Parere pentru Fibromarine Mini Solitar 3,6

Creat de valyxman, Mai 24, 2017, 02:34:49 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

valyxman

Multumesc mult de pareri.
Stiu ca sunt poate prea precaut... nu uitati totusi ca pana la anu cand poate iau aia de care intreb aici o sa ma plimb si pescuiesc din chestia aia mica de am atasat poze la inceput. Cu vesta si tot ce mai trebuie.
Prima data am urcat in barca singurel ... doar la vasle si era o copaie tot de 2.5 metri de fibra. Da senalul e in malul opus unde am facut eu treaba asta si da probleme mai mari am avut be la barcile de clonc (sa nu zic altfel) care treceau in viteza pe langa mine si valurile acelea mici dar dese m-au balansat mai mult decat cele de la rapide...

Valuri mari si vant puternic/ furtuna nu am prins si sper sa nu ma prinda prea curand fara a avea un loc in care sa trag la mal.... pentru a le lasa sa se potoleasca, dar nu imi pot imagina .. ce anume se poate pescui pe valuri de un metru cum pomeneste lumea si nice ce ar trebui sa aiba in cap un pescar cu o barca de 3.6 metri cum vrea eu sa iau, ca sa iasa pe apa pe o vreme ca aia.

Pentru dl. Siad care a pomenit ca a mers cu o barcuta de care zic eu cea de 3.6 : Cam care credeti ca ar fi viteza de deplasare singur (nu in doi cum a fost cazul la dumneavoastra) si cu un 5 cai?

Am pomenit de nemti pentru ca ma uitam pe ebay (cel german local) si am vazut puzderie de barci mici dupa standardele dunarene pana in 4.5 metri la preturi de stai si te intrebi daca plutesc... Multe din ele fiind cu lumini de navigatie , statii radio... deci clar pentru ape cu circulatie si ma intrebam ei cum se descurca daca bate vantul.... si sunt valuri pe Rhin pe Elba  ...

siad

Citat din: valyxman din Mai 26, 2017, 05:39:57 PM
Pentru dl. Siad care a pomenit ca a mers cu o barcuta de care zic eu cea de 3.6 : Cam care credeti ca ar fi viteza de deplasare singur (nu in doi cum a fost cazul la dumneavoastra) si cu un 5 cai?

Daca-mi mai spune cineva pe vreun forum,retea socializare sau un copil in fata blocului,dumeavoastra,sar'na etc...jur ca-mi dau barba jos  ;D
La persoana a 2-a exprimarea,te rog...
Nu stiu sa-ti raspund cu exactitate viteza pe care o vei avea singur in barca deoarece noi impingeam apa,dar daca atingi glisajul posibil sa iei 20-25km/h.Probabil ca o sa ai nevoie de un prelungitor de eche si tu sa te pozitionezi mai spre prova.

valyxman

Multumesc mult de raspunsuri!!!

Spee sa raman hotarat pe una din variantele astea si sa nu ma tenteze ceva second ca sa va mai chinui cu alte 200 de intrebari..

valyxman

Revin cu o solicitare de parere aditionala.
Sa zicem ca m-as stradui sa fac rost de bani pentru un motor de maxim 20 cp si l-as lasa evident pe barca (mai mult de 20 exclus .. nici permisul nu il am da eu vreau).

in aceas caz Intre  Fibromarine Mini Solitar 3,9  un Mikro 400 si Mikro 390 ce ar fi cel mai indicat sau alte variante.

Utilizarea ar ramane aceiasi pescuit doar ca poate ocazional  (5%) as mai lua pe cineva. Ce as vrea sa aiba barca este spatiu interior cat mai mare neintrerupt de banchete... (ceva de 2 metri pe 1.2 sau mai mult... vreau sa ma pot intinde in ea). As vrea ulterior sa pun o prelata pdrecum cea din imaginea de mai jos, si sa pot pescui si pe timp de ploaie  sau sa astept trecera unei ploi fara sa fac loearca tot ce am la mine...
As vrea ca la un motor de maxim 20 ... de preferat mai mic.. sa pot ajunge la destinatie cat mai repede , adica sa gliseze fara sa tin motorul turat maxim tot timpul. Ma gandesc ca daca tot e sa fac o investitie macar sa pot ajunge unde merg in timp rezonabil .. nu sa ma inteaca unu care alearga pe mal...
Sa fie cat mai stabila in stationare. sa ma incadrez in 1000 eur sau pe acolo.
Nu ma deranjeaza daca e gen papuc (daca am loc sa ma intind e ok)

radu andritoiu

Antonov 430
Cu 13,5 hp merge de mananca apa, ai spatiu sa te poti intinde, foarte stabila si bordaj inalt
so, keep floating for pleasure

valyxman

ceva foto , filmare gasesc undeva? cu Antonov 430 (in afara de avion).
De unde se procura? un pret orientativ??

radu andritoiu

valyxman

Ok! mai greu dar am priceput.... :)

Oare daca ma prezint cu o sticla de vin se indura cineva sa mi-o arate si mie in Bucuresti?  ::)

valyxman

Multumesc!!!!!
Mai deschid gura doar dupa ce termin de citit!

radu andritoiu

Da, cele doua variante de an uri, de 4,30 si de 5,10

valyxman

Tocmai am constatat ce inseamna sa iti deschida cineva ochii!! Nu am mai citit atat de repede de cand am terminat cu scoleala...:))

Multumesc tuturor de rabdarea avuta cu unu care vrea ceva da nu stie cum sa explice din prima....

Pentru dl Radu: Cum si cand as putea sa vad varianta de 4.3? Nu ca ma grabesc dar, cad stii ca e in zona barca pe care o sa vrei sa o ai ... cam istist ca tampitul... eu unul cel putin.

radu andritoiu

valyxman

Un mare multumesc pentru vizionare!!! Ce fel de vin sa fie? Ma prezint cu el când le dati la apa prima data...

radu andritoiu