De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Intersect

Peisaje,o balena surprinsa in exercitiul functiunii si in sfarsit pinguinii... :)
Born to fish,forced to work!!!

Intersect

Pinguini si ceva imagini de azi...

Florio

Citat din: Intersect din Ianuarie 26, 2013, 07:19:47 PM
Aseara am avut marea putin agitata,dar stabilizatoarele si-au facut treaba din plin

Nu stiu cat de mare e nava voastra, dar dupa explozia valului in prova, marea pare ceva mai mult decat "putin agitata" :) .
Fotografiile sunt superbe !

Vali

Stau si ma intreb care e senzatia sa pleci din emisfera boreala, unde e iarna in toi, sa treci pe la tropice, ecuator, sa ajungi la latitudini mijlocii in mijlocul verii emisferei australe, si apoi din nou in iarna, pe tarmurile Antarcticii (cu toate ca acolo e vara) :). Si cand ma gandesc ca acum vreo 10 zile povesteam impreuna la mine in atelier :D.
Multumim pentru poze, si ferice de voi, cei care va bucurati de acele minunatii.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

gvincentiu

Ganduri bune !

bogdanbuciu

multumim pentru fotografii,
cand ajungi la Ushuaia sa faci poze ca sa recunoastem drumul, ca noi pe Lola nu cred ca o sa mai avem GPS sau chartplotter dupa ce trecem prin jamaica.
De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

Intersect

Salutare,imi aduc aminte Vali ca la ultima discutie cand ma intreba Vince pe unde navigam si ii spun Antarctica pentru perioada asta,dar nu cred ca o sa ies la pinguini ca m-am saturat de ei ce tare am gresit nu ai cum sa nu iti placa asa ca imi retrag vorbele :).
Florio nava are 111 metri lungime si o latime de 20 metri,este micuta,dar foarte stabila,japonezu a gandit-o foarte bine fiind o nava si cu clasa de gheata.
In seara asta vine furtuna peste noi si se anuleaza o parte din croaziera trecem canalul Lemaire in cateva ore apoi intram in Drake Passage unde de regula mai tot timpul este vreme rea.
  Mai pun ceva poze...

Intersect

Citat din: bogdanbuciu din Ianuarie 26, 2013, 11:48:49 PM
multumim pentru fotografii,
cand ajungi la Ushuaia sa faci poze ca sa recunoastem drumul, ca noi pe Lola nu cred ca o sa mai avem GPS sau chartplotter dupa ce trecem prin jamaica.
Sa facut dar singura pe care o am si o intoarcem pe toate partile este cea pe care o atasez acum(nu ai cum sa ajungi in Argentina si sa nu incerci gratarul de vita sau oaie deh ce sa spun romanul tot roman stropit cu un vin sec.... :))
Restul am sa le fac cand ajungem sa fie nou noute...
Si inca ceva sper sa nu nvigati fara gps sau chartplotter ca nu e de bine.

pelicanul

Cred ca asta e nava: http://www.hl-cruises.com/ships/ms-bremen/ si asta e excursia: http://www.hl-cruises.com/finder/bre1302/
@bogdanbuciu
Vezi ca ai si traseul exact, poti sa te duci si fara GPS :)

Intersect

Asa este,situl oficial plus nava si croaziera in desfasurare.
Ughhh ce sa suparat marea pe noi si de maine se strica si mai tare vremea.

Intersect

Salutare,inca o poza de pe banchiza plus poze de pe canalul Lemaire;Puerto Williams si Ushuaia.
Drake Passage a fost un cosmar au fost valuri de noua metri,bine ca am avut comanda blindata si nu am mai avut nenorocul sa ne sparga geamurile,nu la fel de norocosii au fost si cei de pe Silver Explorer.
Geamurile de la puntea de comanda sparte,inundata cu apa,au ramas fara generatoare motoare principale.....greu sau pus pe drum si au ajuns in siguranta la Cap Horn.
Am sa atasez si poze cu puntea noastra de comanda inundata daca le gasesc,dara pana atunci... 

Intersect

Si restul de poze...
Imi pare rau dar cele cu puntea inundata de apa nu le pot atasa din cauza contractului de confidentialitate pe care l-am semnat  :(

bogdanbuciu

Multumiri George,
mi-am salvat in folderul Inspiratie poza cu pancarta din Ushuaia si cu portul cu yachturi. O sa rugam un bucatar sa ne faca un platou de sarmale cu poza cu pancarta :))
De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

Florio

Citat din: Intersect din Ianuarie 31, 2013, 10:05:06 PM
Salutare,inca o poza de pe banchiza plus poze de pe canalul Lemaire;Puerto Williams si Ushuaia.
Drake Passage a fost un cosmar au fost valuri de noua metri,bine ca am avut comanda blindata si nu am mai avut nenorocul sa ne sparga geamurile,nu la fel de norocosii au fost si cei de pe Silver Explorer.
Geamurile de la puntea de comanda sparte,inundata cu apa,au ramas fara generatoare motoare principale.....greu sau pus pe drum si au ajuns in siguranta la Cap Horn.
Am sa atasez si poze cu puntea noastra de comanda inundata daca le gasesc,dara pana atunci...

Am vazut intr-un filmulet cu mare montata, geamurile puntii de comanda sparte...dar am crezut ca e vreun film artistic, n-am putut crede ca se poate intampla in realitate. Circuitele electrice si electronicele puntii de comanda nu se avariaza iremediabil ?
Mai ales de la apa sarata....

(Film de genul : Ships in a storm (huge waves) )

sau
big waves

Intersect

Se incarca greu si antena de satelit imi urmareste orice altceva numai satelitul nu....
Butonam si revenim.