Simple Machines Forum

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 11:33:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Florio

Firma e ok :) , i-am fost si eu client.
Cat despre aprobarea noilor membri de catre administrator, si asta e o metoda buna. Doar ceva munca in plus pentru Vali...insa scapa forumul de probleme .
Dar Vali e obisnuit cu munca :) . Poate isi ia si el o pauza de o intalnire cu noi, in balta :)

Vali

Citat din: Florio din Iulie 28, 2011, 12:46:37 PM
Dar Vali e obisnuit cu munca :) . Poate isi ia si el o pauza de o intalnire cu noi, in balta :)
Daaaaaaa, chiar acum imi iau o pauza de la activitatile familiale, ca sa termin pana duminica inclusiv barca descrisa la topicul "cum se naste o barca", dupa care de luni imi iau alta pauza de vreo 2 saptamani la Cluj, ca sa renovez motocruiserul teuton ;D. Plus ca mai trebuie sa iau o pauza sa terminam impreuna cu menestrasu si capitanu lotca asociatiei Raid Romania, sa mergem cu ea la Rowmania la inceputul lui septembrie :P, deci o gramada de pauze :). Asa ca ma tem ca nici la TID nu stiu daca am sa ajung, fiindca mai trebuie sa fac niste pauze sa termin si Russian Silhouette, si Alacrity, si puncte puncte, cine a trecut pe aici le stie pe toate :).

Eu as vrea ca lumea sa mai scrie ce nedumeriri si nelamuriri are, fiindca eu nu prea pot duce forumul in spate de unul singur. Oricum, urmeaza o poveste interesanta de la Andrei, cum a venit el cu barcazul pe toata coasta vestica a Italiei, de la genova la Calabria, abia astept s-o citim ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

byteworks

Yep nota maxima de la mine!

Florio

Citat din: Vali din Iulie 28, 2011, 01:03:09 PM
Citat din: Florio din Iulie 28, 2011, 12:46:37 PM
Daaaaaaa, chiar acum imi iau o pauza de la activitatile familiale, ca sa termin pana duminica inclusiv barca descrisa la topicul "cum se naste o barca", dupa care de luni imi iau alta pauza de vreo 2 saptamani la Cluj, ca sa renovez motocruiserul teuton ;D. Plus ca mai trebuie sa iau o pauza sa terminam impreuna cu menestrasu si capitanu lotca asociatiei Raid Romania, sa mergem cu ea la Rowmania la inceputul lui septembrie :P, deci o gramada de pauze :). Asa ca ma tem ca nici la TID nu stiu daca am sa ajung, fiindca mai trebuie sa fac niste pauze sa termin si Russian Silhouette, si Alacrity, si puncte puncte, cine a trecut pe aici le stie pe toate :).

Eu as vrea ca lumea sa mai scrie ce nedumeriri si nelamuriri are, fiindca eu nu prea pot duce forumul in spate de unul singur. Oricum, urmeaza o poveste interesanta de la Andrei, cum a venit el cu barcazul pe toata coasta vestica a Italiei, de la genova la Calabria, abia astept s-o citim ;).

Ai di grija cu pauzili astea, ca nu-ti mai ramani timp sa lucrezi si tu la o bere, la un gratar,la o imprietenire.....  :)

Despre forum, el merge bine, arata bine si nu-ti face probleme, fiindca nu trebuie sa dai singur raspunsuri tuturor. Cand ai timp, ai timp. Tu mai povesteste-ne ce lucrezi si e arhisuficient  ! :)

Vali

Spasiba domnilor, o sa se vada oricum in timp ce si cum lucrez, important e sa fie cuibarul virtual primitor ;). Apropo, eu taaaare as fi vrut sa-l cunosc pe neamtul ala tigan care a dat cu banda adeziva pe toate incheieturile motocruiserului teuton, ce l-as mai fi fugarit :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Vali

Salutare tuturor, in ultima saptamana am avut niscaiva probleme cu serverul de hosting, ati vazut ca nu aveam acces la forum sau la ultimele mesaje necitite. Drept pentru care eu si Gupi de la hosting ne cerem scuze si va comunicam ca maine noapte vom muta forumul pe alt server, sa nu ne mai batem "c_r in c_r" cu alte website-uri :D. Seara buna si weekend placut :).

Laurentiu N.

Valy, felicitari pentru forum,ce are un format optim si pare ca merge de la sine.Sigur ca fara interventiile tale nu se poate. [chiar daca nu prea ai timp ]Dar fiecare membru vine aici avand o meserie,un bagaj de experiente si pozitia proprie fata de lucrurile ce se discuta.Forumul are o componenta de socializare ce se autoalimenteaza.Mie personal i-mi place atmosfera" Sigur ca un visator ca mine, se gandeste deja la un debarcader Capcompas,intr-o localitate de pe bratul Macin ,unde aprobarile nu se lovesc de opacitatea specifica marilor orase.La Ziua Marinei mi-ar face mare placere sa vad flotila Capcompas [purtind acest insemn],alaturi de vedete de Dunare sau Panzarul lui Stefan.Cand spun flotila ,ma gandesc la veliere,barci cu motor,caiace,gogosarii sotiei si in general tot ce pluteste , apartine membrilor forumului si suporta viteza necesara defilarii.Costructii de ambarcatiuni de la A la Z,facute de membrii forumului,gen 7m- Vasile caruia ii urez La multi ani cu numele.Lista proiectelor din care s-au construit barci si comportarea lor reala in diverse situatii.Colante cu Capcompas....Dar mai bine ma opresc :-\ [i-mi propusesem sa fiu mai retinut si mai putin inflacarat,dar cred ca "geanta"latina e de vina ]
Un an nou fericit ! Cel mai bun de pana acum !
.
Diacriticele nu mi se par o urgenta.Sa stii ca eu nici masinuta telecomandata nu am avut in copilarie si uitate la mine -I"m alive ! ;D

