plan canoe

Creat de catalingr, Iunie 29, 2015, 04:06:57 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

catalingr

va salut  sunt incepator si vreau sa mi construiesc o canoe din placaj  as dorii daca poate  cineva sa ma ajute cu un plan de canoe si daca se poate  si  fie  cu mai  multe file de  bordaj rotunjita nu cu  fund plat.
va multumesc mult

Thor

Citat din: catalingr din Iunie 29, 2015, 04:06:57 PM
va salut  sunt incepator si vreau sa mi construiesc o canoe din placaj  as dorii daca poate  cineva sa ma ajute cu un plan de canoe si daca se poate  si  fie  cu mai  multe file de  bordaj rotunjita nu cu  fund plat.
va multumesc mult

Editura M.A.S.T.,Colectia "Poti face singur", Gil Gilpatrick, Master Maine Guide, "Barci din lemn - Instructiuni si desene pentru constructia a opt tipuri diferite de barci din lemn - Cu tipare in marime naturala". Sunt planuri la scara 1/1 pentru canoe.

catalingr

multumesc mult   voi  cumpara cartea

catalingr

din cite vad  in carte sunt planurile unor barci  din fisii de lemn eu vreau planurile unei canoe din placaj 

catalingr

nu am  zis ca nu e buna  am vrut sa  zic ca nu o vreau patratoasa  sa aibe si ea  curbe  frumoase  rotunjite

catalingr

multumesc  mult pentru ajutor

catalingr

am downloadat ce mi ati trimis pe acel  link iti da manualul dar nu ti da  dimensiunile

Rumpi

Cum adica? Ai dat banu si nu  venit planu complet?

solpet

Citat din: Rumpi din Iunie 30, 2015, 02:49:01 AM
Cum adica? Ai dat banu si nu  venit planu complet?

Vai de mine, vrei sa ne sugerezi ca nu-i  de-a moaca???

Pai sunt terrabytes de filme gratis,
muzica la fel,
si proiectele musai sa fie gratis, toate  ! :-)

catalingr

nu vreau sa va sugerez nimic domnule  am crezut ca are cineva  de aici de pe capcompas un plan nu vreau neaparat gratis dar sa fie un pret rezonabil

Rumpi

Ce inseamna rezonabil? Caci inteleg ca 400 lei nu e rezonabil.

Bogdan ion

Sau aici, 60 euro

http://www.bergerboote.de/katalog.html#!/Kymi-River/p/30991645/category=2222074

catalingr

da 400 de lei nu e un pret rezonabil

gvincentiu

Nu înțeleg de ce nu- ti proiectezi tu una.
Ganduri bune !