, daca, dupa atatea curatari, simptomele persista... nu pare a fi doar o banala colmatare.
Tine-ne la curent cand rezolvi situatia.

Fisherman68

Atat barca cat si motorul le am prin bunavointa cuiva la tara  si nu pot merge prea des sa verific cam tot ce am facut pana acum cu carburatorul.
La scrumbie inca am mers cu electricul ca nu ma departam mult de mal si locul de campare.
O sa va tin la curent cu...

kama3

La scrumbie cu "electricul", o sa ne tii sa "curent"...
Cu ce va ocupati dumneavoastra? 8) 8)

Don Basilio

hai sa nu fim rautaciosi. cred ca se refera la un motoras electric, silentios. cred ca o sa ne tina ,,la curent,,

Fisherman68

Clar cand auzi de electric gândul te duce la variante pescărești neortodoxe. Mai ales cand bateria are 110A
Carburatorul e la fezandat in Decarbusolv penru cel putin 24 ore