De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Intersect

Criminalitate in Buenos Aires Nooooo.Uite ce maisini de politie au.
In Buenos Aires gasesti foarte multi bisnitatri de regula iti schimba banii cum trebuie la un curs mai mare ca al bancii.Nu am avut nici o problema in privinta asta.
Dificultati ai cand iti platesti taxiul cu o bancnota cu o valoare mai mare taximetristul incearca sa iti dea restul cu bani falsi,practica uzuala.Foarte multi hoti de buzunare si cateodata daca esti norocos poti fi talharit cu pistolul la cap in restaurant.
i sa intamplat unei prietene pe terasa la o cafea pistol la cap umflat geanta disparut.Asta sa intamplat in mijlocul targului.
Aaaa pe fundal este La Cabrera mmmm cea mai buna friptura din Buenos Aires.
Born to fish,forced to work!!!

Intersect

https://www.youtube.com/watch?v=TLy46w3YEdo

Anthem of the Seas ieșire de pe dock Streaming live.
Am uitat sa spun noua mea navă.

gvincentiu

Pe nava aia o sa ai birou cu LCD-uri si o sa dai toate comenzile prin touch screen-uri.
Ganduri bune !

Intersect

Este cea mai tehnologizata nava de pasageri,plus ca marea majoritate a echipamentelor sunt o inovatie in domeniu.Noua generatie de Wartsilla consum mai mic si mai prietenoase cu mediul.Controlul si curatarea emisiilor,tratarea apei uzate se da peste bord numai apa care contine 0 ppm maximul este 15 ppm.
Am fost acum o saptamana la un curs de perfectionare la sediul ABB in Genova,tot ce stiam in privinta contactorilor sa schimbat,bine principiul ramane acelasi dar investigarea defectelor se face mult mai usor.Ai conectat laptopul si iti de tot felul de informatii.Asta in cazul cand nu este conectat deja la sistemul de automatie.
Sora-sa https://www.youtube.com/watch?v=tGY0TxyGp0g

Intersect

Locul unde au fost turnurile gemene,acum in plina reconstructie.New York noaptea imagini impresionante cu un oras in continua miscare.
Saptamana asta este marcata de ceremonii si petreceri pentru Anthem of the Seas fiind prima data cand atinge coasta americana.
La bord sunt oficialitati ai statului american presa si multi adica multi milionari in dolari.
Adunand averile lor lejer depasim PIB ul Romaniei.
Pozele sunt de o calitate care lasa de dorit din cauza(telefon) ca nu le pot scoate si edita pe cele de pe camera din cauza ca mi-am uitat incarcatorul de la laptop acasa,dar in curand o sa am un incarcator nou si atunci sa te ti :).

Intersect

Pozele cum am promis foarte impresionant orasul New York noaptea.

Intersect

Intersect

Poza impresionanta cu intrarea in New York.

Restul este despre fuga de iarna in Barbados,in trecere pe la Rihanna.

Se intreba cat de mare sa fie..

Tot cugetator...

Barci numai cu motoare de curse,nu am vazut nici un motor de oameni normali,pasnici...

Ajungem in Labadee Haiti...
Sa ne intelegem de la inceput..

La noi...

Cele mai nesigure barci din lemn pe care le-am vazut vreodata.

Cea mai instabila barca ,5 persoane in barca daca cineva se misca dintr-un bord in altul ne inclinam amenintator in ocarele comandantului.
Vine nervos la acostare.

Americani la motor.

Trebuie sa mentionez ca nu am fost lasat-i de capul nostru in Haiti,eram inconjurati de un gard foarte inalt si lung.....

Intersect

Si urmeaza  ;D .Cred ca o sa incep sa imi refac arsenalul foto.O pasiune care sa stins prea devreme si care spun eu trebuie sa continue.
Va prezint San Juan Puerto Rico in principal fortareata EL MORRO.Fortareata care sa banuit a fi bantuita pentru ca majoritatea ocupantilor au disparut intr-o seara si englezii au putut cucerii fortareata.Dupa plecarea englezilor in scurt timp din cauza epidemiei de dizenterie sa aflat ca cei care trebuiau sa pazeasca fortul au plecat in satul vecin.(la bordel)

"Prastia" care se vede deasupra cladirii este gondola de la noi de pe nava.

Farul distrus la sfarsitul anilor 1800 de catre americani si reconstruit de catre americani la inceputul anilor 1900.

Monument ridicat in cinstea soldatilor spanioli care i-au respins pe Olandezi.

Intersect

Va salut,
Acum cateva zile am stat la o sueta cu un inginer electric care a facut voluntariat pe un velier.
Sa imbarcat in Sothampton si au navigat pana in Australia.Nava chiar avea nevoie de un electrician.
Daca vreti sa imbinati utilul cu placutul si sa ajutati in acelasi timp va puteti imbarca la bordul uneia din cele 2 nave Lord Nelson sau Tenacious.
Navele sunt deosebite ,viata la bord este frumoasa se naviga la vele,echipajul este format din diferite nationalitati oameni misto.Se accepta orice fel de ajutor.
Cei care au nevoie de o aventura si vor sa  ajute deschideti situl de mai jos.

http://jst.org.uk/about-jubilee-sailing-trust/our-mission/

mariusm piesenoi111

Dar costa ceva sa fii voluntar acolo :).
Off topic:George....vreo reducere pentru membrii la barcuta ta?

Intersect

Citat din: mariusm piesenoi111 din Octombrie 07, 2016, 11:42:55 PM
Dar costa ceva sa fii voluntar acolo :).
Off topic:George....vreo reducere pentru membrii la barcuta ta?

Nu costa nimic sa fi voluntar,doar efort fizic si voie buna.

Reduceri nu gasim,cum sa nu.

mariusm piesenoi111

Citat din: Intersect din Octombrie 09, 2016, 04:09:12 AM
Nu costa nimic sa fi voluntar,doar efort fizic si voie buna.

Reduceri nu gasim,cum sa nu.
Eu am inteles ca trebuie sa si decartezi o suma frumusica pe langa voluntariat ca sa iei parte la plimbarica.
Asa am patit acum cativa ani cand am vrut sa ma inrolez din UK in Armata Salvarii pentru Africa un an de zile.
Trebuia sa vin cu fo 30000lire la pachet ca sa pot sa fac voluntariat.
Partea cu reducerile nu prea am prins-o :)
Sunt sau nu sunt?Si daca nu sunt cat sunt? :)

Intersect

Citat din: mariusm piesenoi111 din Octombrie 10, 2016, 05:37:34 PM
Eu am inteles ca trebuie sa si decartezi o suma frumusica pe langa voluntariat ca sa iei parte la plimbarica.
Asa am patit acum cativa ani cand am vrut sa ma inrolez din UK in Armata Salvarii pentru Africa un an de zile.
Trebuia sa vin cu fo 30000lire la pachet ca sa pot sa fac voluntariat.
Partea cu reducerile nu prea am prins-o :)
Sunt sau nu sunt?Si daca nu sunt cat sunt? :)

Omul mi-a spus ca nu sunt nici un fel de cheltuieli.Sa imbarcat a muncit,petrecut si coborat.
La fel de bogat cum sa imbarcat.

bluewave

"No Whistling on Board"