De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Intersect

Dupa ce am iesit de la adpostul calotei glaciare am dat de o vreme infernala care a durat cateva zile...
Born to fish,forced to work!!!

bogdanbuciu

in poza a 5-a din penultimul post ce este?
iar scheletul ala este de acum 100 de ani?
De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

Intersect

Grasime de foca,utilizata in diferite scopuri,scheletul da este de 100 de ani totul este lasat in aceleasi pozitii cum era acum 100 de ani de curand sa efectuat o reconditionare de catre Antarctic Heritage in parteneriat cu cei din Noua Zeelanda pentru pastrarea si conservarea punctelor de refugiu din Heroic Era.

Florio

Citat din: Intersect din Martie 12, 2013, 07:48:28 AM
Dupa ce am iesit de la adpostul calotei glaciare am dat de o vreme infernala care a durat cateva zile...

Impresionant !
Daca pozele arata astfel, incerc sa imi inchipui cum trebuie sa fi fost la fata locului ....

Intersect

Da a fost dureros timp de o saptamana sa ai numai bulau,dar am ajuns la Macquarie Island o insula revendicata de catre Australia unde am intalnit o colonie totalizand  2.200.000 King Pinguins,nu stiu
cine ia numarat am luat cifrele ca atare:)

Intersect

@Florio-in prezentare sunt niste imagini cu 2 pasagere dupa furtuna,sa  vezi in ce hal este facut restaurantul:)

pelicanul

Foarte interesanta prezentarea in Power Point, multumim.
N -am stiut ca exista un sezon "linistit" la Capul Horn. in orice caz, nu credeam sa fie atit de linistit incit sa poti merge la un picnic cu salupa.

Florio

Citat din: Intersect din Martie 17, 2013, 08:17:03 AM
@Florio-in prezentare sunt niste imagini cu 2 pasagere dupa furtuna,sa  vezi in ce hal este facut restaurantul:)

Imaginile imi amintesc de un filmulet facut in restaurantul unui pasager de foarte mari dimensiuni, de catre camerele de supraveghere.
Oameni si mobilier se plimbau pe podeaua lustruita, de la babord la tribord, fara sa se poata opri ! Un amalgam de  obiecte intre care se mai zareau cateva maini si picioare. Teribil !

Intersect

@ Florio Da este nasoala treaba cu pasagerele si cu vremea rea de asta iti spuneam ce se evita foarte mult vremea nasoala,ca ar fi cam scump,plus ca au multe plangeri la final de croaziera ceea ce nu prea le convine.
@Pelicanul-turistii ajung la Cap Horn numai cand este vreme linistita altfel se evita,de regula intr-un sezon ajungem de 2-3 ori.

bradutzu

multumim pentru poze si povesti!
pot spune ca este aII-a vacanta de vis pentru mine asta bineinteles dupa jungla amazoniana unde sper sa ajung vreodata la pescuit ;D!
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Citat din: bradutzu din Martie 18, 2013, 10:46:14 AM
multumim pentru poze si povesti!
pot spune ca este aII-a vacanta de vis pentru mine asta bineinteles dupa jungla amazoniana unde sper sa ajung vreodata la pescuit ;D!

păi atunci înseamnă că trebuie să rascolesc după poze cu jungla amazoniana:)) foarte frumos,cam multe insecte dar frumos,noaptea se fac expediţii cu zodiacele pe canale înarmaţi cu proiectoare pentru a surprinde crocodili sper să am pozele.

Intersect

De la frig trecem la cald,poze din expeditia pe Amazon

bradutzu

pe mine m-ai terminat!
sunt invidios pana in varful urechilor!
sper ca la un moment dat sa ajung si eu pe acolo dar pana acolo ne delectam cu pozele de la tine!
multumim inca odata!
Sa auzim numai de bine!

Florio

Da, si eu am fost ranit.
N-am apucat sa trec bine de animalul ala urat care iese din apa si am ramas intepenit la salbaticiunea cealalta cu penajul  zburlit, din ante-penultima poza .
Ce suferinte si pe tine, Intersectule !  :)

bradutzu

ai grija ca animalutele astea cu penaj zburlit sa nu aibe curele de piele si alte arme albe pe dedesubt, sa se traga direct din amazoane ca astea te prind si profita de tine de iti raman pantofii mari!
oare sa fie tot amazonul plin de ele sau gasim si zone nepopulate? tre sa vorbim cu intersect sa ne zica exact unde se gasesc specimenele de mai sus..........sa le evitam nu de alta!
Sa auzim numai de bine!