Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

cristi80

sa vedem cum se va reglementa si cu P.G-ul pt. zona Galati, pana acum se elibera pe baza permisului de pescuit,dar  permisul 2016,avand valabilitatea expirata...

ziuamarinei

PG ul eliberat de PF Galati e numai pt raul Prut. Daca nu pescuiesti pe Prut poti solicita PG ul de la Tulcea si l prezinti pe cel de Tulcea . Eu asa fac de vreo patru ani si nu e nici o problema

cristi80

am inteles, multumesc de informatie.

acig

Azi am vb. la ANPA;
Sunt propuse patru variante de modificare a reglementarilor privind pescuitul sportiv.
Pana nu se ia o hoatarare au valabilitate vizele din 2016.
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

byteworks

bradutzu

Citat din: ziuamarinei din Februarie 13, 2017, 04:42:24 PM
PG ul eliberat de PF Galati e numai pt raul Prut. Daca nu pescuiesti pe Prut poti solicita PG ul de la Tulcea si l prezinti pe cel de Tulcea . Eu asa fac de vreo patru ani si nu e nici o problema
vezi ca dk vrea sa ajunga la scurta pe jos ii cere, la pichet, PG de Galati!
Sa auzim numai de bine!

radu andritoiu

Saptamana viitoare avem 10 garde
Turati motoarele baieti
Nu msi e mult pana departe
so, keep floating for pleasure

ziuamarinei

Citat din: bradutzu din Februarie 14, 2017, 08:14:15 AM
Poate ajunge la Scurta pe la ferma Zatun , drumul de pe dig pana la statia de pompare.
Nu are nici o treaba cu pichetul, doar daca vrei sa ajungi la Ghimia sau Prut.
Solutii sunt.[emoji12]

Trimis de pe al meu GT-P3110 folosind Tapatalk

cristi80

Citat din: bradutzu din Februarie 14, 2017, 08:14:15 AM
Nu cred că o să vrea sa ajungă la Scurta pe uscat 8) 8)

8)

drmarius

Astăzi am trimis cereri la PF Giurgiu, Călărași, Tulcea si Garda de Coasta.

Felicitări celor de la PF Tulcea care in câteva ore mi-au trimis viza. Sunt un exemplu de eficientă!

dan roh

Stie cineva o modalitate de a lua PG pentru cei ce nu au avut viza ANPA pe 2016? Daca da, va rog sa-mi comunicati. Mi-ati face un mare bine. Anul trecut am pescuit  pe frontiera pe NV. Nu e placut deloc.Stai  cu inima cat un purice la fiecare barca sau masina aparuta langa tine.

drmarius

Normal este si cu o copie dupa permisul de pescuit de la ANPA sa primiti avizul. Daca refuza cereti in scris motivul.

Alex1958

Daca n-ati avut ANPA anul trecut atunci cea mai sigura abordare este printr-o asociatie de pescari recreativi din lista celor inregistrate la ei.
Altfel trebuie sa ateptati permisul pe 2017 de la ANPA.

dan roh

Permisul meu de pescuit ANPA este emis în 2012. În anii 2012,2013, 2014, 2015 am plătit taxa la ANPA și nu am avut probleme cu pg-ul. Acum care ar fi soluția ideala?