G48 + Yamaha 90hp

Creat de AdrianZUZ, Decembrie 31, 2013, 01:18:31 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

AdrianZUZ

Multumesc de informatii!
Ma apuc sa caut serios de azi ambele variante - material + mester sau mester cu de toate.

Gasesti de inchiriat ce vrei tu, de la pilotine + 5cp (cele mai dese la inchiriat) pana la rib 6m cu 150cp sau powercruiser cu 500cp. La rib m-am uitat  ;D si costa cam 200 eur/zi + benzina  :(

mariusm piesenoi111

Salutare Adrian,

Am un prieten ( membru activ aici pe forum dar nu pot sa ii divulg numele fara acceptul lui) care, in ultimul timp( printre alte proiecte0 va deschide si un atelier de prelate, bimini tops etc....are sculele de indoit inoxul, are masina de cusut si cam tot ce are nevoie.Si mai are si mana buna la asa ceva...preturile nu le stiu dar sigur sunt mai umane decat la concurenta...si culmea ...cam tot pe acolo( pe langa Bucuresti) le si face( ca si zona ) :).

Sosoktm

Citat din: mariusm piesenoi111 din Iulie 20, 2015, 11:54:42 AM
preturile nu le stiu dar sigur sunt mai umane decat la concurenta...

chiar ne batem joc de forum cu astfel de postari :(

mariusm piesenoi111

Citat din: Sosoktm din Iulie 21, 2015, 02:25:45 PM
chiar ne batem joc de forum cu astfel de postari :(

Nu prea inteleg unde bati( si sigur nu exista si  u a existat  in intentia mea sa imi bat joc vreodata de acest forum sau de oricare altul) dar daca nu ai inteles uite:
Oricine face huse si bimini tops si tot felul de prelate si coviltire din lumea asta cred ca are preturi mai mici decat cele din celebra oferta de pe toate site-urile...cea cu 11 ron ( daca intelegi ce vreau sa spun).

Sosoktm

cu scuze pentru offtopic, incercam sa spun ca imi pare total nepotrivit sa spui ca e cutare mai bun , frumos si ieftin ca altul, insa ca de fapt nu sti despre nici unul mare lucru. Nu am nici o problema cu a promova/sustine diversi intreprinzatori, dar sa dai cu noroi in cineva fara argumente e cam aiurea. Nu era mai elegant sa spui ca pt aceeasi barca si configuratie de biminitop, pe materiale de calitate similara, ala cu 11 lei a ofertat 1000 lei si amicul tau 850? Asa puteam intelege ceva ;)
p.s. nu vand si nu cumpar prelate, nu am actiuni la societati de profil

mariusm piesenoi111

În primul rand nu văd unde am "dat cu noroi".....Am apun"preturi mai umane" .....asta e noroiul?
Ok.....Concret. ...Am cerut oferta pt un umbrar  pt o barca și am primit o oferta foarte drăguța de cca 650 euro.....apoi.....Am luat de la prietenul meu cu .....soc și groază. .....680.....RON     qed!

renata

650euro o bucatica de prelata croita ??? ??? ??? fereasca Dumnezeu!!! cu suma asta schimb prelata la o semiremorca cu trei axe pe ambele parti

AdrianZUZ

Inapoi in Grecia, locuri deja batute cu rib-ul vechi si locuri noi din Sithonia.

AdrianZUZ

Si pentru ca am nu am mai zis cum s-a terminat aventura prelatei, atasez o poza cu realizarea hainutei + nadragi pentru Yamaha. Materialul este IrisSun de la Sunbrela iar maestrul de ceremonii este aici printre noi. ;D Rezultatul este f bun: nu se umfla la viteza si nici nu intra mizerie!

Avand in vedere planurile pentru la vara, am zis ca este mai sigur sa inghesui si un motor auxiliar langa cel de 90cp. Am ales, sper ca bine, un Yamaha Malta 2.2kw 2001 inca in rodaj. Asteptarile nu sunt mari, daca scoate un 6-8 km/h in conditii de vant si valuri ma declar  ;D

https://www.youtube.com/watch?v=qZ5HqZdTQpY

AdrianZUZ

Mici modificari in asteptarea marelui concediu! Anvelope, rulmenti, motor auxiliar, inchidere tunele stupide!
Alonissos venimmmm!

AdrianZUZ

http://www.gommoniemotori.com/articoli/39-carenag45.html

Aici e descrisa modificarea la care ma gandesc de cand am luat pluta.

Alex1958

Salut,
Intreb, nu dau cu paru'! Cand iei carma total spre dreapta motorul mare nu este impiedicat de cel mic?

AdrianZUZ

Nope!
1. Auxiliarul nu sta pe oglinda ... decat in caz de nevoie.
2. Are o pozitie ridicat, in care am marja 2-3cm pe fiecare directie a pricipalului.
3. Cu motorul mare in orice pozitie pot intoarce auxiliarul 360
4. Are cizma scurta si totusi pare sa intre in apa exact cat trebuie
5. Abia astept Mediterana sub barca sa pot face o proba si cu pocnitoarea asta.

Vali

Citat din: AdrianZUZ din Iunie 11, 2016, 09:56:00 AM
http://www.gommoniemotori.com/articoli/39-carenag45.html

Aici e descrisa modificarea la care ma gandesc de cand am luat pluta.

N-am inteles daca rezolvarea e nivelarea tunelurilor care se vad in poza a 2-a cu carena verde, sau de fapt tunelurile din poza sunt rezolvarea. Inclin sa cred ca tunelurile alea sunt cele care produc turbulenta si interferenta din prima poza cu siajul.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

AdrianZUZ

Citat din: Vali din Iunie 13, 2016, 09:26:30 AM
N-am inteles daca rezolvarea e nivelarea tunelurilor care se vad in poza a 2-a cu carena verde, sau de fapt tunelurile din poza sunt rezolvarea. Inclin sa cred ca tunelurile alea sunt cele care produc turbulenta si interferenta din prima poza cu siajul.

Exact! Tunelurile vor fi umplute (cam 3 cm) pana la nivelul carenei! Ma bucur ca si tu vezi o problema acolo, asa parca am mai multa incredere sa modific o barcuta cam noua :)

Motorul de 90 nu are probleme sa scoata barca in glisaj, dar totusi se simte ca "apasa" pe apa ... nu stiu sa explic, dar senzatia este ca apa " se urca " pe oglinda! Dupa modificarea asta o sa incep iar sa joc cu inaltimea motorului si diverse elicii.