Achizitie Black Sea Fishing 510

Creat de adypescar, Februarie 17, 2018, 02:04:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

adypescar

Salutare din nou, barca inca nu este gata, asa ca nu am ce sa va spun de acest lucru, de altfel subiectul acestui topic... In schimb am vazut ca se tot vorbeste despre inmatricularea ambarcatiunilor in alta țară, puteti sa imi spuneti care este avantajul, costul, etc. De ce nu Romania si Belgia?
Multumesc anticipat!

Trimis de pe al meu EML-L29 folosind Tapatalk

timberland0910

Citat din: adypescar din Mai 27, 2018, 12:12:09 PM
Salutare din nou, barca inca nu este gata, asa ca nu am ce sa va spun de acest lucru, de altfel subiectul acestui topic... In schimb am vazut ca se tot vorbeste despre inmatricularea ambarcatiunilor in alta țară, puteti sa imi spuneti care este avantajul, costul, etc. De ce nu Romania si Belgia?
Multumesc anticipat!

In Rromania platesti impozit anual +inmatriculare+inspectie periodica +.+.+

adypescar

Sa inteleg ca nu costa nimic sa înmatriculez o barca in Belgia?

marian giurea

ba da,exista costuri pt inmatriculare,doar ca sunt mult mai mici.
ia legatura cu cristi ivan,eu astept sa-mi soseaca actele saptamana asta
ai nr lui cristi in mp

adypescar

Salut, am priceput pe sfert, am să-l sun pe Om sa intreb ce inseamna costuri mult mai mici deoarece am cautat putin pe forumuri si am vazut niste sume care nu mi se par deloc mici, 900 lei +, iar o inscriere in Rom nu ajungi la suma asta pentru inscrierea motoarelor pana in 50hp.  pe langa faptul ca vreau sa inteleg daca poti sa circuli si in ape interioare nu numai pe Mari si Oceane daca o am inscrisa pe Belgia (asta am citit tot aici pe forumuri.. ).

Dupa ce ma documentez am sa revin detalii si sume concrete, asta pentru cei care vor avea aceeasi întrebare.
O zi buna!

timberland0910

Citat din: adypescar din Mai 28, 2018, 11:19:46 AM
Salut, am priceput pe sfert, am să-l sun pe Om sa intreb ce inseamna costuri mult mai mici deoarece am cautat putin pe forumuri si am vazut niste sume care nu mi se par deloc mici, 900 lei +, iar o inscriere in Rom nu ajungi la suma asta pentru inscrierea motoarelor pana in 50hp.  pe langa faptul ca vreau sa inteleg daca poti sa circuli si in ape interioare nu numai pe Mari si Oceane daca o am inscrisa pe Belgia (asta am citit tot aici pe forumuri.. ).

Dupa ce ma documentez am sa revin detalii si sume concrete, asta pentru cei care vor avea aceeasi întrebare.
O zi buna!

https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,1465.0.html
Uite aici gasesti toate detaliile si preturi

Betto

Taxele la fisc, intereseaza-te.. se platesc anual, an de an.. la astea sa te gandesti, inainte de inmatriculare... "În definiţia Codului Fiscal, prin nave de sport şi agrement se înţelege orice ambarcaţiune, indiferent de tip şi de modul de propulsie, al cărei corp are lungimea de 2,5 metri până la 24 metri, destinată utilizării în scopuri sportive şi recreative."    ...indiferent de modul de propulsie !!! ))))) Depinde si de modul de interpretare si de buna intelegere a functionarului de la fisc.
ANAF-ul a marit taxele atat de mult, ... la nivelul yahturilor de lux!.

timberland0910

Taxele le platesti daca e inmatriculata in romania nu ? La cele de belgia nu se aplica taxe din cate stiu

Vali

Vad ca discutia s-a dus iar spre impozite etc. Luati de aici informatii despre (ne)impozitarea barcilor: http://forum.capcompas.ro/index.php/topic,1465.msg30106.html#msg30106
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

adypescar

Buna seara, dupa lungi asteptari a sosit momentul[emoji322][emoji322][emoji322], astazi asta am fost si am ridicat barca mult ast.... dorita[emoji4].  Am reusit sa ii fac si o probă, / total este bine, cu acelasi motor merge mult mai bine ca un Lotus dar nu la fel de bine ca si un Romcraft [emoji16]. Poate in timp cu cateva reglaje... cine stie, plimbarea a fost mult prea scurta sa imi fac o idee completa, dar suficienta sa imi dau seama de unele lucruri, bune si mai putin bune.
Acesta este produsul finit....

crysty

Sa o stapanesti sanatos si sa te pluteasca peste tot pe unde iti doresti! Este frumoasa si banuiesc si cea mai indicata pentru delta.
Din ce am inteles ai ceva experienta si cu alte tipuri de barci; ar fi bine daca ne-ai putea impartasi din feelingul tau comparand barcile cu care te-ai dat - comportament pe valuri, stabilitate stationar si in mers, comportament in viraje etc.

larslars

Buna seara! Urmeaza sa dau si eu o comanda pentru bs 510. Arata foarte frumos barcutele din poze si cam asa as vrea si eu sa arate a mea dar am si eu niste intrebari.  :)
Ati optat pentru consola din comoditate sau pentru ca la 40cp nu merge cu eche. Eu voi avea 20cp si as vrea honda. Prin urmare diferenta de pret e cam de 1000€ fara costul suplimentar cu barca. Eu nu am prea mare experienta cu barcile si va intreb daca e deranjant pentru o zi intreaga de plimbat cu echea sau nu.. as castiga bani, spatiu si fiabilitate.
O alta intrebare ar fi daca de scaun, bimini, lumina, vopsea, balustrada, etc se ocupa ei sau trebuie sa imi golesc garajul ca sa lucrez in curte.
Daca tot sunt aici, un peridoc pentru barcuta imi recomandati?
Va multumesc

cristi80

Cu siguranța condusul cu volan este mai comod,(cu mențiunea ca ,,fura'' spațiu din barca), nu este o problema nici echea, depinde de cât ești de alintat. Eu am eche și am mers fără probleme câteva zile la rând.
Despre montatul accesoriilor, cu siguranța se poate ocupa și constructorul, dar asta înseamnă cost suplimentar și așezate acolo unde crede el ca ar veni. Eu zic ca accesorizarea bărcii trebuie făcută de proprietar, după dorințele lui.(eu mi-am montat bimini astfel încât sa pot arunca/înțepa cu lanseta din pupa bărcii, asta înseamnă ca spațiul de condus nu este protejat de soare,dar așa am vrut eu, lumina din pupa am montat-o detașabilă sa nu ma încurce la pescuit, suporții de sonar,lansete...șamd.

bbl81

Citat din: marian giurea din Mai 27, 2018, 06:49:35 PM
ba da,exista costuri pt inmatriculare,doar ca sunt mult mai mici.
ia legatura cu cristi ivan,eu astept sa-mi soseaca actele saptamana asta
ai nr lui cristi in mp

salut,

asa avea si eu nevoie de numarul lui Cristi Ivan sau alte persoane serioase care se ocupa cu inmatriculatul in Belgia.

Multumesc.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Vali

Citat din: bbl81 din Noiembrie 08, 2018, 07:54:18 AM

salut,

asa avea si eu nevoie de numarul lui Cristi Ivan sau alte persoane serioase care se ocupa cu inmatriculatul in Belgia.

Multumesc.

https://www.facebook.com/cristi.ivan.1232?fref=pymk
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau