Recunoasteti...

Creat de corsarul, Octombrie 15, 2011, 02:30:43 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Pupezica

Citat din: byteworks din Ianuarie 17, 2014, 09:13:53 PM
Citat din: Vali din Ianuarie 17, 2014, 07:50:06 PM
Tot acolo ;). Las pe altii sa spuna cuvantul, dar sa stie ca exact in dreapta, dupa padurice, e pista aia de avioane ultrausoare pe care o viseaza byteworks si nu stiu daca a ajuns sau nu sa se dea si pe ea :).

Pai nu v-am pus poza asta vara, chiar si cu niste corturi cam tot pe aolo ???

Byteworks, off topic complet din partea mea, vreau sa te rog ceva:

Cum pui tu "friendly links" pe Capcompas ??? Te rog ajuta-ma, poate merge si la Forum GDD. Am vrut sa te intreb mai demult... Multumesc
Apa sub chila si vant din pupa !!!

Vali

Bogdan, uite cum arata structura unui friendly link (cel cu "asta vara", pus de byteworks mai sus). Il poti vedea detaliat cand dai "citat".

De asemenea, daca in loc de [url] scrii [img], poti insera direct imagini, incadrezi adresa imaginii intre [img] si /[img].
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Pupezica

Multumesc Vali. Voi posta asa si voi face un test si pe Forum GDD.

Incerc aici :

Ghidul Deltei Dunarii

P. S. Pe Forum GDD nu merge  >:( >:( >:(

Vali

Lasa Bogdan ca o rezolvam noi. Nu acum ca am de lucru, dar o dam noi gata, ca nu-i dupa ea ;).

Pana atunci, inca o foto-ghicitoare:
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Ciby

Dupa forma panzei, cred ca sunt ceva "braconieri" prin Marea Chinei de sud de pe lacul Brates!

gvincentiu

Barcuta colegului Blue Marlin?
Ganduri bune !

Vali

Vince a raspuns corect, e iola "Evrika" a colegului Vali - blue marlin, cu noul catarg facut asta vara din molid stratificat cu epoxy, si vela "full-batten" facuta dintr-o randa mai veche. Din poza va saluta si cei 2 Vali, din Marea Bratesului de Nord de la Galati-sat :).

Pupezica

Ma bag si eu in vorba... din ratiuni de... "ninsoare ca la nebuni" care a "diluat" concentrarea asupra skiului  :) :) :)

Sa vad daca recunoasteti doua seturi de poze. Ca indiciu suplimentar, spun ca primele 2 poze (reprezentand acelasi lucru / loc) sunt luate din "Barlogul lui Ciby" - Delta de Vest, iar setul 2, format tot din doua poze care reprezinta iarasi acelasi lucru / loc, sunt luate din Delta Centrala

Setul 1 :

Setul 2 :

Ștefan

Eu am crezut ca e cu peisaje luate din fuga barcii, ca altfel, d-astea fara subiect, avem toti :)!

Pupezica

Citat din: Ștefan din Ianuarie 20, 2014, 01:23:48 AM
Eu am crezut ca e cu peisaje luate din fuga barcii, ca altfel, d-astea fara subiect, avem toti :)!

Eos, frumos "peisajul" tau... Desi nu te cred ca "l-ai luat" din fuga barcii !!! ;) ;) ;) Eu cred ca ai ales cu grija "locul si subiectul"  ;) ;) ;) ...

Despre pozele mele... ele sunt, ceea ce numesc eu, REPERE. Repere despre care am tot facut vorbire atat pe cele doua forumuri cat si pe GDD. Nu divulg inca, mai las sa treaca si ziua de luni... Nu se poate ca un urs cu memorie de elefant  :) :) :) ... asa, ca Ciby  :D :D :D ... sa nu stie pe unde umblu atunci cand ma invart prin "barlogul" lui ...

Adaug inca un indiciu pentru setul 2 : cel mai scurt drum din Delta de Vest sau Delta de Nord care taie Delta Centrala catre... Mahmudia Noastra !!!  ;) ;) ;)

Enjoy !!!  :) :) :)

P. S. Nu vreau sa fiu "scolastic" si nici sa dau lectii  :) :) :) insa, cine vrea sa bata Delta avand in GPS doar un SUPORT, trebuie sa aiba REPERE bine intiparite in memorie. Si aici, cu siguranta, NU FAC REFERIRE la tine, Eos.

