Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Vali

Cred ca va fi o singura marime totusi (cea mare). Eu am spus ca "ar merge", adica un fel de "daca si cu parca" :). Cel mic ar fi mers de tinut acasa, la birou, la atelier etc, sa ne inveseleasca in zilele de iarna ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Dbr

Cristian ,
trece-ma si pe mine la Bucuresti.
Multumesc.

ionitzady

super , bv Cristi eu sunt din braila , dar nu ma deranjaza destinatia la galati . Bradutu ma pot baza pe tine?  confirm 2 colante

bradutzu

pai dk raspund ca DA sare in sus Dany ca.....ce domle? ca asa si pe dincolo......
daca zic nu..... n-as mai fi eu!
asa ca iti zic si tie ca esti nesuferit  ;D
si bineinteles ca le iau eu si le imprastii catre toti cei din Galati, Braila si Bacau numai ca eu le inmanez numai la beci.....stii tu......si Dany!
sa auzim numai de bine!
Sa auzim numai de bine!

x_petrolist

Salutari tuturor ... daca se poate as dori sa ma inscriu si eu .....

nick name : nu
autocolant: nu
pavilion     : 3 bucate, bucati, bucatele .... scuzati dar tocmai am vazut topicul "de prin lume adunate" ....
observatii : le pot prelua in Bucuresti sau locatie de convenienta la proxima intilnire .... eta .... Iunie 2014 mai pe la sfirsit

Destinatie:
1- Lotca Raid
2- Befy, NJ, USA
3- pe ce barca ma aflu, cind ma aflu, unde ma aflu

sa ne vedem cu bine ....

Ciby

Citat din: Vali din Februarie 04, 2014, 06:49:22 PM
....
Daca stau si ma gandesc, nu cred ca ar strica si un pavilion mic, sa-l pun la loc de cinste in atelier ;).

Lasa mai Vali, ne complicam prea mult cu doua dimensiuni! Daca este prea mare si nu se incadreaza in peisaj, maresti si tu atelierul dupa fanion!

Bradutu, vad ca ai intrat in "saptamana rosie", precum femeile. Ba te iei de Dany, ba de Ionitzady!  ;)

Vali

Scuze, repet ca am vrut sa spun doar "ce bine ar fi fost daca", fara vreo intentie concreta.
Iar de bradutzu nu va faceti probleme, isi revine complet cu ocazia primului pescuit ;).
Apropo, ma oferisem eu sa distribui in zona Galati-Braila. Cum facem bradutzu, care din noi ramane?
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

cristiantutuianu

tiganusmc

Salut ,

Trece-ma ,te rog , pt Bucuresti .
Pana la urma le strange cineva in Bucuresti ?
De asemenea , as putea sa iau si comanda lui Dan Dragos si sa i-o  duc personal .

Multumesc ,
Marius
Fishing cheaper than therapy

bradutzu

ma ocup eu de povestea asta dupacumam mai promis!
nu va faceti probleme ca mai glumesc si eu, ca cei cu care am facut-o (gluma) ma cunosc personal si nu au cum sa se supere!
Sa auzim numai de bine!

cristiantutuianu

Thor
Capitanul Nemo
Nicu
Kir_gutzakis
Byteworks
Nakasone

Dragilor am nevoie de locatia dumneavoastra
Distribuitori sunt rugati sa imi trimita pe privat datele de contact  ;)

byteworks

Sub cetate, langa codru, in targ la Suceava! Susura raul [omonim] agale sub pripoare inghetate ...

Vali

@Cristi: cred ca mai intai ar trebui mentionat un numar de cont unde lumea sa contribuie pentru ceea ce a comandat.
De datele de contact e nevoie abia dupa aia.

cristiantutuianu

Tutuianu Cristian
BCR

nicu

salut
Nicu  - Bucuresti
daca se ocupa Florio sau Modi cu distributia pe Bucuresti este f bine.