Glume - Bancuri - Ha Ha Ha

Creat de stavride, Mai 03, 2011, 10:53:19 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

pelicanul

Contributii la teoria relativitatii:

Cind pleaca din parcarea blocului vecina mea la volanul Matizului sau relativ mic, pe locul eliberat pot parca relativ usor doua jeepuri relativ mari.

pelicanul

Bancuri de Mos Nicolae.

http://www.timesnewroman.ro/life-death/3282-mos-nicolae-exclusivitate-adidas
http://www.timesnewroman.ro/monden/6077-copiii-isi-fac-operatii-de-marire-de-ghetute-pentru-mos-nicolae

- Bunico, tobele de la tine au fost cel mai frumos cadou de Moş Nicolae pe care l-am primit. - Cum aşa?, întreabă fericită bunica. - Păi mama îmi dă câte zece lei ori de fiecare dată cind vreau să mă joc cu ele.

...................................

As vrea sa cumpar un cadou de Mos Nicolae pentru iubita mea. Puteti sa-mi dati un sfat?
– E tanara?
– Nu tocmai ...
– Eleganta?
– Oarecum.
– Frumoasa?
– Nimic deosebit.
– Culta?
– Foarte putin ...
– Atunci iata sfatul meu: Cumparati cadoul pentru altcineva!

.................................................................

Intre doua blonde:
- Ce i-ai cerut anul ăsta lui Moş Nicolae? - 30 de euro, ca la toată lumea!

....................................

– Hai, noroc! Bă, Vasilică, tu ai găsit ceva în ghete de la Moş Nicolae? – Oho! Am găsit o sticlă de ,,,Matrafox" şi un pachet de ţigări! – Bravo! – Dar tu? – Eu am găsit doar un simplu bileţel. – Un bileţel? Şi ce scria în el?! – Scria: ,,Bă, nesimţitule, nu-ţi mai lăsa ghetele pe hol! Omori tot cartierul!!"

............................................

- Ce cadou vrei sa-i faci soţiei tale de Moş Nicolae? - Toată dragostea mea! - Dar asta-i curată risipă! De Crăciun ce o să-i mai dai?

...........................................

,,Dragă Moşule, Anul acesta, te rog, să-mi aduci un cont gras în bancă şi un corp subţire. Te rog, nu le mai încurca cum ai făcut anul trecut"

.................................................

- I-am facut o surpriza sotiei mele de Mos Nicolae!
- Ei da! Ce i-ai cumparat frumos?
- O ciocolata cu alune!
- Pai asta numesti tu surpriza?!
- Pai da, ca ea se astepta la o rochie!

..........................................................

Un barbat ii cumpara sotiei sale de Mos Nicolae un frumos si superb inel cu diamant.
– Credeam ca sotia ta isi doreste o masina sport, spune prietenul sau.
– Asa e, dar unde gaseam eu un BMW fals care sa coste o nimica toata?

.........................................................

http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/exclusivitate-kmkz-ce-au-gasit-vedetele-in-ghetute/

Dbr

Experiment clar cu palincă la pahar!
Gheorghe bea câte două păhărele de pălincă în fiecare seară înainte de culcare. După ani şi ani, soţia vrea ca el să renunţe la acest obicei. Pentru asta, încearcă să-i demonstreze că alcoolul este nociv si vine cu două păhărele, unul îl umple cu apă şi altul cu pălincă. Aduce şi cutia cu viermişori, pe care Gheorghe îi folosea drept momeală la pescuit şi spune:
- Vreau să vezi asta! Ea pune un vierme în păhărelul cu apă, iar acesta începu să înoate. Soţia pune un vierme şi în păhărelul cu pălincă şi viermele moare imediat!
Simţind că şi-a făcut clar punctul ei de vedere, ea spune:
- Ce ai de spus despre acest experiment, măi Gheorghe??
Gheorghe se uită la paharul cu viermele mort şi spune:
- No, e clară treaba, dacă beau pălincă, nu fac viermişori!

Aseară la club am fost atât de beat încât atunci când am traversat ringul ca să mai iau ceva de băut de la bar, am câştigat un concurs de dans...

pelicanul

Alex1958

-Iubitule, abia aștept sa te intorci din delegație.Nici nu stii cat imi lipsesti!
-STIU IUBITO, STIU CA TE ARDE DORU...
-De unde stii?!? Ți-a spus nenorocita aia de Doina? Eram sigura, ca si ea s-a futut cu el si e geloasa!!!

