June e acasa

Creat de Bogdan, Iunie 30, 2018, 02:01:29 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pelicanul

Am si eu poze, buey! Mai frumoase ca ale voastre!  ;)

Bogdan

Vali, Pelicanul,  eu voiam sa le fac baietilor de pe forum o surpriza cand era gata complet interiorul. Cu poze asa cum a fost si cum am transformat interiorul. Intre timp am schimbat tapiseria toata si blaturile de la bucatarioara (tribord si babord).

bluewave

multumesc, interesanta inventie cu 2 strai pupa si acel "sugrumator cu role" care le tensioneaza ...
"No Whistling on Board"

Bogdan

Sincer si mie mi se pare practica. Dupa patru catarari pe catarg ( am descoperit un scurt la lumina de catarg chiar la capelatura) am constatat ca s-a mai slabit straiul pupa si putin sarturile. Cu intinzatorul ala s-a rezolvat rapid si elegant.

Bogdan

Sunt realmente impresionat de atitudinea fostilor colegi ( mai mici cu 4 ani  sau mai mari cu tot atat) din Liceul de Marina Galati, pe care sincer in mare parte nu ii mai cunosteam, actualmente functionari la Politia de Frontiera Galati, Capitania Zonala  Galati, ANR, care s-au aratat dornici sa ma ajute/ incurajeze la refit-ul lui JUNE. Acelasi lucru s-a intamplat cu fostii colegi din echipajele cu care am batut "garla ( Rihn - Main - Donau)" in lung si lat cand au aflat ca am o barca la Bazinul Nou. Au auzit ca Bogdan si-a adus velierul din Olanda la Galati si vrea sa plece dar are mult de lucru la el. Fiecare in masura posibilitatilor. Cu sfaturi, "relatii" tot ce se poate ca sa fiu multumit ! Respect! Chiar nu m-am asteptat la asa ceva! Le multumesc pe aceata cale si ma inclin!

Florio

Citat din: Bogdan din Iulie 23, 2018, 01:24:13 AM
Sunt realmente impresionat de atitudinea fostilor colegi ( mai mici cu 4 ani  sau mai mari cu tot atat) din Liceul de Marina Galati, pe care sincer in mare parte nu ii mai cunosteam, actualmente functionari la Politia de Frontiera Galati, Capitania Zonala  Galati, ANR, care s-au aratat dornici sa ma ajute/ incurajeze la refit-ul lui JUNE. Acelasi lucru s-a intamplat cu fostii colegi din echipajele cu care am batut "garla ( Rihn - Main - Donau)" in lung si lat cand au aflat ca am o barca la Bazinul Nou. Au auzit ca Bogdan si-a adus velierul din Olanda la Galati si vrea sa plece dar are mult de lucru la el. Fiecare in masura posibilitatilor. Cu sfaturi, "relatii" tot ce se poate ca sa fiu multumit ! Respect! Chiar nu m-am asteptat la asa ceva! Le multumesc pe aceata cale si ma inclin!

Acestea sunt prilejuri cu care ți se umple inima :)
La mai multe!

Bogdan

@ Florio: Multumesc maestre!

Cam asa arata acum:

Florio

Ce masă interesantă în salon!
Barca arată foarte bine, îi trebuie doar urarea de mare blândă și cart bun înainte! :)

Bogdan

Da, e ciudat sistemul de prindere cu picioarele alea strambe. Sincer, nu sunt foarte multumit de rezultat. Mai sunt detalii de pus la punct, dar le fac pe drum. Bine, e adevarat ca eu sunt greu de multumit!

Multumesc pentru urari, Florio!