RIB GALA ATLANTIS DELUXE A400L

Creat de Zodiac, Octombrie 30, 2018, 01:08:29 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Zodiac

Azi e o zi mare pentru mine  ;D ;D ;D ! Cea mai frumoasa barca din lume (pentru ca e a mea ;D) a ajuns acasa  !
Aici e sigilata asa cum a iesit din poarta fabricii !

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Zodiac

Multumesc ! Inca nu stiu cum sa inserez mai multe poze asa ca voi posta cate una ! Bineinteles cat mai mici , sa nu incarc forumul . Poza prova cu lumini de navigatie , suport ancora si platforma pentru sarituri in apa .

Zodiac

O parte din interior ! Nu are montate banchetele , consola de directie si towing arch .

Zodiac

pelicanul

In sfirsit!  :) Bravo si felicitari! Sa te poarte pe ape frumoase!

Zodiac

Merci @pelicanul ! A scapat forumul de unul care deschide topicuri in "nestire" ;D ! Consola de directie .

Zodiac

Zodiac

Consola pentru sporturi nautice si lumina de pupa !

Zodiac

Barca impreuna cu accesoriile vor fi protejate cu o prelata pana in momentul in care va veni peridocul si ulterior motorul . Atunci montez accesoriile , pe peridoc , barca e destul de greu de manipulat are in jur de 150 kg .
Atunci barca va arata exact asa , modelul e 450 dar nu am gasit filmare cu un 400 full option . Iar motorul va fi un Honda de 50 CP .
https://www.youtube.com/watch?v=ejYqTeXwm4c

pelicanul

Citat din: Zodiac din Octombrie 30, 2018, 01:26:09 PM
Merci @pelicanul ! A scapat forumul de unul care deschide topicuri in "nestire" ;D ! Consola de directie .

Asteptam povesti de pe apa!  8)

Zodiac

Vreau si eu dar mai urmeaza achizitionare/inregistrare peridoc , achizitionare/montare motor , inregistrarea barcii si bineinteles examenul de carnet , asa ca din pacate mai dureaza !

scm_ro

Bravo, sa o stapanesti sanatos. Iti vei mai lua si cabinata?
Pai te ajutam noi cu rodajul pana iti iei carnetul :)

Zodiac

Multumesc ! Cum sa dau eu virgina mea ;D ? Cabinata e in plan dar s-a amanat achizitia . Intai sa imi fac ucenicia pe asta .

dany