Intersect

Ignatul pe glob. Tradiţii de tăierea porcului la alte popoare
• În Rusia, porcul este otrăvit cu poloniu în apartamentul lui din Londra;
• În Bulgaria e asasinat cu o umbrelă cu vârful otrăvit;
• În Japonia, dacă stăpânul moare înaintea porcului, porcul devine ronin şi se sacrifică singur, spintecându-şi osânza cu o katană;
• În Strehaia se spune că porcul, dacă nu e furat, n-are gust;
• În Amazonia porcul e asomat cu curara;
• Lipovenii din Deltă se bucură când văd că porcul e gras: înseamnă că e plin de icre;
• Nici românii nu sunt mai prejos! CFR intră în mileniul 3 şi oferă pasagerilor un vagon special în care pot tăia porcul;
• În Elveţia a apărut slănina etică! Porcul nu e omorât, doar i se face liposucţie;
• În Ucraina e mai simplu: vine un rus, îţi ia porcul, îţi dă foc la casă şi te împuşcă;
• În Ungaria se pune şaua pe el şi e călărit până se frăgezeşte şi moare de epuizare;
• În Franţa porcul primeşte 300 de Euro ca să iasă singur din coteţ;
• În Olanda porcul e asomat cu marijuana şi dus la curve înainte;
• În Thailanda porcului i se face un masaj;
• În Australia, din cauza efectului Coriolis, porcul e tăiat invers;
• În Grecia dacă nu-ţi trimite statul pe cineva să-ţi taie porcul, ieşi în stradă;
• În Republica Moldova, stăpânul bea ţuică înainte, ca să nu simtă nimic când îl taie.
Born to fish,forced to work!!!

Florio

Citat din: Intersect din Decembrie 18, 2016, 09:42:29 PM
Ignatul pe glob. Tradiţii de tăierea porcului la alte popoare
• În Rusia, porcul este otrăvit cu poloniu în apartamentul lui din Londra;
• În Bulgaria e asasinat cu o umbrelă cu vârful otrăvit;
• În Japonia, dacă stăpânul moare înaintea porcului, porcul devine ronin şi se sacrifică singur, spintecându-şi osânza cu o katană;
• În Strehaia se spune că porcul, dacă nu e furat, n-are gust;
• În Amazonia porcul e asomat cu curara;
• Lipovenii din Deltă se bucură când văd că porcul e gras: înseamnă că e plin de icre;
• Nici românii nu sunt mai prejos! CFR intră în mileniul 3 şi oferă pasagerilor un vagon special în care pot tăia porcul;
• În Elveţia a apărut slănina etică! Porcul nu e omorât, doar i se face liposucţie;
• În Ucraina e mai simplu: vine un rus, îţi ia porcul, îţi dă foc la casă şi te împuşcă;
• În Ungaria se pune şaua pe el şi e călărit până se frăgezeşte şi moare de epuizare;
• În Franţa porcul primeşte 300 de Euro ca să iasă singur din coteţ;
• În Olanda porcul e asomat cu marijuana şi dus la curve înainte;
• În Thailanda porcului i se face un masaj;
• În Australia, din cauza efectului Coriolis, porcul e tăiat invers;
• În Grecia dacă nu-ţi trimite statul pe cineva să-ţi taie porcul, ieşi în stradă;
• În Republica Moldova, stăpânul bea ţuică înainte, ca să nu simtă nimic când îl taie.

Mai sunt variante :)
-In Israel, porcul e taiat imprejur :). Si cu siguranta de-a lungul Dunarii porcul e electrocutat.

dany

In USA ,toti cetatenii au dreptul sa poarte arma si au dreptul sa se apere.Asa ca si porcului i se da o pusca....

Florio

Citat din: dany din Decembrie 19, 2016, 07:06:10 AM
In USA ,toti cetatenii au dreptul sa poarte arma si au dreptul sa se apere.Asa ca si porcului i se da o pusca sa se apere.

Daca-i da pusca , musai sa-i dea si cureaua lata :) .
Dar nu se poate fara pusca? Stiu ca porcul e periculos si asa, gol pusca :)

sebba

Ba... Mor de râs aici...
Bine că nu am porc, la mine ar fi murit de ciudă că nu ar ști de ce râd...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Simulatoare Teste ANR - http://anr.end.ro

ghrt

Deşi arabii fundamentalişti evită Ignatul, totuşi pot tăia şi ei porcul dacă acesta are legitimaţie de ziarist occidental.

Florio

Ultima gluma pe care am auzit-o:

De ce SUA e singura tara din lume unde nu va fi niciodata o lovitura de stat ?
Pentru ca acolo nu exista nici o ambasada SUA.

P.S.
   Am râs și eu nițel, cât să zici că ar putea fi glumă :)

Don Basilio

definitia ambasadei americane din moscova: un microfon de opt etaje conectat la fsb

Florio

Citat din: Don Basilio din Decembrie 22, 2016, 07:49:40 AM
definitia ambasadei americane din moscova: un microfon de opt etaje conectat la fsb

Nu e clar. FSB-ul placii de baza a computerului (Front Side Bus ) sau FSB- Federalnaia slujba bezopasnosti :)
Eu cred ca definitia ambasadei americane la Moscova e aceea a unui june prim, care da tarcoale politicos unei doamne : saru' mana doamna, va respect, va tin haina si va deschid usa politicos. Dar cum v-am prins cu spatele, v-o pun cu frenezie! Sa n-avem vorbe :)

cristizz

Citat din: Florio din Decembrie 22, 2016, 11:56:40 AM
...Eu cred ca definitia ambasadei americane la Moscova e aceea a unui june prim, care da tarcoale politicos unei doamne : saru' mana doamna, va respect, va tin haina si va deschid usa politicos. Dar cum v-am prins cu spatele, v-o pun cu frenezie! Sa n-avem vorbe :)

Pe de alta parte, Doamna cu o experienta destul de (z)vasta, dar parand neajutorata si in nevoie, il pune pe June sa-i care sacosele de cate ori are ocazia.