Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

cristiantutuianu

Salutare 
Pana pe data de 10 Februarie 2014 lista ramane deschisa ,pelicanu si Cristy va multumesc pentru sprijinul acordat  ;)
update tabel

mustatza

se pare ca a rezolvat problema it-stul.
doresc si eu 2 autocolante.
merci

Ciby

Presupun ca va exista o comanda centralizata pentru toate fanioanele si autocolantele. In cazul asta, organizatorul, care nu stiu cine va fi, le va trimite prin posta fiecaruia, sau, cum s-a mai intamplat si cu alte ocazii, la vreun user de la care vor fi ridicate de cei din zona. Cum facem plata? Organizatorul suporta cheltuielile, urmand sa-si recupereze banii pe urma, sau deschide un cont unde va fi virata in avans contravaloarea materialelor si a transportului? Asta bineinteles cand vom sti pretul exact! Eu optez pentru ultima varianta!

bradutzu

si eu optez tot pentru banii in avans ca asa e mai bine!
eu am dat si autocolantele jos ca nu cumva sa fuga ochiul de la roza vanturilor! 8)
Sa auzim numai de bine!

cristiantutuianu

Citat din: Ciby din Februarie 03, 2014, 10:40:30 AM
Presupun ca va exista o comanda centralizata pentru toate fanioanele si autocolantele. In cazul asta, organizatorul, care nu stiu cine va fi, le va trimite prin posta fiecaruia, sau, cum s-a mai intamplat si cu alte ocazii, la vreun user de la care vor fi ridicate de cei din zona. Cum facem plata? Organizatorul suporta cheltuielile, urmand sa-si recupereze banii pe urma, sau deschide un cont unde va fi virata in avans contravaloarea materialelor si a transportului? Asta bineinteles cand vom sti pretul exact! Eu optez pentru ultima varianta!
Ciby  cred ca o sa cada pe mine  ;D
Anunt toti doritori cand am pretul  la fiecare produs . Si eu ma gandeam ca e comod cu un cont..............sau ramburs ma gandesc si la varianta sa fac cate un pachet pe "zone" Bucuresti ,Galati......intelegi sunt 24 de pachetele pana acum .
Vorbim

rover.marius

Cred ca virarea de banuti in cont este bine. Depinde si cum doresc si colegii.

Ciby

In cont si distribuirea zonal, acolo unde se poate. Eu ma incadrez la Bucuresti. Poate ca ar trebui completat in tabel si localitatea unde se doreste livrarea, pentru stabilirea localitatilor de livrare. Dupa cum am mai spus, am mai primit unele carti la un user inimos, de unde le-am ridicat personal. Nu stiu daca este dispus la inca un asemenea efort, dar personal trebuie sa-l vizitez cat de curand pentru a-i transmite un flacon din productia de Feteasca de anul trecut! Daca se simte in stare, se va oferi din proprie initiativa, sunt sigur de asta!

bradutzu

eu la Galati!
daca e si cu Feteasca ma sacrific si le ridic si de la Bucuresti ;D dar in principiu ramane la Galati!
Sa auzim numai de bine!

cristiantutuianu

NU am nici o problema sa trimit individual pachetul (avem si colegi ....izolati) dar puneti si voi cap la cap
Plic marime A4  pentru autocolante .Cutie carton pentru pavilion sau cutie carton pavilion + autocolante....
nu e mult dar apare  ceva cu PLUS la costul final.

dany

Plata in avans intr-un cont,iar pe al meu il poti trimite tot la galati, pt. ca in curand voi face o vizita acolo,oricum dupa ce vor fi gata autocolantele .Am ceva treaba in zona si am sa vizitez oarece prieteni la care intre timp o sa ajunga si autocolantele mele,,,ei care va oferiti sa le primiti si sa le pastrati pana la venirea mea la voi?....Am vazut ceva maini ridicate????

bradutzu

pai cine crezi ca vrea sa iti vada moaca? nu crezi ca suntem satui de tine de pe net?
pot sa ti le iau eu dar nu ca sa ti le dau ci ca sa imi lipesc 4 buc pe barca!  ;)
Sa auzim numai de bine!

dany

IHIM,mai pus pe ganduri,am s-o las mai moale cu netul :-X :-\

cristiantutuianu

Dany  nu lua  in serios .....(baiatu nu raspunde nici la telefon de suparare  ;D ;D ;D) chiar asa nu sti de gluma

update tabel

ionitzady

da Dany te asteptam , eu sunt din braila dar nu ma deranjaza sa le iau de la bradutzu  , deci pana acum 3 seturi la galati  +

cristiantutuianu

Salutare si o veste buna
Astept un autocolant  sa il vada  :o ochiul meu calitate si ...tot ce trebuie