Asistenta la cumparat motoare sau barci

Creat de ionitzady, Februarie 01, 2015, 03:49:18 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dflorin

M-a bag si eu. Florin zona Focsani-Vrancea, tel.0744634861,poze, verificare tehnica...m-a pricep cit de cit.

Florio

Pentru Bucuresti aveti in mine un adept.
Trebuie sa mentionez ca doar in ceea ce priveste barcile cu vele.
La salupe nu ma prea pricep iar la motoare sunt outsider :)

cristiantutuianu

Citat din: ziuamarinei din Februarie 01, 2015, 09:51:05 PM
Oarecare risc exista .
Nu pot masura o compresie lipsa manometru dar totusi poze , film , si o inspectie vizuala e mai ok decat promisiunile unui vanzator.
In Constanta pot sa dau eu o mana de ajutor asa cum a zis si ziuamarinei .

bradutzu

o parere o pot da si eu in zona Galati-Braila cu limitarile expuse de ZiuaMarinei
Sa auzim numai de bine!

ionitzady

pilu asa arata motorul , cu vopsea originala data cu trafaletul

Spinoza

"Curata ograda ta, bucura-te de curatenie si lasa gunoiul vecinului acolo unde vecinul insusi l-a pus."
Nicolae Steinhardt

ionitzady

compresie la motor 15 cp  10 si putin la 1 si 11 si putin la 2

pilu

Multumesc  ionitzady pentru ajutor , raman dator.

malasorte

Pt Giurgiu ma bag si eu.nu am aparat de masurat dar oricum cu poze filmulete si un istoric al vamzatorului si al motorului ne-am crea o parere despre oferta.0765471391

Fritz

Atentie !!! Apar motoare ...masluite ..revopsite...re..botezate.
Avem aici un  ,,mercury20" ... ;D :D :'(   E de fapt un yamaha 9.9 sau 15 ..sau selva 9.9sau 15 modele vechi ...sau cel mai probabil e Parsun 15...sau 9.9.
Sunt curios ce acte ...certificat de conformitate si cum arata seriile pe motor.

http://www.probarca.ro/anunt/63232/104/1/104/Vand-motor-mercury-20-CP-.htm#

Retineti ! IMPECABIL !!! ;D ;D ::)

kimi

Foarte tare asta ! Pt. mine ca si novice e o super informatie ! Daca nu avea cizma lunga , chiar i-as fi facut o vizita proprietarului .
Multumim pt. pont Fritz .

bradutzu

eu l-as reclama la politie!
stie cineva vreun formular online? M-am saturat sa tot fim inselati in cele mai josnice moduri!
Sa auzim numai de bine!

Fritz

abia mi-am scos dreapta din ghips ...E cam grea si amortita ...dar asta merita orice efort...Cred ca-l sun ...sa-mi vanda si mie ceva... 8)

bica77

Pai vedeti fratilor si pe mine v ati suparat cand am deschis topicul cu pricina"persoane care vand motoare" sau poate trebuia sa i gasesc un alt titlu..???... asa e, flacaul din bucuresti care vinde de toate ......si barci de aluminiu este un maaaare tepar eu m am convins de anul trecut cand i am cerut sa mi puna cateva poze cu o barca linder parca? si a motivat ca nu de pricepe sa ataseze pe mail si alte "vrajeli"de bucuresti dar m a chemat la buc sa negociem si sa vad barca ....bineinteles ca nu m am dus si bine am facut......