Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mustatza

Ieri era murdara si la Giurgeni +crengi ,copaci si diferite "chestii"plutitoare. Ialomita varsa noroi,deci este murdara si in amonte de Braila

ziuamarinei

Au. Si ce planuri aveam pt weekend. Sper sa-mi iasa totusi.

ionpescarul

Am plecat la vale ,cu ocazia asta am testat si cortul,acu sunt pe la crisan, ma mai plimb pe canale vreo 2,3 zile ,pe la gropi ,unde mi se pare ceva ,dau boabe.
https://www.facebook.com/paun.ion.12/videos/1240564985961336/?fallback=1

Alex1958

Si Argesul baga astazi noroi, dar in sus de Oltenita era limpede.

ionpescarul

Citat din: ionpescarul din Iunie 06, 2016, 10:36:52 PM
Am plecat la vale ,cu ocazia asta am testat si cortul,acu sunt pe la crisan, ma mai plimb pe canale vreo 2,3 zile ,pe la gropi ,unde mi se pare ceva ,dau boabe.
https://www.facebook.com/paun.ion.12/videos/1240564985961336/?fallback=1

E  pe canale

mariusbig

Boaba uscata , aromata sau alcoolizata , nea Ion ?

Haiduc

Smecherie mare nea Ioane sa o stapanesti sanatos cu tot cu coviltir  :) :)mare meserie ce mai - sper ca pe 26 sa ne vedem pe ape cred ca o sa te recunoastem fara probleme
merge crapul pe canal?cat de cat nu de alta dar sa plecam si cu ceva la traista

Numai de bine si sa fim sanatosi

ionpescarul

Citat din: Haiduc din Iunie 09, 2016, 01:43:43 PM
Smecherie mare nea Ioane sa o stapanesti sanatos cu tot cu coviltir  :) :)mare meserie ce mai - sper ca pe 26 sa ne vedem pe ape cred ca o sa te recunoastem fara probleme
merge crapul pe canal?cat de cat nu de alta dar sa plecam si cu ceva la traista

Numai de bine si sa fim sanatosi

Pe brate e tulbure tare ,pe canale e limpede,dar nu mananca oriunde ,sau mai bine zis ,nu mananca aproape deloc.Ieri si azi nu am prins nimic ,am prins doar alaltaieri ,am fost pe canalul sondelor ,ma refer la crap,el e vizat. plauri multi in miscare,ma blocat acolo ,azi am iesit ,am luat-o pe imputita si catre caraorman m-am blocat de plauri,acum am parcat  am inchis sandramaua si ma culc ,maine cobor inapoi pe la Rosu si o iau catre Caraorman ,e acolo un canal care vreau sa nadesc ,apoi cred ca plec catre Dunarea Veche

ionpescarul

Citat din: mariusbig din Iunie 08, 2016, 07:26:23 PM
Boaba uscata , aromata sau alcoolizata , nea Ion ?

Am nadit cu boabe uscate ,am avut 3 trasaturi in prima zi ,apoi nimic ,azi am facut mamaligi cu usturoi ,boilesuri de mamaliga cu usturoi ,peleti ,NIMIC ,NIMIC ,Calin a luat pe ingusta aproape la capat spre dunarea veche intr-o ora 5 ciortani intre 1,5 si max.2,5.,unu pe canal la rosu ,aproape de plaur. ( pe ultima suta de metri ) a luat in jur de 100 kg ,( cred ca nu e minciuna  ca acolo am vazut si eu pe uni ,care au dat recital ,daca nu or fi tot aia ?)

ionpescarul

Citat din: ionpescarul din Iunie 09, 2016, 10:14:47 PM
Am nadit cu boabe uscate ,am avut 3 trasaturi in prima zi ,apoi nimic ,azi am facut mamaligi cu usturoi ,boilesuri de mamaliga cu usturoi ,peleti ,NIMIC ,NIMIC ,Calin a luat pe ingusta aproape la capat spre dunarea veche intr-o ora 5 ciortani intre 1,5 si max.2,5.,unu pe canal la rosu ,aproape de plaur. ( pe ultima suta de metri ) a luat in jur de 100 kg ,( cred ca nu e minciuna  ca acolo am vazut si eu pe uni ,care au dat recital ,daca nu or fi tot aia ?)

La sondelor pe groapa colcaia de crap mare ,pe sonar era puzderie de peste mare ,dar nu era pe fund ,era intre ape.

Haiduc

Nea Ioane daca ai facut de o prajeala e bine pe mocirla asta, barca ai incercat o si nu te a facut de ras chiar cred ca a slujit foarte bine.
Daca mai ai de gand sa pleci pe la sfarsitul luni da un semnal si poate mergem impreuna
Noapte buna si sa auzim numai de bine

Alex1958

Apel catre galateni!
S-a mai limpezit apa pe la voi. Nu cristal, dar asa spre limonada...?

ziuamarinei

Apa e inca tulbure. Siretul isi face datoria dupa inca trei zile de ploi. Sambata spre duminica se limpezise spre Braila.

Alex1958

Ma duc de joi pana luni in Delta. As vrea sa incep pe Chilia dar vad cum e apa si ma orientez.
Fire intinse!

ziuamarinei

Citat din: Alex1958 din Iunie 14, 2016, 11:33:44 AM
Ma duc de joi pana luni in Delta. As vrea sa incep pe Chilia dar vad cum e apa si ma orientez.
Fire intinse!

Fire intinse, asteptam cu interes rezumatul.