De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Intersect

Sal Florio,la noi sa intamplat in NW Passage si dupa doi ani tot mai avem contacte distruse de apa sarata,
in prima faza dupa ce sa intamplat nenorocirea nimic electronic pe puntea de comanda numai functiona,noroc de un Ofiter Electric roman pe numele lui Vali Manea care a reusit sa repare o parte din echipamente si sa plece pana in primul port rusesc unde nava a intrat in santier.
Mare lucru nu sa facut in santier nava fiind de constructie japoneza si rusii neavand mare parte din piese,asa ca sa anulat croaziera si am fost dusi in santier in Germania,unde sau facut destul de multe reparatii pentru a naviga in maxima siguranta inclusiv blindarea puntii de comanda cu panouri metalice pentru vreme rea...
Dupa 2 ani tot mai avem de schimbat riglete si intrerupatoare care au fost atinse de un strop de apa sarata,ce sa facem continuam:)
Born to fish,forced to work!!!

Florio

Citat din: Intersect din Ianuarie 31, 2013, 10:46:16 PM
Sal Florio,la noi sa intamplat in NW Passage si dupa doi ani tot mai avem contacte distruse de apa sarata,
in prima faza dupa ce sa intamplat nenorocirea nimic electronic pe puntea de comanda numai functiona,noroc de un Ofiter Electric roman pe numele lui Vali Manea care a reusit sa repare o parte din echipamente si sa plece pana in primul port rusesc unde nava a intrat in santier.
Mare lucru nu sa facut in santier nava fiind de constructie japoneza si rusii neavand mare parte din piese,asa ca sa anulat croaziera si am fost dusi in santier in Germania,unde sau facut destul de multe reparatii pentru a naviga in maxima siguranta inclusiv blindarea puntii de comanda cu panouri metalice pentru vreme rea...
Dupa 2 ani tot mai avem de schimbat riglete si intrerupatoare care au fost atinse de un strop de apa sarata,ce sa facem continuam:)

Continuati, ca o faceti bine !
Si pozele voastre ne mai bucura zilele de extrasezon :)

Intersect

Multumim Florio,cert este ca si ofiterii nemtii au ramas impresionati ca doi oameni pot face asa o lucrare
in felul asta castigandu-si functia de Chief Electrician,binemeritata de altfel,un om deosebit si un profesionist desavarsit.

Intersect

Maine diminineata ridicam ancora si ne indreptam spre Bluff Noua Zeelanda,SemiCircumNavigation
asta implica trecerea Drake Passage ca sa putem ajunge in Antarctica si apoi sa ne croim drum in jurul ei pana in Noua Zeelanda dar vremea este foarte rea cum o sa se vada si dupa imaginea pe care am sa o postez,si este cam periculos dupa spusele comandantului sa ne aventuram pe o mare asa agitata,asa ca acum se cauta locuri pentru adapost in jurul Cap Horn.

Florio

Citat din: Intersect din Februarie 01, 2013, 12:24:21 AM
Maine diminineata ridicam ancora si ne indreptam spre Bluff Noua Zeelanda,SemiCircumNavigation
asta implica trecerea Drake Passage ca sa putem ajunge in Antarctica si apoi sa ne croim drum in jurul ei pana in Noua Zeelanda dar vremea este foarte rea cum o sa se vada si dupa imaginea pe care am sa o postez,si este cam periculos dupa spusele comandantului sa ne aventuram pe o mare asa agitata,asa ca acum se cauta locuri pentru adapost in jurul Cap Horn.

