De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Florio

Citat din: bradutzu din Martie 19, 2013, 11:27:46 AM

oare sa fie tot amazonul plin de ele sau gasim si zone nepopulate?

Cert e ca n-ai cum sa gasesti zone necopulate !
Abia atunci ti-ar ramane pantofii mari :)

P.S>
    Uite ce locuri uimitoare ne arata prietenul nostru si in ce nivel al discutiei ne balacim noi ! Pai e frumos ? :D

bradutzu

aoleooooooooooooo dar ce frumos e - animalutul ciufulit!
intr-adevar ii poluam topicul si cand vine acasa trebuie sa ne revansam! il inbatam bine sa ne povestesca tot despre fauna din padurile ecuatoriale side pe la capatul lumii si de pe unde a mai fost el!
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Discutia intra pe un fagas normal,deci asa trebuie sa va starnesc:))))
Born to fish,forced to work!!!

Intersect

Gata baietii am gasit ceva dar trebuie sa fiu intoxicat sa va povestesc dedesubturile pozelor :)))
Las pozele sa va imbie la povestit....

bradutzu

Na Florio ca acu ne scarpinam daca ne-a mancat!
Intersect ai grija ca pozele astea ale tale dau dependenta ;D si trebuie sa ne tot dai.........
foarte frumoase pozele si banuiesc ca amintirile sunt fabuloase!
unde au fost facute si cu ce ocazie!
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Petrecerea se numeste Bumba show si este o petrecere organizata pentru pasageri,este ceva deosebit din cauza ca nu te astepti sa fi uimit(doar nu este Rio)spui ca este ceva pus laolalta de localnici ca prin multe alte locuri prin care mergem si localnicii interpreteaza cate un dans popular sau ceva asemanator.
Ce are deosebit Bumba show este atentia la detalii,costumele,coregrafia i nu in ultimul rand amazoancele care iti taie respiratia la propriu.

Intersect

Boi Bumba show este o petrecere de 3 zile care se organizeaza anual,orasul se imparte in 2 partii unii imbracati in rosu si ceilalti imbracati in albastru,in partea albastra chiar totul este albastru inclusiv cutia de coca cola este albastra singurul loc din lume unde este permis asa ceva(sunt norocosi cei care au o cutie de cola albastra).
Fiecare an are povestea lui ceea ce v-am aratat eu este un show de o ora facut special pentru pasageri dar este povestea anului trecut pentru pt. ca,cea care se pregateste pentru anul in curs este secreta.
Timp de 3 zile se danseaza toata noaptea continuu,costumele cum am mai spus sunt fenomenale coregrafia depaseste orice imaginatie si cel mai mult conteaza povestea din spatele dansului,la sfarsit publicul alege culoarea castigatoare.
Povestea din spatele pozelor mele reflecta competitia dintre crescatorii de vite,fiecare laudandu-si bivolul,cum altfel decat punandu-i sa danseze,fiecare bivol este insotit de catre fata crescatorului,la sfarsit dupa ce este ales castigatorul,"taranul norocos"sacrifica bivolul prin scoaterea inimii si o ofera fiicei sale.

bradutzu

multumiiiiiiiiim!
ce alte obiceiuri, traditii, etc mai stii?
important: fata cand se ofera? sau se fura? ::) sau se sta cuminte ca ti se scoate inima ca la taur? :P
asteptam continuarile cu interes!
Sa auzim numai de bine!

Florio

Privesc si nu mai comentez.
Poate e de vina si imaginatia mea fecunda. Zaresc in pozele astea un spectacol de o grandoare cum nu am mai vazut. Chiar in specificul carnavalului de la Rio, explozie de culoare si ritm .

Trecerea de la peisajul vetust al cabanelor inghetate, la bomba asta de culoare si frumusete, mi-a rupt doi dinti din fata :)

Intersect

Am mai prins un festival in Peru,tot pagan de altfel dar sincer nu stiu povestea din spatele lui si nu am nici poze dar am sa ma documentez azi si poate gasesc si ceva poze si acela este tare dar se axeaza mai mult pe pictatul corpului.
Din cate stiu fata se ofera tot timpul :).
@Florio-asa este  trecere foarte brusca nu te astepti la asa ceva,pe tot Amazonul in afara de orasele putin mai mari vezi numai locuinte lacustre si deodata un alt univers se arata in fata ta....

Ciby

Citat din: Intersect din Martie 20, 2013, 12:17:52 PM
Petrecerea se numeste Bumba show si este o petrecere organizata pentru pasageri,este ceva deosebit din cauza ca nu te astepti sa fi uimit(doar nu este Rio)spui ca este ceva pus laolalta de localnici ca prin multe alte locuri prin care mergem si localnicii interpreteaza cate un dans popular sau ceva asemanator.
Ce are deosebit Bumba show este atentia la detalii,costumele,coregrafia i nu in ultimul rand amazoancele care iti taie respiratia la propriu.
Se vede ca masina de imbracat pasari a fost defecta partial, a functionat numai la "pasarici"!!! Poate pana ajungi din nou se strica definitiv!!! ;D
Lasand gluma la o parte, ai trait cateva lucruri interesante pentru care te invidiem multi!
La mai multe!

Intersect

Azi am ajuns in Noumea Noua Caledonie,ce porturi de ambarcatiuni au baietii astia aici,ce veliere,ce salupe de viteza-mai ales o salupa care avea o forma de masina de Formula 1 nu de barca.
Sper sa pot pune pozele cat mai repede,avem un protocol mai ciudat pentru folosirea usb-urilor.
Un loc special pentru scufundari si alte activitati nautice apa are 28 de grade,perfect,pacat ca nu putem pescui si retine pestele din cauza unei toxine care te poate paraliza dar sper sa am maine o iesire pentru pescuit,le facem poza si ii eliberam.
Un link cu camera care o avem montata pe puntea de comanda.
http://www.hl-cruises.com/ships/ms-bremen/webcam/

Intersect

Gata sa rezolvat,ceva poze cu barcuta...

Intersect

Un  velier foarte tare si poze de la scufundari in Iles des Pins unde sa intamplat un lucru fenomenal
in timp ce distram maxim admirand coralii si alte minunatii subacvatice au aparut cativa rechini mai curiosi,noi ii observam de la departare asa credeam dar cand am scos pozele de pe camera oau..........
Cred ca treaba cu observarea era inversa sincer nu l-am vazut ca era asa de aproape,Sebastian nu a scos nici o vorba aproape o ora:))))

Intersect