Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

serbanj

mariusm piesenoi111

Apa e foarte mare in Mila dar merge si somnul si crapul ......detalii daca e cineva interesat

serbanj

Acum am venit de acolo, am fost la groapa...nimic... in Fortuna, stiuca... nimic. Cred ca de data asta, am avut noroc in...dragoste 1 :)

mariusm piesenoi111

Nasol daca nu ai luat nimic...nu stiu ce sa zic dar Joi,Vineri si Sambata nu a plecat nimeni fara cativa somotei frumusei de acolo la rama neagra si tipar...apoi Duminica a mers crapul super....http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/view_forum_detalii/i/34/domeniu/null/ppg/1/cauta/null/idf/218281/cautad/null/topforum/null/
Din somnul ala din bors am mancat si eu ..:)

serbanj

SUper tare !  O sa ma orientez data viitoare sa cer un sfat despre locuri si momeli ! Mersi MariusM !

Alex1958

Salut,
Nici noi n-am fost mai breji! Pe Sf Gheorghe zona Erenciuc un somotei la tipar si o "plecare" la rama neagra cu dril de 5 min urmat de ruptura textil de 25.
Crap s-a prins sporadic pe canalul spre Puiu.
N-am vazut in viata mea atata apa iesind din intinsura spre bratul Sf Gheorghe. Pe o latime de 50-60 m curgea un soi de parau de 7-8 cm adancime cu o viteza de cel putin 1 m/s. Apa limpede care se amesteca cu cea noroioasa a curentului.
Fire intinse!

tiganusmc

Salutare ,

Eu am prins destul de multi ciortani , avand in vedere conditiile actuale , insa mici , cca 1.5 Kg .
Din pacate se dovedeste iar ca la noi instituirea prohibitiei se face fara un studiu concret , Spun asta pentru ca toti pestii prinsi , inclusiv carasii si platica , erau iesiti din bataie , prezentand lipsa solzilor , aripioare rupte  si pete rosii pe piele . Am oprit peste cat pt o prajeala si intr-adevar putinele icre pe care le-am gasit erau " apoase " . Nici nu vreau sa ma gandesc cati pesti au fost prinsi in plase in timp ce se indreptau spre zone de reproducere .

Exceptand experienta destul de urata , cauzata de vantul nebun care a batut vineri noapte , cu rafale care din punctul meu de vedere au depasit 90km/h , de ne-a luat pe sus la propriu  in timp ce dormeam , a fost o iesire de primavara cu o atmosfera cum numai in Delta intalnesti .
Pana pe 20 iunie ,,,, PAUZA  ! Barca intra intr-un proces de cosmetizare elaborat :))
Fishing cheaper than therapy

mariusm piesenoi111

Tare frumoasa a fost ieșirea asta.
Atât de frumoasa încât ma bate un gând sa fac o mica aroganta și sa campez de Vineri pana Duminica prin zona milei 23.(ca la pensiunea mea favorita de acum ,Gigant Fish sigur nu mai e loc).
Întrebare.....Sâmbăta se poate  sigur pescui dar Duminica mai se poate sau nu fiind 10 aprilie?

tiganusmc

Salut ,

Din cate stiu pe 10 intra in vigoare prohibitia , asadar poti pescui pana sambata .
Si da , du-te pe balta pt ca acolo este pestele , nu la pensiune :))
Fishing cheaper than therapy

bbl81

oai ce va invidiez!!! ati iesit, ati prins peste, ati fost pe apa...
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Alex1958

Ceva vesti din zilele dinainte de inchidere?
Numai asa ca sa ne zgariem pe ochi cei care n-am fost!

Betto

"Mi se pare o adevarata prostie faptul ca pescuitul la stiuca in aceasta perioada este prohibit pe apele publice. Voi solicita ANPA pentru participarea la o interpelare parlamentara pe aceasta tema, pentru a explica cum de doar in Romania se poate intampla asa ceva. Colegii pescari ar trebui sa beneficieze de aceleasi drepturi ca restul pescarilor din Uniunea Europeana si nu sa fie singurii carora li se restrange dreptul de a pescui la specii de pesti pentru care nu este justificata in aceasta perioada prohibitia."   https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1129426337123605.1073741843.711146738951569&type=3

radu andritoiu

Foarte buna ideea, iti stau la dispozitie daca ai nevoie de ajutor

Alex1958

Salut,
Am planificat riguros o iesire pe apele de frontiera -Chilia- din 26 in 29 Mai.
Din pacate toate site-urile de prognoza meteo anunta vreme ingrozitoare in toate aceste zile.
Asa ca am amanat pentru 2-5 Iunie.
Se mai "baga" cineva? Poate facem vreun schimb de informatii...
Fire intinse!

ionpescarul

Citat din: Alex1958 din Mai 25, 2016, 09:25:02 AM
Salut,
Am planificat riguros o iesire pe apele de frontiera -Chilia- din 26 in 29 Mai.
Din pacate toate site-urile de prognoza meteo anunta vreme ingrozitoare in toate aceste zile.
Asa ca am amanat pentru 2-5 Iunie.
Se mai "baga" cineva? Poate facem vreun schimb de informatii...
Fire intinse!

Eu ma bag ,dar pe 8 iunie,cand deschide,pentru ca altfel voi fi blocat pe ape tulburi pe Chilia .Dar dupa 8 pot sa il caut si pe canale ,pe apa limpede ,unde am facut treaba buna.Daca pana atunci se limpezeste Chilia ?,e iar bine ,vor fi mai multe optiuni.