Fara a ma "victimiza" sau a ma lauda singur, afirm urmatoarele : intr-o tura, intorcandu-ma din Balta, am ratat trecerea din Isacova in Uzlina !!! Am ratat-o grav, cam cu un sfert de lac !!!  :) :) :) De ce ??? Pentru ca nu mi-am intiparit in minte... niste salcii !!! Radea Pilotul de mine de am crezut ca lesina !!! "Ba, ai Balta-n sange si tu nu stii sa iesi din Isac ???" Facusem o tura "infernala" in care dibuisem niste treceri... "la limita" prin stuf... si "nu stiam" sa ies de pe Isacova !!! Asta inseamna ... REPERE !!! Sau ... "lipsa" lor !!!  :) :) :)

Ciby

Daca m-ai provocat, trebuie sa raspund, cu toate ca poate ar fi fost mai bine sa raspunda altcineva!
Primul set de doua poze sunt facute pe lacul Fortuna, locul in care se varsa Cranjala in lac. Canalul Cranjala este pozitionat intre cele doua palcuri de salcii.
Setul doi, sa-l spun si pe acesta?
Canalul Uzlina, vedere din aval asupra ultimei pensiuni.
Despre Fortuna: undeva in partea de NV este un canal caruia localnicii ii spun Carciovata (nu Corciovata) unde acum cativa ani se mai vedeau ramasitele unei colibe, despre care acestia spun ca ar fi unul din barlogurile lui Terente din Delta.
P-asta nu o stiai Bogdane! Sic!

Pupezica

Ciby, super... Perfect la primul set... Se vede ca-ti cunosti "barlogul"... :) :) :) Asa este, pozele sunt facute de pe Lacul Fortuna la intrarea pe Cranjala. Povestea cu NV Fortunei, recte cu Terente, nu o stiu. Poate o detaliezi cand ai timp, cu o harta. Canalul Carciovata eu zic ca stiu care este, chiar daca nu apare pe Harta Deltei Dunarii. Dar o harta, un topic nou si o poveste pe Forum GDD nu ar strica...

Cat despre setul 2 de poze... ai cam gresit... Mai las suspansul  ;) ;) ;) pana diseara. Delta Centrala, cel mai scurt drum, vin de la N la S...  ;D ;D ;D

Pupezica

Vesti din Dolomiti ... despre Dunare !!! Azi aveti... News !!! Primele News pe 2014 !!!

dan dragos

Citat din: Pupezica din Ianuarie 20, 2014, 10:02:23 AM
Cat despre setul 2 de poze... ai cam gresit... Mai las suspansul  ;) ;) ;) pana diseara. Delta Centrala, cel mai scurt drum, vin de la N la S...  ;D ;D ;D

zona crisan, canal ceamurlia ? din canalul crisan caraorman spre obretinciuc, cuibida, litcov ?

Pupezica

Citat din: dan dragos din Ianuarie 20, 2014, 12:00:46 PM
Citat din: Pupezica din Ianuarie 20, 2014, 10:02:23 AM

zona crisan, canal ceamurlia ? din canalul crisan caraorman spre obretinciuc, cuibida, litcov ?

Raspuns sec :
1. "Zona Crisan" = DA
2. "Canal Ceamurlia" = NU
3. "Din Canalul Crisan - Caraorman spre Obretinciuc" = DA
4. "Din Canalul Crisan - Caraorman spre Lacul  Cuibida" = NU, trebuie sa te intorci pe Litcov inapoi catre Crisan
5. "Din Canalul Crisan - Caraorman spre Litcov" = DA

Dragos, bine sau... aproape bine !!! Pozele sunt luate pe Canalul Malafeica (Canalul Lung), cum intri pe canal venind de la Crisan (dinspre N). Pensiunea care se vede este un reper. Pe GDD am scris mult despre Crisan... "acest Carei al apelor Deltei". CONTEAZA pe unde treci cu barcuta pe-acolo, pe ape mici !!!

Oricum, BRAVO !!!

Acum, in completarea celor spuse de tine, da, din Malafeica poti s-o iei spre V sa intri in Lacul Obretinul Mic si de acolo, prin japse, in Obretinciuc.