Personalizare barca....Black Sea Fishing 510

Creat de Robby, Iunie 30, 2017, 03:47:04 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

Don Basilio

O barca neinmatriculata, mai mica de 7 metri trebuie sa aiba noaptea o lumina alba vizibila pe 360 grade la catarg (sau in cel mai inalt punct). Am fost controlat pe Dunare, in amonte de GIURGIU, si intrebat, ziua, daca am o lumina functuionala sau felinar la bord. mi s-a spus ca motorul se poate strica si pot ramane, ca forta majora, si noaptea pe apa.

teo pes

Citat din: Don Basilio din August 11, 2017, 09:15:30 AM
O barca neinmatriculata, mai mica de 7 metri trebuie sa aiba noaptea o lumina alba vizibila pe 360 grade la catarg (sau in cel mai inalt punct). Am fost controlat pe Dunare, in amonte de GIURGIU, si intrebat, ziua, daca am o lumina functuionala sau felinar la bord. mi s-a spus ca motorul se poate strica si pot ramane, ca forta majora, si noaptea pe apa.
Afost asa o ,,aroganta " din partea lor  , sa se dea artisti ! ;D ,de forta majora fara motor ziua, nu stai la ancora PANA SA TE APUCE NOAPTEA cu 7 m, te lasi bagat in primul mal ....cu motorul virat si o cazma maxim 15 minute !! bineinteles ca este minunat sa ai lumina dar nu la asa o motivatie ..la care cred ca si tu nu le ai raspuns decat cu ,,DA !!" ;D  :D
Viata i grea !!  Dar trece !!

kama3

Pai si daca n-am motor cu ce draq aprind lumina? Tre sa car si baterie cu mine? Sau iau felinarul cu gaz?

drmarius

Exista lumina 360 care are baterii. Sunt concepute special pentru ambarcatiuni mici sau de rezerva pe orice barca cu motor/vela.

cristiantutuianu

Citat din: drmarius din August 11, 2017, 01:07:01 PM
Exista lumina 360 care are baterii. Sunt concepute special pentru ambarcatiuni mici sau de rezerva pe orice barca cu motor/vela.

Citat din: kama3 din August 11, 2017, 11:37:24 AM
Pai si daca n-am motor cu ce draq aprind lumina? Tre sa car si baterie cu mine? Sau iau felinarul cu gaz?

Voila
http://motoarebarci.ro/set-lumini-navigatie-gs10049-cu-baterie.html

Haiduc

Acest tip de lumini pe baterie avea colegul nostru Iulian Cioclin de vanzare acum ceva timp incearca-ti norocul ia legatura cu el si poate nu si au gasit inca stapanul.
Eu am aceleasi tip de lumini la barca si tin sa iti spun ca, cu o baterie R20 BUNA mergi fro 2ani fara probleme in conditiile in care becul consuma 0,5w dar asta nu inseamna sa le uiti aprinse si ziua
Numai de bine