Lungul drum de la proiect la realizare .....

Creat de modi, Iunie 20, 2014, 01:28:33 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

modi

Cum spuneam , greul abia de-aici incepe . Finisajele !

Rumpi a punctat corect . De-aici incolo , odata "copaia" terminata , lasi "artistul din tine sa se dezlantuie . Si daca-l lasi prea mult risti sa muncesti la o barca un an de zile , pentru ca mereu gasesti si inca ceva de facut sau de adaugat , sa finisezi in plus , etc ....

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

ionpescarul

Citat din: modi din Iulie 12, 2014, 07:29:50 AM
Cum spuneam , greul abia de-aici incepe . Finisajele !

Rumpi a punctat corect . De-aici incolo , odata "copaia" terminata , lasi "artistul din tine sa se dezlantuie . Si daca-l lasi prea mult risti sa muncesti la o barca un an de zile , pentru ca mereu gasesti si inca ceva de facut sau de adaugat , sa finisezi in plus , etc ....

Abia astept sa o vad pe apa ,o puteti proba si cu motor de 10 cai , sau de 15 ,cu 15 cai ,cred ca e racheta cu 2 persoane si bagaj.Pictore esti dat dracu  , bravo.

ionitzady

te cap sperie topicul asta , ca te gandesti la '' cum se naste o barca ''  si na... vezi poze, evolutie, timpul trece , adica ... ca la o sarcina , lucru bun la 9 luni  ,dar la omu asta e sarcina extraterestra se dezvolta instantaneu . Bv domne' ...

corsarul

@modi...da' ai lucrat repede fratioare  ;)...si arata si foarte bine...
Felicitari, domnule !!

modi

Mersi pentru aprecieri , baieti ......  ;)

Sambata am mai inceput una . De data asta fara proiect , ci doar dupa o macheta de plastic facuta de mine . Va tin la curent si cu asta .

Fritz

modi

cristiantutuianu

Mihaif99

modi

Bai , ce-aveti , trai-v-ar ??  ;D ;D ;D

Dracului , am doar doua maini ! Si mai am de facut banchete , finisaje , alea-alea ! Dupa astea vopseaua !

Stati linistiti , nu scapati voi de un film cu "botezul" ..... N-am cum sa va iert .......

Va tin la curent .

Moshu

Citat din: modi din Iulie 16, 2014, 05:57:40 PMSi mai am de facut banchete , finisaje , alea-alea ! Dupa astea vopseaua !

Atat de putin? ;D
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

modi

Dupa (doar) 6 zile de lucru barcuta este - constructiv vorbind - ..... gata !

Ieri , in cea de-a VI-a zi am confectionat bancheta prova , am mai slefuit pe colo-pe colo , si alte mici retusuri . Urmeaza o proba pe apa ( cu diferite motoare de diferite puteri ) si ne intoarcem la treaba : chituire exterioara si vopsea .....

bbl81

frumos domle, frumos.Sa o vedem si in culoare cat de curand.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Moshu

Modi, 6 zile sau saptamani? :P
Spor in continuare!

P.S. cunoscand in cel mai mic detaliu atat proiectul ;) cat si comportamentul produsului finit iti sugerez sa mai lucrezi la rigidizarea structurii ... Atat in plan transversal cat si, mai ales, longitudinal ...
Si inca ceva pentru ca tot ai spus ca vrei sa o testezi pe apa cu diverse motorizari, diferenta de viteza obtinuta cu un 5 cp, de ex., fata de cea obtinuta cu un 2,5 cp NU va fi mai mare de 1-1,5 km/h ... In plus vor fi probleme si cu asieta ...
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...