Shetland 640 Danka

Creat de Dbr, Decembrie 11, 2015, 08:17:09 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Dbr

Salut,
Astia de la brigada Constanta m-au transformat in cooperativa Tehnometalica!
Am dat gata si aragazul de pe Danka! Eu de buna credinta zic : hai sa ii dau omului si un regulator de gaz nou ca cine stie ce vechitura o avea pe barca" Il sun ieri pe Doru, ii trimit si cateva foto sa ma laud cu ce am facut si ce credeti ca zice ! ,,Aaaaa super misto, frumos ...iti trimit si frigideru :o"  Nu ai pe Danka si vreo masina de spalat sau vreo alta electrocasnica din asta?  ;) Nu de alta dar sa nu imi ies din mana pe timpul iernii.. Stiu ca urmeaza sa imi trimiti si sistemul de incalzire asa ca m-am resemnat deja :'(
Acum ramane de vazut cum trimiti hardughia aia de frigider  ;)
Serios vorbind, ai grija cum il transporti, mai ales in spatele lui unde se afla destui senzori si conducte , sa nu ne trezim cu vreuna rupta ca daca am pierdut amoniacul din el il aruncam la gunoi direct!
P.S. Vopseaua neagra din zona calda a aragazului este rezistenta la 650 grade Celsiu asa ca poti sa faci si sarmale daca vrei...

cristiantutuianu

Citat din: Dbr din Ianuarie 29, 2016, 07:47:12 AM
Salut,
Astia de la brigada Constanta m-au transformat in cooperativa Tehnometalica!

P.S. Vopseaua neagra din zona calda a aragazului este rezistenta la 650 grade Celsiu asa ca poti sa faci si sarmale daca vrei...
Nu te vaita... uratule sti tu ....Dar :
1 culoarea nu se asorteaza cu mocheta!
2 flacara micutza doar atat poate sau nu ai avut chef sa incarci butelia?
3daca vrei un nume elegant poftim Soba Tamiri Boğaziçi  ...sa nu te strige baietzi Tehnometalica

dorely

Dbr

Cristi, carcotasul forumului:
1. Mocheta sa o comande la culoarea aragazului.
2. Flacara era pe ecomic.
3. Daca imi trimite si frigiderul , am un roz chilotziu , dar de foarte buna calitate. Promit ca il voi vopsi cu aia!

Moshu

Citat din: dorely din Ianuarie 29, 2016, 08:29:25 AM
Nu sunte-ti sanatosi  :)

Bine ca au unde sa se trateze, atata lucru poate faci si tu pentru ei, nu?!  ;D
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

Dbr

Alo Brigada Constanta ! Stiu ca nu stati degeaba...Sau voi spuneti doar la sfarsit cand e gata Danka. Secretosilor... 8)

bluewave

si cand s-o termina "lucrarea"...se invarte soarele dupa ea ...
"No Whistling on Board"

dorely

Intr-adevar, nu mai e mult. Pana si BUDA va fi noua ;) Pana la 1 Martie va vedea apa.

Dbr

Lasa buda....spune ce ai mai facut pe la barca! Secretosilor! Lasa ca vin sambata la Constanta sa ,,verific personal'' ca Bachus ! Sigur faceti voi ceva pe acolo ca e prea multa liniste :)

dorely

Danka s-a transformat intre timp in BUNNY. Este aproape gata si isi asteapta motorul nou de 20cp 4T. Multumesc pe aceasta cale tuturor prietenilor care mi-au fost aproape in aceste 3 saptamani pentru a realiza un vis frumos. Cu mentiuni deosebite pentru Cristi Tutuianu, Nea Gica(Agic), Vali, Bogdan Dobrovat, si toti ceilalti de a caror sfaturi am tinut cont. Voi veni cat de curand si cu poze.

acig

Sa te bucuri de ea,sa ai iesiri de basm in lumea magica a apelor !!!
Placerea a fost de partea mea;
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Dbr

Salutare,
Nu si-a schimbat doar numele, si-a schimbat intregul aspect interior / exterior.
Sincer mi-a placut foarte mult ce am gasit acolo cand am ajuns in weekend.
Atmosfera de lucru prieteneasca a brigazii Constanta este foarte placuta , cu oameni vrednici ,haiosi si glumeti. Oricum si orice s-ar spune, Bunny a fost rasfatata cu conditiile excelente in care a fost lucrata. Spre finalul zilei de sambata cand incepea sa prinda aspect de vedeta de showroom Bunny sclipea in lumina blitzurilor.... :)
Asa cum imi place mie sa spun, nimic nu se compara cu satisfactia finala, mai ales cand va fi pe apa si vom avea ce povesti.
Pana la urma, daca imi aduc bine aminte, acolo in Amsterdam, cand cu greu am convins-o sa vina cu mine acasa, ii promisesem ca va fi frumoasa si rasfatata ;)

dorely

Mai sa fie, iar mi-ai luat-onainte cu poznele...

Florio

Bag seama voi nu aveati in ce sa va faceti musteata si ati lustruit plutitoarea in chip de oglinda :) .
Dorule, cred ca nu mai visase barca asta sa arate vreodata asa. Ii zice bine Bogdan, "vedeta de showroom".
Sa te vad traind pe apa, ca acum chiar ai cu ce !

dorely

Dragi prieteni care știți despre ce barca e vorba, am o mare dilema. Am doua motoare: Yamaha 40cp 4t, 4cilindri, injecție, trim, blabla... Si un Suzuki 20cp 4t ATL ultimul model. Nu știu pe care sa-l pun pe Bunny. Help! Bunny va merge f bine in deplasament probabil cu 13-15km/h, cu Suzy, dar in condiții mai grele: valuri, vânt puternic, etc vor fi suficienți cei 20 de cai?
Voi ce spune-ți? As aprecia mult si chiar as tine cont ca si pana acum de sfaturile voastre. Multumesc