Dupa cum arata prognoza de vant (30-40 nd ) nu pare o furtuna foarte rea. Dar zona Capului Horn impune respect indiferent de prognoza de vant :) .
Cu siguranta capitanul stie bine ce spune :)

Intersect

Nu prea este de riscat avand in vedere constructia navei si marfa destul de perisabila si irascibila aflata la bord  :).

pelicanul

Intersect

Salutare tuturor,
Am o intrebare aveti cumva ceva poze cu delta(peisaje,lipoveni,animale...) sau filme de prezentare pentru ca se face planul de croaziera pe 2014 si este inclusa si Marea Neagra.
Am vorbit cu ei sa faca o expeditie si in delta si nu ar fi nici o problema,o sa se propuna,dar cel mai bine ar fi daca as avea mai mult material de prezentare,pe net am gasit dar se incarca paginile foarte greu si imi ia enorm de mult timp.
Daca ar fi urcate pe transfer.ro sau altceva as lasa calculatorul la download si nu ar fi nici o problema.
Poate daca ar ajunge mai multe nave si pe la Sulina de exemplu ar mai revitaliza orasul,sa speram.

Florio

Citat din: Intersect din Februarie 07, 2013, 06:18:12 PM
  Salutare tuturor,
Am o intrebare aveti cumva ceva poze cu delta(peisaje,lipoveni,animale...) sau filme de prezentare pentru ca se face planul de croaziera pe 2014 si este inclusa si Marea Neagra.
Am vorbit cu ei sa faca o expeditie si in delta si nu ar fi nici o problema,o sa se propuna,dar cel mai bine ar fi daca as avea mai mult material de prezentare,pe net am gasit dar se incarca paginile foarte greu si imi ia enorm de mult timp.
Daca ar fi urcate pe transfer.ro sau altceva as lasa calculatorul la download si nu ar fi nici o problema.
Poate daca ar ajunge mai multe nave si pe la Sulina de exemplu ar mai revitaliza orasul,sa speram.

Ce se doreste ca prezentare ? Partea salbatica a deltei? Specificul local si asezarile ? Poate facem un colaj de poze si le punem pe un transfer .

Florio

Citat din: Intersect din Februarie 07, 2013, 06:18:12 PM
  Salutare tuturor,

Pana una-alta, am adunat cateva poze personale si unele mai profe, facute de sus, deasupra Deltei. Calitatea e slabuta, ca sa se poata transfera . Daca folosesc, e bine. Daca nu, mai cautam diverse, in alte locuri. :)
Nu prea facem poze la peisaje, fara noi zbenguindu-ne , asa ca n-au cum sa ajute unei prezentari, fotografiile din albumele proprii. ;)

Uite link-ul de download :  http://dl.transfer.ro/resized-transfer_ro-07feb-257b64.rar

Intersect

Iti multumesc Florio,cu ce mai am si eu sper sa iasa o prezentare buna oricum altfel ar fi fost daca as fi facut-o acasa.Vreau sa fie indeajuns sa le starnesc interesul.

Intersect

Ceva poze de pe la noi....

dany

Superbe imagini ,sau dupa unii ,sa-mi fie iertata ''gluma '':cata haleala fratilor!!!! Stim foarte bine ca sunt multi care gandesc asa ,din pacate .Sper ca asemenea fotografii sa se poata face si peste o suta de ani ....si inca...

pelicanul

Citat din: dany din Februarie 09, 2013, 07:28:58 AM
Superbe imagini ,sau dupa unii ,sa-mi fie iertata ''gluma '':cata haleala fratilor!!!! Stim foarte bine ca sunt multi care gandesc asa ,din pacate .Sper ca asemenea fotografii sa se poata face si peste o suta de ani ....si inca...
Nu stiu ce vrei sa spui cu "haleala", nu am auzit pe nimeni sa manince pinguin (in afara de foca leopard, dar aia nu se pune :))). Altele sint problemele zonei si ale pinguinilor. Uite aici citeva aspecte: http://www.animalport.com/endangered-animals/penguins.html

dany

Stiu ca nu se mananca pinguini la fel cum nu se mananca nici lebedele .Altele sunt problemele lor...dar hai sa ne bucuram de ei si sa uitam discutia  asta Cu respect ,dany.