Constructie Dayboat 4 m

Creat de timberland0910, Aprilie 03, 2017, 05:27:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

cristiantutuianu

#timberland0910 sa o stapanesti sanatos !
Banuiesc ca modalitatea de transport este provizorie daca nu e asa ,rotitele alea o sa iti creeze probleme !!Va fi o combinata :suprafata de contact a rotilor cu ,chila + drumurile patriei .
Ai grija de ea ! E pacat de munca depusa.
Sa auzim de bine !

timberland0910

Citat din: cristiantutuianu din Iulie 20, 2017, 08:14:53 AM
#timberland0910 sa o stapanesti sanatos !
Banuiesc ca modalitatea de transport este provizorie daca nu e asa ,rotitele alea o sa iti creeze probleme !!Va fi o combinata :suprafata de contact + drumurile patriei .
Ai grija de ea ! E pacat de munca depusa.
Sa auzim de bine !
Multumesc...modalitatea de transport e provizorie...rotitele folosesc doar la urcat/coborat , in timpul transportului sta ridicata deasupra rotitelor si ancorata bine

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Vali

Salut Mihai, scuze ca nu ti-am raspuns la telefon ieri, dar dadeam vopsea la pistol si nu am auzit cand m-ai sunat. Daca mai e nevoie, ori scrie-mi, pe forum sau privat, ori suna-ma.

Imi place foarte mult barca, si vreau sa te intreb care e perceptia ta despre stabilitate si celelalte calitati nautice, si daca e asa cum spunea prietenul nostru comun :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

timberland0910

Citat din: Vali din Iulie 20, 2017, 08:36:14 AM
Salut Mihai, scuze ca nu ti-am raspuns la telefon ieri, dar dadeam vopsea la pistol si nu am auzit cand m-ai sunat. Daca mai e nevoie, ori scrie-mi, pe forum sau privat, ori suna-ma.

Imi place foarte mult barca, si vreau sa te intreb care e perceptia ta despre stabilitate si celelalte calitati nautice, si daca e asa cum spunea prietenul nostru comun :).
Salut , sunt foarte multumit de calitatile nautice ale barcii . E foarte stabila si manevrabila . Sunt multumit si de cum o impinge motorasul de 4 cp , desi am sa il fac de 6 cai pt ca am vazut ca e relativ simplu ...urmeaza sa ii fac spatare la banchetele laterale si bimini top detasabil (m-a cam ars soarele 8 ore pe lac )

bbl81

foarte frumos lucrat. rezultatul....ii de poze. Felicitari!
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

drmarius

Wow. Felicitari !
Este o bijuterie si culorea geniala ... aleasa f f f bine!

alexdav

Felicitari,arata foarte bine.Cam la ce greutate finala o aproximezi?Ai reusit sa glisezi cu 4 cai?

timberland0910

Citat din: alexdav din Iulie 20, 2017, 11:37:07 AM
Felicitari,arata foarte bine.Cam la ce greutate finala o aproximezi?Ai reusit sa glisezi cu 4 cai?

Salut..greutatea o aproximez in jur de 100 kg..de glisat nu stiu ..habar nu am si nici nu prea m-a interesat sincer. Motorul l-am dus in 3500-3800 rotatii, fiind nou i-am facut rodajul ,mai sus mi se pare ca se tureaza in gol viteza ramanand cam la fel

mariusm piesenoi111

Scuze daca ai mai scris dar poti,te rog,sa spui pe ce lac este?

timberland0910

Citat din: mariusm piesenoi111 din Iulie 20, 2017, 01:49:57 PM
Scuze daca ai mai scris dar poti,te rog,sa spui pe ce lac este?
Fantanele Belis ..doar acolo mergem 😊.iubesc peisajul montan

alexdav

Salut.Ai grija la rodaj.Si eu mi-am luat anul trecut un mercury de 5 cai nou si m-au sfatuit cei de la reprezentanta ca la inceput in primele ore sa nu depasesc jumatatea acceleratiei si sa nu accelerez brusc .Eu sincer pana la prima revizie (15 ore) nu i-am dat blana si acum are vreo 40 ore si merge ceas.Oricum la barcuta mea kolibri km 300 nu-i trebuie mai mult,glisez fara probleme.

timberland0910

Citat din: alexdav din Iulie 20, 2017, 02:39:04 PM
Salut.Ai grija la rodaj.Si eu mi-am luat anul trecut un mercury de 5 cai nou si m-au sfatuit cei de la reprezentanta ca la inceput in primele ore sa nu depasesc jumatatea acceleratiei si sa nu accelerez brusc .Eu sincer pana la prima revizie (15 ore) nu i-am dat blana si acum are vreo 40 ore si merge ceas.Oricum la barcuta mea kolibri km 300 nu-i trebuie mai mult,glisez fara probleme.
Asa am facut si eu ..prima ora pana in 2000 ture ..a doua ora pana in 3000 rpm iar restul de 8 ore cu oscilatii pana la maxim dar nu mai mult de 5 min blana in primele 10 ore ...asa zice manualul Yamaha