Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ionpescarul

Citat din: Alex1958 din Ianuarie 18, 2017, 02:33:22 PM
Folosesti Germine tot anul sau numai primavara pe finete?
Le folosesc permanent ,dar anul trecut au fost depasite de situatie de vreo 2 ori ,dar asta e ,trebuie sa aibe si pestele sansa lui

Alex1958

Salut!
Pentru cei interesati se pot obtine PG-uri pentru Tulcea pe e-mail (stpf.tl@igpf.ro), pe baza cererii, copiei dupa permisul de pescuit ARBDD/2017 si copiei dupa CI.
Foarte amabili, mi-au trimis avizele pe e-mail a doua zi!
Hai dezghetare!
Fire intinse!

mariusbig

Au disparut permisele de pescuit on line ? Am vazut doar permis acces turisti , ambarcatiuni sau auto. ?????

ziuamarinei

Am observat si eu. Ori sunt anulate, ori ceva modificari de tarife. Nici despre permisele ANPA nu e nimic clar. E ceata completa.
Ne transformam toti in braconieri.

ziuamarinei

La Ajvps Galati au aparut tarifele pt permisul de pescuit dar nimic despre zonele concesionate. E tipic in Romanica noastra.

Trimis de pe al meu GT-I9195 folosind Tapatalk

drmarius

Am trimis un mail celor de la ARBDD legat de lipsa optiunii de achizitionare a permisul de pescuit. Astept raspuns ...  :-\

tiganusmc

Citat din: ziuamarinei din Februarie 02, 2017, 10:48:07 PM
Am observat si eu. Ori sunt anulate, ori ceva modificari de tarife. Nici despre permisele ANPA nu e nimic clar. E ceata completa.
Ne transformam toti in braconieri.

Salut ,am intrat acum si se pot achizitiona fara probleme .Probabil au lucrat la pagina .
Fishing cheaper than therapy

ziuamarinei

Ciudat . Mie nu imi apare in pagina

Nakasone

Pe acelasi site ARBDD:
,,Potrivit Legii nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru
modificarea şi completarea unor acte normative, permisul de pescuit
recreativ/sportiv în rezervaţie se eliberează fără perceperea de taxe şi tarife,
conform Art. 23."
Cautati pe site la ,,achizitionare online permise ARBDD,in coltul din dreapta si dati click pe ,,>> Condiţii de acces şi de practicare a pescuitului recreativ/ sportiv în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.pdf"
Se pare ca e gratis.
carpe diem

tiganusmc

eu am facut o simulare de achizitie si pare ok

Fishing cheaper than therapy

ziuamarinei

Permisul de acces si de ambarcatiune da sunt si se pot achizitiona. Ala de pescuit e disparut. Probabil o sa ne lamurim de la raspunsul colegului care a trimis mail.

Nakasone

Permisul de pescuit cf. L1/2017 este gratis. Am scris cu 3 postari mai sus. Cum si daca se elibereaza ,e alta poveste. Dar ,daca nu mai este purtator de taxe,de ce s-ar mai elibera permis ?
carpe diem

ziuamarinei

Citat din: Nakasone din Februarie 03, 2017, 03:08:34 PM
Permisul de pescuit cf. L1/2017 este gratis. Am scris mai sus. Cum si daca se elibereaza ,e alta poveste. Dar ,daca nu mai este purtator de taxe,de ce s-ar mai elibera permis ?

Da am citit si eu. Inseamna ca pescuim gratis. Iar pt localitatile riverane si accesul e gratis.
Sa vedem si cu Ajvps ce se intampla. Or exista ceva dosare de concesiune pt Dunare?

mariusbig

Am trimis aseara actele la frontiera Tulcea - permis acces ambarcatiune si permis acces turist - pentru PG si mi-au solicitat permisul de pescuit ! De unde sa-l iau ? Avem un coleg in Tulcea care poate verifica la automate daca se mai elibereaza ?

ziuamarinei

Marius, ai rabdare probabil nu esti singurul care va solicita PG ul si se vor pune si ei la punct cu legislatia sau mai sigur vor primi vreo instiintare de la ARBDD.