INREGISTRARE AMBARCATIUNE IN BELGIA

Creat de deltasub, Ianuarie 22, 2015, 09:24:02 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mariusbig

Marius , ai prezentat si actele barcii si ale motorului sau numai certificatul / letre de pavillion ?

aditm

Buna d-lor, eu am trimis actele pe email la astia din Oostende de vreo 3 saptamani si mi-au trimis email inapoi ca au primit cererea mea dar trebuie sa trimit si actele la plic cu posta, s-a mai cerut cuiva la fel?

mariusm piesenoi111

Citat din: mariusbig din Mai 30, 2016, 08:22:39 PM
Marius , ai prezentat si actele barcii si ale motorului sau numai certificatul / letre de pavillion ?
Numai lettre de pavilion.....pai ce alte acte?Doar nu umblu cu factura bărcii sau a motorului după mine.
E ca la mașină......talon și atât:)

mariusm piesenoi111

Citat din: aditm din Mai 30, 2016, 10:39:49 PM
   Buna d-lor, eu am trimis actele pe email la astia din Oostende de vreo 3 saptamani si mi-au trimis email inapoi ca au primit cererea mea dar trebuie sa trimit si actele la plic cu posta, s-a mai cerut cuiva la fel?
Eu am trimis la Oestende și la celalalt birou (nu mai știu unde)Cei de la Oestends au fost OK cu ele doar pe mail dar ceilalti (parca Bruxelles)au cerut și la plic
Am primit de la Oestende actele cam în 2 săptămâni de la mail

deltasub

De la un timp cer acte trimise si prin posta

aditm

Mie mi-au scris pe email :
  Veuillez s.v.p. conserver le numéro du ticket dans le sujet de votre réponse. Merci.
Gelieve a.u.b. het ticketnummer in het onderwerp van uw antwoord te behouden. Bedankt.

Merci de ne plus envoyer les dossiers par e-mail.
Veuillez les envoyer par la poste.
S'il y a des documents manquants, nous vous en informerons par e-mail.

Bien à vous,
Asta am primit raspuns

momaul

Salut.Daca esti sigur ca ai trimis la Ostende inseamna ca au inceput si ei sa ceara actele prin posta.Eu am trimis prin email miercuri si luni aveam actele in cutia postala.Sigur ai trimis in format PDF si totul pe un singur PDF?Oricum acum daca ti-au zis sa le trimiti prin posta fa asa ca nu e mare lucru decat putina intarziere.Ai grija sa trimiti tot ce trebuie ca sa nu-ti mai ceara si alceva.

ghrt

Tot e bine că ai primit număr şi n-a înţărcat de tot! Nu îţi rămâne decât să le trimiţi şi prin poştă.

Cam cât timp durează până răspund autorităţile belgiene la cererea unui MMSI? Licenţa radio şi asigurarea sunt singurele hârţoage care mi-au rămas de făcut.

aditm

Apoi acu le-am trimis, mai e de asteptat. dar trebuie facuta si asigurare la barca?

ghrt

În România nu, dar vreau eu să îmi fac, pe principiul RCA-ului auto.

momaul

Salut.Mariusm,cand ai fost controlat de pf ai avut nevoie si de aviz de agrement ca in cazul barcilor inmatriculate in Rou.

ulise70@

Citat din: momaul din Iunie 02, 2016, 09:33:45 PM
Salut.Mariusm,cand ai fost controlat de pf ai avut nevoie si de aviz de agrement ca in cazul barcilor inmatriculate in Rou.
salut,alaltaieri seara la ora 23,eram pe dunare in ultima barca de 4 m,realizata de mine,si am fost controlati de PF.am prezentat CI si permis de pescuit,si ne au urat plimbare placuta.zona Dr Tr Severin,insula simianla motor de 12 cai,nici nu mi au cerut permisul de conducere pt motor,asa ca depinde si ce cap patrat gasesti pe apa!nu aveam nici luminile aprinse::)))
nu ma lasati pe uscat,ma impiedec des!!!lasati=ma pe apa,sunt in elementul meu!!

mariusm piesenoi111

Citat din: momaul din Iunie 02, 2016, 09:33:45 PM
Nu....nici nu  aveam asa ceva pt ca de abia lăsasem în dimineața aia actele pt PF

momaul

Salut.M-am pregatit,Urmeaza lansarea la apa.

aditm

Salutare , am primit si eu actele barcii de la belgieni, dupa 3 saptamani de cand mi-au trimis email ca actele au fost trimise catre mine si acum cand au ajuns am surpriza sa vad in certificat ca lungimea barcii e trecuta de 4,6m :'( in loc de lungimea reala 6m, nu stiu ce sa fac, sa le scriu iarasi despre treaba asta?ce sfat imi dati? toata stima