Buna seara,

Creat de Christian77, Octombrie 12, 2017, 09:14:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mariusm piesenoi111

Asta tinteam:sa il starnesc pe Florio!
Multumesc maestre ca iar ai invartit cutitul in rana cu Mac-ul :) :) :)

Florio

Citat din: mariusm piesenoi111 din Octombrie 16, 2017, 11:34:13 PM
Asta tinteam:sa il starnesc pe Florio!
Multumesc maestre ca iar ai invartit cutitul in rana cu Mac-ul :) :) :)

Marius, dacă ai nevoie de motivații, îți dau cât nu poți să duci! :D

calin1967

Citat din: Christian77 din Octombrie 12, 2017, 09:14:19 PM
achizitionarea unei barci de 6-7m cu o cabina de dormit cu un an de fabricatie dupa 1996

Bine ai venit Christian si felicitari pentru decizie! Dupa parerea mea nu e mare diferenta dintre un velier din 2010 si unul din 1964. Toti proprietarii isi imbunatatesc si upgradeaza continuu barcile si daca gasesti unul de 50 de ani care a fost folosit cu drag si igienizat temeinic sau chiar refacut anul trecut, poate fi mai placut decat unul de cinci-sase ani care a adunat jegul si mirosurile celor care s-au perindat prin el. O diferenta ar putea fi ergonomia, care nu se inventase la barci in anii aia, dar depinde de tine ce stil de viata ai si cum vrei sa-l folosesti. Pentru Florio designul Macgregorului e perfect, dar el merge cu familia in escapade de cate o saptamana-doua. Daca tu vrei sa mergi cu 1-2 prieteni la pescuit sau sailing in weekenduri s-ar putea ca designul vechi de gen cabina prova/salon cu doua banchete/o lada cu un aragaz si vesela pe post de bucatarie/galeata pe post de wc sa fie suficient. N-o lua ca pe un sfat, orice barca iti va aduce mari bucurii, dar ia in considerare faptul ca dupa vreun an de navigat e foarte probabil sa constati ca de fapt ai vrea o barca mai rapida, sau mai mare, sau mai confortabila, sau cu derivor fix, sau din alt material, asa ca s-ar putea sa vrei sa o vinzi si sa cumperi alta, caz in care te vei bucura daca ai ales o barca ieftina care e mai usor de revandut.

cristiantutuianu

Citat din: dorely din Octombrie 13, 2017, 12:04:57 AM
Dacă te interesează un Shetland 640 cu de toate, da-mi un mesaj pe private.
#Christian77
Uite o poza cu Shetlandul 640

dorely

Cam asta e , doar ca acum are un suzi de 90cp si gliseaza cu cu 3 persoane si bagaje. 40-43 km/h