Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

NessyRO

Apropos de pește,
Slăbuț de tot în zona Șonrea-Olguța și adiacente. Nu curge multă iarbă și apa este ok dar...
Oricum, Mirifica este pur și simplu... mirifică!
Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world. - A. Einstein

Haiduc

Vrabia malai viteazu vise taica vise

bradutzu

Multumim Dragos,
Aveam si eu informatia asta in cap dar nu stiu de unde. Acum ai confirmat-o si tu ;D
Barca este incarcata, echipata si gata de drum. Cum scap de la munca am plecat!
Sa auzim numai de bine!

Haiduc

Salutare @bradutzu

pana la urma te-ai hotarat pleci?incotro?

bradutzu

greu de spus incotro.........
Depinde de ora de la care plec de la munca(oricum mai devreme de ora 16:00 nu scap) ma hotarasc incotro.
Pe lista:
1. Mila 23 - Dunarea veche
2. Canalul Caraorman
3. Sonde
4. Chilia
Ma hotarasc dupa ce trec de Tulcea si in functie de ora la care ajung si de conditiile meteo!
Cel mai important lucru este sa respect programul: relaxare si pescuit ca de fapt..........nu este niciun program! ;D
Intoarcerea este Luni sau Marti!
O zi buna tuturor si fir intins celor ce vor iesi la pescuit!
Sa auzim numai de bine!

ziuamarinei

O escapada scurta , am iesit pe la zece, ma uit la apa si zic: Azi, albastru cu gliter .
Si au iesit la poza cativa frumosi.

dan_rotaru

Dragos, daca ai nevoie de un fotograf, ridicator de ancora, paharnic, om bun la toate, ma ofer voluntar...:)
N-are rost sa te chinui cu telecomenzi, chestii din astea. Pescarul tre sa se concentreze pe pescuit.

ziuamarinei

Citat din: dan_rotaru din Octombrie 02, 2016, 08:21:39 PM
Dragos, daca ai nevoie de un fotograf, ridicator de ancora, paharnic, om bun la toate, ma ofer voluntar...:)
N-are rost sa te chinui cu telecomenzi, chestii din astea. Pescarul tre sa se concentreze pe pescuit.
Te astept.

Haiduc

Salutare Dragos

Unde ii cauti frate?frumosi nu avem ce zice sau astia vin doar duminica😄😄
Acum asteptam ceva vesti de la bradutzu dar cred ca nu sa intors inca de ne lasa asa cu okii in ploaie

Numai de bine

ziuamarinei

[emoji23] [emoji23] [emoji23]   nu  au venit si azi vreo sapte mai mici cei drept, dar si Dunarea curgea la deal din cauza vintului. Oricum eu am inceput sezonul.

Ce s-a prins oare prin delta ?

tiganusmc

Salut, m am intors ieri din Delta după 2 zile petrecute pe Întinsură. N am făcut mare brânză , 2 ciortani la 2 kg și câțiva carași care s au întors în Dunăre ,însă cu tot cu sacul de păstrare 😭. M am distrat puțin ,la final, cu niște bibani indragostiti de shadurile D. Fine Lime de la Daiwa.
Fishing cheaper than therapy

NessyRO

Și eu m-am întors ieri din Deltă, zona GORGOVA, mai precis Canalul Olguța și Șontea îngustă.
Numai ciortănică și ceva ciortani (sub 2 Kg). Caras deloc! Știucă, subțire de tot, creioane și mârliță, rar câte o bucată la 1,5 - 2 Kg.
Am văzut capturi frumoase de avat, pe Sulina. Roșioară mare și biban la greu - dacă se poate spune așa.
Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world. - A. Einstein

ziuamarinei

Cel putin ati avut o vreme splendida. Pestele e bonusul, excursia e importanta.

Haiduc

Stiti voi cum e "Delta asta se repeta pregaririle sunt noi"

Numai de bine acuș plec

bradutzu

Salut
M-am intors si eu Luni de la Periprava.
Vineri pe la 5 am deslegat barca si pe la ora 21:00 eram pe obrizul 2 unde ma asteptau niste prieteni cu caras prajit si un vin rece ca sa ma dreg dupa un drum greu. De la Chilia am avut parte de o noapte neagra si cetoasa - daca trecea vreuna calare pe matura prin fata mea nu cred ca clipeam macar.
in prima zi am reusit sa prind un crap de vreo 6 kg, a II-a zi a fost fara trasatura asa ca m-am mutat si abia luni inainte de plecare am pacalit unul frumos de 9,8 kg. A fost frumos si mai mult de atat m-am intalnit si cu prieteni cu care am petrecut o seara minunata la cort. Intoarcerea spre casa a fost un cosmar din cauza valurilor care m-au zdruncinat tare de tot .
Sper ca la inceput de noiembrie sa mai fac o iesire in cautarea unui trofeu!
Sa auzim numai de bine!