Sasanka 660

Creat de pelicanul, Mai 31, 2013, 04:11:27 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pelicanul

Nu dai si tu un link catre articolul respectiv? Nu cred ca se supara "braconierul" de serviciu! :)

bluewave

"No Whistling on Board"

Vali

Trebuie sa fii membru al grupului pe fb ca sa poti citi articolul. Nu-i nimic, multumim lui Florio pentru captura articolului, dar mai ales multumim ambilor protagonisti pentru relatarea aventurii. Suntem alaturi de voi, macar asa virtual deocamdata :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

pelicanul

Ar fi o chestie sa nu ramina numai virtual si sa ne intilnim pe la Sfintu o trupa mai mare. Cam cum a fost anul trecut in septembrie, dar am fost eu defazat cu o saptamina sau doua.

Florio

Citat din: pelicanul din Iulie 23, 2015, 09:05:33 PM
Ar fi o chestie sa nu ramina numai virtual si sa ne intilnim pe la Sfintu o trupa mai mare. Cam cum a fost anul trecut in septembrie, dar am fost eu defazat cu o saptamina sau doua.

Eu unul abia astept sa reintalnesc trupa! :)

Dbr

Va salut.
Cu cateva zile in urma am cunoscut-o personal pe Sasanka ! E bestiala!
Am simtit ceva inedit pe ea...un fel de siguranta deplina. Barca este bine dotata si cred ca il reprezinta pe Pelicanul intocmai.  Vin la regata weekendul urmator( macar ca aspirant) si sper sa ne mai dam inca o data ca tare imi e drag de ea! ;)
Stima tuturor.

pelicanul

Intre 27 si 30 august am facut o escapada la Sfintu impreuna cu Don Basilio si Razvan (un baiat, nu-l stiti voi... :) ) Am plecat joi noaptea si ne-am intors duminica dimineata, la timp ca sa prindem startul ultimei regate a sezonului. Am stat citeva ore la ancora pina au iesit concurentii din port, dar a meritat spectacolul.
La Sfintu, distractii locale: biciclete, putina plaja si mult spritz cu gheata :). Apoi incursiunea clasica pe canale cu iesire pe la Zatoane pe Canalul Carmagiilor. Am aflat ca asa se numeste de la un echipaj al Politiei de Frontiera care cauta niste caiacisti blocati in plaur pe la Perisor. Nu aia din pozele noastre, altii...
Apoi iesire in mare, ancora, baie, picnic si plecare inapoi, insotiti de o turma imensa de delfini.

pelicanul

Mai incerc citeva poze, merge cam greu cu atasamentele... :)

pelicanul

Inca patru poze cu barcile din Eforie si gata, v-am iertat pe moment... :) Din pacate sint inainte de start si nu au velele ridicate.

cosfru

Sa-ti traiasca barcuta Nicule si la cat mai multe ture de poveste cu ea!

pelicanul

Citat din: Florio din Iulie 21, 2015, 10:26:27 PM
.........................

P.S.
Pelicanul are in barca niste dotari de exceptie, din care face parte si zona de bucatarie, cu o chiuveta de inox marisoara cu doua robinete in presiune si un aragaz dublu, cu protectie de inox sa nu stropesti cu ulei, etc...  Butelia afara intr-o bancheta din cockpit, ehei...treaba socotita. Doar ca e lenes, nu i-a curatat butoanele, care sunt, spune el, intepenite :)
Acum ca l-am sifonat, n-o sa aiba incotro si o sa rezolve treaba :)

Uite ca s-a rezolvat si treaba asta, cu ajutorul lui DBR. Instalatia e acum la Bucuresti, eu inca n-am vazut-o, dar am primit citeva poze, pe care vi le arat si voua. Multe multumiri pentru Bogdan!

Florio

Citat din: pelicanul din Decembrie 15, 2015, 08:51:13 AM
Uite ca s-a rezolvat si treaba asta, cu ajutorul lui DBR. Instalatia e acum la Bucuresti, eu inca n-am vazut-o, dar am primit citeva poze, pe care vi le arat si voua. Multe multumiri pentru Bogdan!

Apoi asa da ! :)
Superba instalatia, compacta, frumoasa si eficienta. Nu era pacat sa stea nefolosita ?
Gata, acum mai avem un motiv in plus, sa bem :)

dorely

ce nevoie aveti de instalatia asta ca sa beti? :)

Florio

Citat din: dorely din Decembrie 15, 2015, 06:50:13 PM
ce nevoie aveti de instalatia asta ca sa beti? :)

Un motiv in plus, ca sa bem :) .
Motivul anterior este barca ta, aia grasa si voinica ;) . Se cere botezata, ba chiar marinata in vin, ca sa-ti pluteasca si sa te fericeasca.
In rest, motive puzderie, ca doar vin sarbatorile.

pelicanul

Anul asta ne dam pe Razim! Incepind cu 01.07.2016 "White Russian" e la Lunca. Poze din timpul voiajului Eforie - Lunca nu am, pozarul a pus ceva pe FB si acum se pregateste sa o stearga in Grecia. Din nou!  :o Deci poze pe FB-ul lui Razvan, numai pentru cunoscatori!  ;)
Calatoria a fost relativ linistita, am trecut si pe la George (Intersect) in Sfintu' si am baut citeva beri impreuna, cu toate ca era cam suparat cu motorul... Am cunoscut-o pe tanti Doca (si pe nenea Nifon), am mincat un storceag si o plachie de nota 10 condimentate cu citeva povesti pescaresti din Sfintu'.
Pe Nea Sinel nu l-am cunoscut, cu toate ca am stat o noapte in stuf la gura Dunavatului. Nu parea sa fie nimeni acasa (cu exceptia cateilor) si n-am vrut sa dam buzna...
Pina in septembrie, daca sinteti in zona Lunca - Jurilovca dati un mesaj, poate ne intilnim.