Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ionpescarul

Miroase a activitate pe bratele principale
,stiti ceva?
,am vazut si vreo 2 clipuri cu crapi frumosi ,apa scade tare pe brate,crapul simte si fuge la adinc ,plus ca mai vine si apa stricata din unele ghioluri,E o liniste c-am suspecta in mediul online,nu stiti nimic ?

tiganusmc

Fishing cheaper than therapy

ionpescarul

mariusm piesenoi111

Foarte zgârcit în exprimare nea Ion de data asta!
Presupun ca e legănat de ape pe undeva și nu are timp de noi ăștia de pe uscat :)

tiganusmc

Da,da, asa zic si eu...vrea să ia tot pestele din Balta ;)

radu andritoiu

Nu i pe ape, saptamana viitoare organizam o expeditie pescsreasca

ionpescarul

Citat din: mariusm piesenoi111 din Iulie 15, 2016, 04:10:05 PM
Foarte zgârcit în exprimare nea Ion de data asta!
Presupun ca e legănat de ape pe undeva și nu are timp de noi ăștia de pe uscat :)

Nu sunt in balta,dar sunt 4 echipaje de la unu din ei am informatia  ,am impresia ca m-am bucurat cam devreme,
Zona Nufaru nu mananca deloc de vreo saptamana
Zona Partizani sa prins bine ieri  ( am fost cam sceptic la informatie ,dar e reala,dar azi nici-o trasatura ) in mod normal el migreaza catre cele 3  brate pe fondul scaderi fortate si a apei clocite  ,din canale ghioluri si lacuri ,dar din cauza scaderi continue ,nu prea mananca pana nu se domoleste scaderea.
O solutie ar fi sa pescuim cat mai aproape de varsare la mare ,pentru ca la mila 0 scaderea e nula ,Pentru Sulina undeva pana pe la mila 7 scaderea e ne deranjanta ,cand la Tulcea scade 10 cm ?la Sulina scade 1 cm la mila 7 in jur de 2,3 ,nesemnificativ ,pentru Chilia la fel,pana pe la   Obrizul 1 scaderea e nesemnificativa. ,Pentru bratul S.Gheorghe nu ma pronunt ,ani trecuti sa dat cu ,curent'masiv'si nu  stiu ce mai e acolo.Nu stiu cum e cu iarba care se scurge din lacuri ? Cine merge la crap,trebuie sa ia in calcul ca poate ajunge in sudul deltei dupa el.Saptamana viitoare il voi cauta pana la varsare daca va fi nevoie.
Daca bate vantul dinspre mare ,pica si varianta pescuitului aproape de mare.Vom vedea.

radu andritoiu

Asta da analiza pescareasca

tiganusmc

Salut ,pe DV între Mila și Crisan se prinde ciortan între 2 și 4 kg, și caras din cand în când  . Din păcate ,iarba, ne a dat bătăi de cap ,ieri ,insa astăzi s a mai potolit. Acum  bate un vânt posedat ,din NE, dar parcă i a dat peste lui un stimulent și mănâncă mult mai bine decât ieri.Stiuca din ce am auzit se prinde pe Babina.

Va tin la curent!

mariusm piesenoi111

Mariusica ia legatura cu Marian(Gigant Fish) ca a rupt gura somnului azi la clonc...

Alex1958

Salut,
Ma duc spre Obrize de vineri, in premiera cu doamna mea pe barca, 3-4 zile la pescuit.
Am ceva emotii, nu despre pescuit ci despre cum o sa suporte doamna...
Apoi ne tragem spre Sulina la plaja si la final, poate inca ceva pescuit.
Pentru cine trece prin zona sunt amator de schimb de informatii la o bere rece....!
Fire intinse!

Haiduc

Salutare la toata lumea
As vrea sa plec la o partida de pescuit in perioada 9.08-13.08 si nu am nici o directie imi poate da cineva o informatie mai actuala cam unde sa ma duc, am inteles ca a crescut nivelul cu 10cm saptamana trecuta si apa a devenit tulbure pestele tace mălc.Astept concediul  adta de la inceputul anului si chiar as vrea sa am ceva activitate(fara bere)asa ca daca a fost cineva recent sau este acum in balta sa ne spuna ceva
Optiuni ar fi "chilia/sulina/crisan/mila/canal 36 etc" dar niste pareri actuale in plus nu strica nimanui

corsarul

Salutare tuturor !
As avea o intrebare celor care au "batut" zona...si anume Gorgova.
Daca se mai poate"circula" pe dig, pana in satul mentionat mai sus ? ...as vrea sa ajung in zona cu auto si nu mai cunosc detalii referitor la drum.
Fac aceasta intrebare deoarece ultima data cand am fost prin zona, aproape ca am "cacarisit-o".... scaoabe, busteni cu sarma ghimpata, cuie batute in scanduri etc....aproape ca m-au alergat aia pe acolo, ptr ca am indraznit sa cobor de pe dig si sa-l ocolesc putin...
Multumesc pentru timpul acordat unor eventuale raspunsuri si lamuriri !

Haiduc

Salutare tuturor
Multumesc de raspunsuri vad ca toata lumea s a inghesuit sa raspunda chiar nimeni nu este in balta?
O zi buna tuturor