Bazias - Oltenita si 650 km pe Dunare

Creat de mustatza, Ianuarie 15, 2014, 11:45:00 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Codrut

Foarte frumoasa initiativa dumneavoastra, eu sunt din Calafat, va pot ajuta cu alimentarea cu combustibil a barcilor cand o sa treceti pe aici.

bogdan1323

Multumim Codrut. Sigur te vom anunța si vom face o escala si pe la tine. Cât despre motorul de rezerva, sar putea întâmpla sa fie suficient sa mergem cu el in mars ,la un consum de 1-2 litri benzina pe ora decât sa țin un motor de 60 la relanti. Nu știu cum reactioneaza sa stea 10 ore la relanti,dacă se raceste sau nu corespunzător sau câtă benzina mananca. După testele premergătoare o sa stabilim.

mustatza

multumim codrut ,chiar o sa avem nevoie de ajutorul tau.

am gasit sa imprumut un honda de 5cp dar trebuie sa-mi confectionez un suport pt el.
are cineva schite/planuri pt confectionare?

republicii

Salut! Uite aici suport motor auxiliar (nu sa cumperi)sa vezi cum este facut, si eu trebuie sa fabric unul ,cum sa duce zapada ma apuc.
http://www.probarca.ro/anunt/48970/107/1/107/Vand-Suport-motor-auxiliar-.htm

mustatza

Vali

Pai cauta 2 table de 3 mm si le indoi in U, ca in poza, iar eu iti trimit placa, facuta din 2 foi de placaj de mesteacan de 18 mm, lipite intre ele cu epoxy. Prinzi placa pe table si tablele pe barca in suruburi, si cam gata.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

mustatza

Citat din: Vali din Februarie 10, 2014, 05:45:10 PM
Pai cauta 2 table de 3 mm si le indoi in U, ca in poza, iar eu iti trimit placa, facuta din 2 foi de placaj de mesteacan de 18 mm, lipite intre ele cu epoxy. Prinzi placa pe table si tablele pe barca in suruburi, si cam gata.

multumesc pt placa excelenta :). sa vina putin caldura si-l rezolv.

Ciby

Citat din: mustatza din Februarie 10, 2014, 07:17:28 PM
Citat din: Vali din Februarie 10, 2014, 05:45:10 PM

multumesc pt placa excelenta :). sa vina putin caldura si-l rezolv.

Si nu sta in drum de inox! Merge si tabla de otel de nu se poate. Ceva mai multa vopsea si gata!

cristiantutuianu

Daca este nevoie de alimentare carburant  ...sau alte chesti pot sa dau o mana de ajutor in zona TOPALU

bradutzu

si la Galati aveti un prieten sa va ajute cu aprovizionarea daca aveti nevoie!
salutari!
Sa auzim numai de bine!

mustatza

multam corsare dar este prea complicat cu acele brate mobile  ;).

@cristian @bradutu
multumesc,o sa tin cont cand o sa cobor de la giurgiu pana la sfantu sau periplava.a doua parte doresc s-o fac spre sfarsitul lunii august inceputul lui septembrie.

mustatza

Citat din: acig din Februarie 06, 2014, 09:23:30 PM
Pana la urma ,cate zile se estimeaza si cu ce viteza medie?
Cred ca e important de stiut pana se incepe lista.

scuze acum am vazut postarea.

pt a nu iesi un fel hei/rupism cred ca 6/7 zile ar fi suficiente.
din postari am inteles ca pana acum suntem 3 barci:
- mustatza
- replublicii
- bogdan1323
nu stiu cate locuri disponibile au bogdan si replublicii,dar la mine este loc de doi amatori de aventura.

acig

Multumesc don Mustata!
Initiativa este salutabila si studiez posibilitatile de a participa si eu;
Sunt multe ,multe necunoscute;oricum daca reusesc sa le clarific-rezolv,cred ca ma iau dupa voi;
Deocamdata nu ma inscriu doar aspir!
Perioada? Inceput de iunie cred ca ar fi ideal;
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

mustatza

la aceeasi perioada m-am gandit si eu,desi ar fi de preferet pana nu eclozeaza miliardele de minivampiri