Vali

In primul rand la multi ani tuturor, si sper sa avem un an cel putin la fel de bun precum prima sa zi, care ne-a delectat cu o vreme superba, si care ne-a permis sa "bantuim" cateva ore bune cu bicicletele pe toate coclaurile din zona.

@ Laurentiu: Salut si multumesc pentru feedback :). Chiar ma gandeam sa scriu la acest topic, dar am zis sa treaca intai sarbatorile.
Am ales solutia Simple Machines din cauza ca e compacta, se misca bine, iar singurul repros ar fi ca e putin mai greu de vizualizat ultimele posturi. Oricum, eu personal sunt foarte multumit despre functionalitate.
Despre socializare, singura chestie de care ma feresc este sa nu se ajunga la dispute personale transate online. Pana acum (cu o singura exceptie) am reusit acest lucru. Important e ca avem un interes concret la care ne aducem fiecare contributia, si deci discutiile sunt "focusate", chiar daca un mic offtopic cateodata mai da intreruperi, dar si farmec conversatiei :).

Vizavi de 2011 m-am ferit sa fac bilanturi sau alte chestii "la moda", fiindca fiecare din noi are propriile asteptari, realizari etc. Iar despre proiecte pentru 2012, ele sunt destule, insa cel putin eu prefer sa scriu despre ele pe masura ce le voi infaptui. Mai ales ca n-aduce anul ce aduce clipa, si de atatea ori ceea ce ne propunem se modifica pe parcurs.

Oricum, o treaba importanta pentru 2012 va fi "cresterea" website-ului de fata, avand in timp si o pagina principala de tip CMS, cu trimiteri la subiectele de interes din cadrul forumului. Cel mai important lucru in opinia mea e calitatea continutului, adica motivul pentru care fiecare din noi intram pe forum.
O chestiune foarte importanta pe care mi-am propus-o inca din 2011 este testarea practica a cat mai multe tipuri de ambarcatiuni, fiindca multa lume intreaba despre comportamentul unei anumite barci, iar raspunsurile sunt (deocamdata) prea putin concludente.
Pe parte de hobby, pentru mine personal obiectivele principale pentru 2012 sunt expeditia Asociatiei Raid si festivalul Rowmania.

Despre ideile excelente cu debarcaderul, flotila, defilarea pe Dunare, testarea barcilor self-built, si eu visez la asa ceva de ceva vreme, insa cred ca e important sa facem intai treaba, si abia apoi sa-si puna lumea, si numai daca vrea, abtibilduri :). E bine ca exista azi toate conditiile pentru a duce treaba la capat, si cred ca suntem destui barcagii instruiti pe aici ca sa nu gasim solutii la orice problema intampinata. Si eu as fi fericit sa punem pe roate o miscare semnificativa, mai ales ca apele noastre sunt (inca) destul de goale de barci.

Laurentiu N.

-Multumesc Vali !
-Ti-am urmat sfaturile ,iar acum am din nou acces la forum ! Comnsultanta IT" prin telefon :)

radasous

Salutare,
In ultimul timp, intru pe forum mai mult de pe telefon si am observat ca nu exista posibilitatea de a atasa poze. Domnu' braconier sef, poate gasesti timp pentru a investiga si asta. Nu arde, doar ca ar fi ceva util, zic eu.
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

Vali

Am sa vorbesc cu seful de la hosting, cred ca se rezolva. Iti dai seama ca daca foloseam si eu telefonul pentru navigat pe web, treaba era demult rezolvata ;). Ce sa fac daca sunt de moda veche, si cateodata folosesc telefonul si pe post de suport pentru smirghel :D.

radasous

Intru de petelefon de nevoie,statul la computer imi streseaza oarece piese din sitemul osos. Multam de intelegere!
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

x_petrolist

Salut Vali,

Nu pot accesa ultimele mesaje postate la Raid Romania. Este cumva o limita la nr de pagini / postari pentru un anumit topic?

Vali

Tocmai m-a sunat Gigi si mi-a semnalat problema, am sunat la hosting si se rezolva sper cat de repede. Scuze de inconvenient :).

Vali

Din ce am vazut, nu se poate accesa doar ultima pagina (12) a topicului, celelalte merg. Cred ca e o problema cu imaginile despre care mi-a spus Gigi. Am verificat logul de erori si spune ceva despre "file does not exist". A preluat oricum problema celalalt admin, Gupi de la hosting.