Confectionare bimini top

Creat de mustatza, Ianuarie 05, 2013, 03:49:28 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristeache

Salut, Intersect. Ai pm. Sper sa-ti fie de folos.

Cristeache

lipan

Şi eu care mă pregăteam să mă duc mâine pe la ei.
Nu comercializează pentru pf, dar vinde cantităţi mici şi "mititeli" către firme, că nu am de gând să-mi fac mercerie?
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

Intersect

Aveți pm.

.
Citat din: lipan din Octombrie 21, 2015, 07:33:46 PM
Şi eu care mă pregăteam să mă duc mâine pe la ei.
Nu comercializează pentru pf, dar vinde cantităţi mici şi "mititeli" către firme, că nu am de gând să-mi fac mercerie?
Born to fish,forced to work!!!

lipan

Multumesc de mesaj Intersect.
Am fost ieri la YKK (uaichichi - am întrebat-o special pe d-ra cu care am sta de vorbă cum se pronunţă). Eu îi ziceam cum se scrie - igreccaca  ;D.
Mi-am luat două bucăţi la 3,3 metri fiecare, detaşabil, negru, la 35 lei bucata, pentru că de doi metri cât vroiam eu pentru o prelată, nu aveau. Mai aveau de 5 m şi de 6 m, tot detaşabil, bun pentru lazyjack, florio.
Mi-a arătat şi o mostră de fermoar peliculizat, pentru intemperii, dar nu au pe stoc. Mi-a pomenit chiar de un fermoar impermeabil !!! şi am văzut şi probat (foarte greoi) unul foarte ciudat pe care însă nu prea pot să vi-l descriu decât că fermoarul propriu-zis avea cam un cm lăţime, dinţii nu prea semănau cu ce ştim noi, suportul pe care erau prinşi dinţii avea vreo 10 cm lăţime, fiecare parte, era din PVC şi dinţii se cuplau într-un mod foarte ciudat, personal negăsindu-i nicio utilizare, momentan. 
Ideea este că dacă te interesează ceva întrebi.
Dacă au pe stoc, îţi livrează şi una bucată fermoar, pe firmă.
Dacă nu au pe stoc se cam aşteaptă o lună jumate, două, dacă vine o altă comandă, de care să te "lipeşti", sau dacă nu dai chiar tu comanda.
Nu ştiu condiţiile în care se comandă pentru că nu m-a interesat să comand.
Pentru cei care aţi intrat în posesia cataloagelor, sau găsiţi pe site preţul, este bine să ştiţi modul de calcul care este exprimat în euro fără TVA. Preţul are două componente: prima este valoarea în euro/metru şi a doua componentă este preţul cheiţei.
Cu asta închei şi sper să nu fi scăpat nimic.

Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

Florio

Citat din: lipan din Octombrie 23, 2015, 05:14:10 PM
Multumesc de mesaj Intersect.
Am fost ieri la YKK (uaichichi - am întrebat-o special pe d-ra cu care am sta de vorbă cum se pronunţă). Eu îi ziceam cum se scrie - igreccaca  ;D.
Mi-am luat două bucăţi la 3,3 metri fiecare, detaşabil, negru, la 35 lei bucata, pentru că de doi metri cât vroiam eu pentru o prelată, nu aveau. Mai aveau de 5 m şi de 6 m, tot detaşabil, bun pentru lazyjack, florio.
Mi-a arătat şi o mostră de fermoar peliculizat, pentru intemperii, dar nu au pe stoc. Mi-a pomenit chiar de un fermoar impermeabil !!! şi am văzut şi probat (foarte greoi) unul foarte ciudat pe care însă nu prea pot să vi-l descriu decât că fermoarul propriu-zis avea cam un cm lăţime, dinţii nu prea semănau cu ce ştim noi, suportul pe care erau prinşi dinţii avea vreo 10 cm lăţime, fiecare parte, era din PVC şi dinţii se cuplau într-un mod foarte ciudat, personal negăsindu-i nicio utilizare, momentan. 
Ideea este că dacă te interesează ceva întrebi.
Dacă au pe stoc, îţi livrează şi una bucată fermoar, pe firmă.
Dacă nu au pe stoc se cam aşteaptă o lună jumate, două, dacă vine o altă comandă, de care să te "lipeşti", sau dacă nu dai chiar tu comanda.
Nu ştiu condiţiile în care se comandă pentru că nu m-a interesat să comand.
Pentru cei care aţi intrat în posesia cataloagelor, sau găsiţi pe site preţul, este bine să ştiţi modul de calcul care este exprimat în euro fără TVA. Preţul are două componente: prima este valoarea în euro/metru şi a doua componentă este preţul cheiţei.
Cu asta închei şi sper să nu fi scăpat nimic.

Ce om! Un telefon n-ai da si tu, sa mergem impreuna :)
Fermoare de doi metri si de trei metri au cei de la Polytex. Am luat eu acum doua luni, fermoare de 3m pentru mine si Lindor.

bluewave

Ce om ! Florio ...si la mine pentru un lazyjack nu aveau ? La-s ca-mi spui tu unde ii gasesc ...

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

"No Whistling on Board"

Dbr

Salutare oameni buni,
Pentru cei ce doresc sa isi construiasca bimini sau cabriokap pentru barca lor, ii pot ajuta cu materiale bune calitativ rezultate din diverse corturi de rulote.
Cred ca am 70-100 buc. rezultate din desperecherea peretilor fata de tavan, sau lipsa unui perete din patru. Unele sunt noi noute altele putin folosite dar nici pe departe uzate sau rupte. Multe sunt cu geamuri si plase de insecte. Materialele sunt 100 % impermeabile ,rezistente uv si de buna calitate ( Olandeze ,Germane, Daneze,etc). Fermoarele sunt pe numere si se pot imperechea. Daca este cineva interesat rog contact pe privat. Pretul il faceti voi ;) Eventual va pot pune in legatura cu asociatul care detine masini de cusut industriale pentru cusaturile finale. Voi insa trebuie sa va faceti proiectul si debitarea materialelor, lui doar sa ii spuneti ce si unde sa coasa deoarece nu are timp de proiectare, masinile lucrand in flux continuu cu totul alt tip de produse.
Stima tuturor.

