Sasanka 660

Creat de pelicanul, Mai 31, 2013, 04:11:27 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

pelicanul

Din nou Egeea de Mai! Aproape o saptamina intre Sithonia si Athos cu o "scapare" spre Porto Koufo. In capul Sithoniei valuri mari, cele mai mari pe care le-a vazut Sasanka pina acum. Sper sa nu vedem impreuna altele mai mari. :) Pun citeva poze, din pacate fara "airborne", pentru ca Florio a uitat zmeul acasa.

pelicanul

Mai pun citeva poze, merge cam greu incarcarea.

pava

Bravo , ce pofta am de duca  :)

scm_ro

Frumos, abia astept concediul.  Cred ca nu o sa mai citesc forumul la servici, caci mi-au plecat gandurile spre Grecia.

Razvan Evergreen

Citat din: pelicanul din Mai 30, 2018, 08:57:10 AM
Din nou Egeea de Mai! Aproape o saptamina intre Sithonia si Athos cu o "scapare" spre Porto Koufo. In capul Sithoniei valuri mari, cele mai mari pe care le-a vazut Sasanka pina acum. Sper sa nu vedem impreuna altele mai mari. :) Pun citeva poze, din pacate fara "airborne", pentru ca Florio a uitat zmeul acasa.
O iesire de poveste! Valuri mari? Pai pe plat merge toata lumea. Din pacate eu nu am facut poze. Si Evergreen a avut parte de cele mai mari valuri de pana acum. Noi am avut si viteze negative. A fost una dintre cele mai frumoase iesiri!!!

bluewave

hai frate ...baietii mari plang tot timpul ... ba ca e val mare , ba ca bate de unde vrea el ...
yo ce sa mai zic , Trixi a rezistat, mai cu val, mai cu stropit si nu plange ... chiar mai vrea ...
ii promit eu o tura si mai tare , poate in septembrie prin sporade , sa o vad atunci ....poate incepe sa planga , ca acolo o las ...
"No Whistling on Board"

Razvan Evergreen

Citat din: bluewave din Mai 31, 2018, 06:42:24 PM
hai frate ...baietii mari plang tot timpul ... ba ca e val mare , ba ca bate de unde vrea el ...
yo ce sa mai zic , Trixi a rezistat, mai cu val, mai cu stropit si nu plange ... chiar mai vrea ...
ii promit eu o tura si mai tare , poate in septembrie prin sporade , sa o vad atunci ....poate incepe sa planga , ca acolo o las ...

Pai, vine si Evergreen! Nu conteaza cat de mare-I valul, conteza cat de departe-i malul!

acig

Situatia in zona a fost si la dus si la intors,ciudata;
O hula din largul Marii Egee asociata cu cel putin doi curenti proveniti dintre peninsule; Valuri neregulate,unele cu amplitudini mari si cred ca nu gresesc pe drumul de intoarcere au atins si 3m. TRIXI a jucat inteligent sfidand insa zicerea: ,,barca te roaga sa o pazesti de tarm ca de mare te apara ea"Asa ca a ales sa mearga la limita, sub stancile
capului, unde efectul curentilor se diminuau, ramanand doar hula. Si a mers ! Evergreen, nu a riscat si s-a luptat de la egal la egal la inceput cu marea, care uneori dadea impresia ca fierbe;Ulterior, in mod inteligent Razvan a abandonat cursa revenind la adapost, atunci cand a constatat ca nu are forta necesara de a inaita. A doua zi pe o mare prietenosa, s-a reintegrat in mica noastra flotila de veliere. Whit Rassian s-a comportat impecabil;a calarit valurile care o surprindeau dn toate directiile; Cu exceptia unui val trasnit, care s-a napusti in cockpit si si care  ne-a udat stasnic, cu o apa ce parea sosita de la poli. O experienta de cca 3 ore la dus si de cca 4h la intoarcere, in ape potrivnice, carea au  facut deliciul acestei escapade, in apele in general prietenoase din jurul peninsulei Sithonia.
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Razvan Evergreen

Citat din: Razvan Evergreen din Mai 31, 2018, 06:50:48 PM
Pai, vine si Evergreen! Nu conteaza cat de mare-I valul, conteza cat de departe-i malul!
Acelasi drum  l-am facut in sepembrie anul trecut. Am plecat, cum este normal, din Sarti cu niste valuri din inapoia traversului, daca ma pot exprima asa.Eol pe vremea aia avea inca vanturile in sac. Cum in care sac? Pai nu stiti?Ulise a primit un sac cu toate vanturile potrivnice. Ce sa zic, acum incepeti cu dealea,ca unii din barca au crezut ca sunt nu stiu ce averi in sac si anul asta le-au deschis! Nu nene, aici a fost treaba clara de Poseidon! Parerea mea!

bluewave

clar ...Poseidon rules !!!
"No Whistling on Board"

pelicanul

Intr-adevar, Trixi a fost vedeta zilei, dar cred ca cel mai "marinareste" a procedat Razvan. Daca e evident ca Poseidon e suparat pe tine (stii tu de ce, sigur ai facut ceva... :) ) e mult mai bine sa faci cale intoarsa si sa stai la adapost pina cind se mai potoleste vremea.

sebba

Cui pe cui se scoate. Răzvan trebuie răpit și dus pe mare, să-și spele păcatele. [emoji3]

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Simulatoare Teste ANR - http://anr.end.ro

pelicanul

s/y Lindor

o super barca la un super pret,
o recomand ,

pelicanul

Gata! Nu e a doua cea mai fericita zi din viata mea dar cred ca o sa trec totusi si peste asta.

Next?