Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Alex1958

Ne vedem pe teren.
Pe barca mea o cheama Arielle si are numele scris pe ea, asa m-a abordat si Dragos.

ziuamarinei

Eu mai astept sa mai scada temperatura apei si sa vina frigul. Pana atunci sunt cu ochii pe voi.😂😂
Prima transa de crap marinat pt iarna e deja la beci.

bradutzu

eu sunt panicat de cresterea apei care este posibil sa tulbure Dunarea. om vedea......
Sa auzim numai de bine!

Haiduc

Salutare la toata lumea

si eu voi fi prin zona de pe data de 4 pana pe 8 poate ne gasim pe ape(speram sa nu creasca apa asa tare)

Sa ne vadem sanatosi

Alex1958

Daca creste si se tulbura pana atunci propun o varianta de fuga la Sonde.

Haiduc

Salutare  fratilor

@Alex1958  @bradutzu cred ca iar o sa avem o partida buna:(:(:( v-ati uitat putin la vreme

Numai de bine

bradutzu

:( A nu se programa iesiri in delta odata cu mine: veti avea de infruntat: uragane, ploi torentiale, furtuni de zapada, etc :P................stiu ce ma asteapta dar eu tot ma duc! ;D
Sa auzim numai de bine!

Haiduc

Bradutz inseama ca suntem frati eu marg cu norul deasupra mea cam tot timpul si cand prind soare norul tot ma cauta😄😄

bradutzu

m-am uitat si eu prognoza acum si saptamana viitoare ploua in continuu. Pe mine ma intereseaza mai putin ca ploua dar mai sunt 2 prieteni care sunt mai sensibili si nu prea stiu ce sa fac pentru ca imi este teama ca se va tulbura Dunarea dk ploua o saptamana si dupa aia trebuie sa mai astept ink 2 ssaptamani sa se linisteasca si uite asa ajungem in Noiembrie!
Eu ma gandesc f serios sa o sterg maine dupa amiaza singurel........
Om vedea...........
Sa auzim numai de bine!

Haiduc

vreme buna sau cat se poate ce sa zic, noi ne am sucit dar de plecat tot plecam de marti pana sambata cred ca mergem pe la dunavat ca nu prea imi este de stat pe barca  in ploaie kiar daca e acoperita si asa ramane varianta pensiune plus baraca

poate ne vedem pe undeva nu se stie unde ne poarta norii

bradutzu

din pacate eu nu am pe barca nici macar bimi top asa ca sa stau 4 zile in ploaie nu este prea placut mai ales dk nici nu trage pestele dar nu inseamna ca nu este de plecat  ;D
problema este de ceilalti care nu vor sa stea in ploaie!
cred ca mai aman vreo saptamana sau chiar 2 in functie de cum arata apa!
Sa auzim numai de bine!

Haiduc

daca te hotarasti noi mai avem un loc in casuta la dunavat, si de ploaie cu barca  doar nu o ploua tot timpul

bradutzu

multumesc pentru invitatie dar dk tot ma urnesc de acasa prefer sa merg in natura ca de stat in casa sunt satul ::)
ink nu sunt hotarat dk sa plec maine spre Chilia sau sa o aman cu o saptamana.......
vedem ce mi se nazare la noapte!
Sa auzim numai de bine!

Haiduc

Noaptea e un sfetnic bun dar nu prea te lasa sa dormi😄 In conditiile astea

ziuamarinei

Citat din: calin1967 din Februarie 16, 2016, 10:34:39 PM
Nu e foarte neobisnuit sa se prinda crap in Marea Neagra. Raman intr-un fel de bule de apa dulce care provin din Dunare si curg pe langa mal duse de curentul circular al Marii Negre. Ajung si pana in Bulgaria.
De noua luni mi-a ramas postarea asta in cap ca o melodie care o fredonezi la nesfarsit si nu stii cine o canta.
Bai mai citisem demult si nu mai tineam minte. Am gasit, am scapat de obsesie[emoji1] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Cineva ori are acces la literatura veche ori ... ne da teste. [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Oricum e de pe vremea cand Delta era plina de peste, era normal sa-l mai dea si in mare.