Florio

Citat din: Dbr din Octombrie 27, 2015, 06:49:08 AM
Salutare oameni buni,
Pentru cei ce doresc sa isi construiasca bimini sau cabriokap pentru barca lor, ii pot ajuta cu materiale bune calitativ rezultate din diverse corturi de rulote.
Cred ca am 70-100 buc. rezultate din desperecherea peretilor fata de tavan, sau lipsa unui perete din patru. Unele sunt noi noute altele putin folosite dar nici pe departe uzate sau rupte. Multe sunt cu geamuri si plase de insecte. Materialele sunt 100 % impermeabile ,rezistente uv si de buna calitate ( Olandeze ,Germane, Daneze,etc). Fermoarele sunt pe numere si se pot imperechea. Daca este cineva interesat rog contact pe privat. Pretul il faceti voi ;) Eventual va pot pune in legatura cu asociatul care detine masini de cusut industriale pentru cusaturile finale. Voi insa trebuie sa va faceti proiectul si debitarea materialelor, lui doar sa ii spuneti ce si unde sa coasa deoarece nu are timp de proiectare, masinile lucrand in flux continuu cu totul alt tip de produse.
Stima tuturor.

Interesant. Am sa vin la tine, ca merita. Daca e ceva bun de folosit, rezolv o treaba, iar daca nu, macar ne mai intalnim nitel :)

Dbr

Salut Florio,
Te asigur ca nu vei veni degeaba. Oricum asociatul are destule materiale noi pentru acoperisuri , deasemenea impermeabile si rezistente uv. Important este sa gasim culori asociate tavan - pereti. Interesante la peretii corturilor de rulote sunt geamurile si modelul lor, cu deschidere prin rulare.Au si perdele pentru intimitate ;) Din cate am vazut eu cabriokap-urile prin NL ,  sunt de doua feluri dupa materialul folosit. Unele seamana leit cu cel al corturilor de rulote iar altele  seamana cu cele de cabrio auto, cele cu aspectul putin catifelat si mai groase ca textura, dublate si intre materiale ceva termoizolant (cred tip neopren,etc). Acestea sunt criminal de scumpe si nu le-am vazut decat pe ambarcatiuni cu pretentii mari.
Stima.

Florio

Citat din: Dbr din Octombrie 27, 2015, 07:39:39 AM
.....Au si perdele pentru intimitate ;)

Atunci aduc si o sticla de vin :)

ghrt

Exemplu de fermoar YKK impermeabil, se foloseste la scuba si chiar sunt impermeabile. Trebuiesc intretinute cu atentie, de obicei se ceruiesc cu ceara mai fina. Foarte scumpe, nu cred că se pretează pentru cockpit tent etc.

ionpescarul

Citat din: Dbr din Octombrie 27, 2015, 07:39:39 AM
Salut Florio,
Te asigur ca nu vei veni degeaba. Oricum asociatul are destule materiale noi pentru acoperisuri , deasemenea impermeabile si rezistente uv. Important este sa gasim culori asociate tavan - pereti. Interesante la peretii corturilor de rulote sunt geamurile si modelul lor, cu deschidere prin rulare.Au si perdele pentru intimitate ;) Din cate am vazut eu cabriokap-urile prin NL ,  sunt de doua feluri dupa materialul folosit. Unele seamana leit cu cel al corturilor de rulote iar altele  seamana cu cele de cabrio auto, cele cu aspectul putin catifelat si mai groase ca textura, dublate si intre materiale ceva termoizolant (cred tip neopren,etc). Acestea sunt criminal de scumpe si nu le-am vazut decat pe ambarcatiuni cu pretentii mari.
Stima.

Ce spuneti dvs. e fantastic ,cred ca voi apare si eu in iarna asta la depozitul de prelate

dany

Am dat peste ''Shopfitting studio'',un mag online.Sunt chestii interesante ce se pot folosi la biminitopuri...oare??Sunt cromate,...dar sa nu fie de plastic... :o.Diametrul de 25mm[asta am banuit caci au teava de diametrul asta] .Scuze ca m-am bagat cu informatia asta!

ziuamarinei

Pt colegul @mariusbig postez aici doua trei linkuri de pe youtube din care m-am inspirat in confectionarea softtopului sau biminitopului din prova. Poate iti vin idei in conceptia biminitopului.
https://www.youtube.com/watch?v=Qj1pJMaAV24
https://www.youtube.com/watch?v=8O1abFi_otQ
https://www.youtube.com/watch?v=PX3tdVaeIxM
Pt cei ce nu vor sa se chinuie cu masuratori, materiale, croitori samd exista varianta unui bivvy: 
http://www.ehmanns.de/product_info.php?pID=403&pg_path=44&lang=eng&PHPSESSID=af71431309c31410f6cf23ccc61096
Il tot analizez de o vreme dar parca gasesc mai multe minusuri decat plusuri fata de varianta aleasa de mine.
Sunt variante de amenajare a unui open astfel incat sa ne ofere protectie.

ziuamarinei

https://youtu.be/uystRgnzkaE

Un alt model care imi place. Nu mai vorbim despre barca.