barca cabinata cu motor de 20 cp

Creat de galateanu, August 10, 2019, 09:06:40 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Haiduc

Cea de pe olx cred ca a fost in velier la nastere.

galateanu

si eu cred , daca i-a scos aripile stabilizatoarele ..., joaca pe apa .

galateanu

alta interesanta ,ptr mine de  17 ft ,cu  mariner 20 cp ,2 timpi. cam scumpa si departe de mine..il mai claxonez , dar e buna ptr 20 cp in 2 timpi ?.., aia cu probleme la structura s-a dat , prima de 16 ft nu raspunde proprietarul ...

galateanu

galateanu

Am gasit una care cred ca o cumpar duminica , are 60 cp ,dar imi place ,shethland 535 , revizuita acum 3 luni ,motor verificat , peridoc cu role..e de treaba ,de delta ,de dunare..
Cam cum trebuie sa fie scris  actul care il fac cu englezul sa fie in ordine la inmatriculari in Galati ?Poate fi de mana ? ce trebuie neaparat sa apara trecut in el ? trebuie copii dupa ceva acte ale englezului ? daca s-a mai lovit cineva..

dany

Dupa cinci pagini in care cauti  ''covrigi de post'' ai primit o oferta de''cozonac cu ciocolata''si te-ai sucit!!!... ???  ;D  Te vad nehotarat si-ti dau un sfat:Mai gandeste-te ,mai vezi barci,mai studiaza....Multi dintre cei de aici au schimbat mai multe barci pana sa ajunga la cea potrivita nevoilor si posibilitatilor.Nu e pacat sa aduci o barca acasa si sa vezi ca nu e ce vrei?

galateanu

Scuze ,o sa cumpar si una de 20 cp, ma gandesc ca daca nu o sa fie ce-mi trebuie o vand si aduc alta , abia probez mai multe modele , oricum am ajuns la concluzia ca-mi trebuie o cabinata care sa aiba o motorizare pana in 20 cp in care sa plec singur la pescuit si care nu poate fi un shethland ,datorita formei carenei , si o alta pentru pescuit cu prieteni, cu familia ,care trebuie sa fie un shethland cu motorizare peste 50 cp.
Shetlandul asta e mai deosebit ,are cabina mai mica dar puntea libera este perfecta ptr.pescuit ,pentru servici de transport turisti cu bagaje in delta ..
Problema o sa fie cu transportul in Ro. ca toti cu sei de transport cu care am vorbit zic ca nu i-au barca pe peridoc sa o puna pe sea ca nu le da voie politia in Ro.
Revin la problema cu actele ,daca stie cineva cum trebuie sa arate ptr. inmatriculare in Galati ? Multumesc

gabriel.c

Salut ,așa cum ți-am mai scris într-un mesaj anterior(probabil nu ai încredere in ce zic) trebuie următoarele acte:
Pt barca și motor ai nevoie de un act de mâna (ca englezoii nu fac altfel) in care sa scrie fostul proprietar datele lui  după ID ,ca a vândut barca marca ....model....,an Fabricatie(dacă știe) nr .....(de pe plăcută bărcii ) împreuna cu motorul marca.....,CP.......nr........
In același act trebuie să-ți vândă și peridocul și sa scrie seria lui .
Trebuie sa declare in act pe propria răspundere ca ansamblul barca+motor+peridoc nu au fost înmatriculate in Anglia.(foarte importantă declarația)
Important e să-ți vândă barca ÎMPREUNA cu motorul ăla in 2 timpi ca altfel pe separat e mai greu la capitanie cu motoarele in 2 timpi.
Dacă e mai noua de 2005 (barca sau motorul) trebuie certificat de conformitate .
Vii acasa la Galați ,traduci ,legalizezi și mergi la capitanie faci inspecția la barca ,apoi o înregistrezi.
La peridoc mergi la RAR. Ei știu ca englezii nu înmatriculează peridoace și remorci. 
Sper ca te-am lămurit in sfârșit. Eu am înregistrat ultima barca la Galați acum 2 luni.
Așa cum ți-am mai zis ,am avut și eu un shetland 536 adus din Anglia pe platforma .(600 lire pana la Bacau)
Atenție la dublu fund

gabriel.c

Și sa iei o copie după ID ul englezului.

galateanu

Multumesc de raspuns ,..motorul este yamaha 60 cp ,4 timpi din 2004 ..ID ? englezi nu au ID ,au permis de conducere si pasaport isi fac daca ies afara din tara .. trimite si mie datele de contact la cel cu transportul ,poate o aduce la Galati. multumesc

gabriel.c

;D nu mai știu ce motor o să-ți iei ca ne-ai arătat mai multe .Daca e 2004 nu-ți trebuie certificat de conformitate.
Parca spuneai de bagaje și ceva prieteni (mai mulți) in barca.Eu zic ca cu 60 cp pe  shetland 535 ești la limita cu glisarea.E o barca buna dar grea și e glisoare pura.
O să-ți dau nr pe PM al celui care a adus shetlandul meu din Anglia.
Succes!!!

Dbr

@ galateanu: cetatenii britanici au ID card ca orice cetatean din orice alt stat, in afara de permis conducere , pasaport, etc. Asta daca este cetatean britanic... ;)

syRebekah

Din ce citesc au avut cărţi de identitate între 2006 şi 2011. Acum nu mai sunt valide. Când am cumpărat barca în 2014 am trecut pur şi simplu datele spuse de om, nu am folosit nici un act de identitate, nici măcar paşaport, dar am înmatriculat-o în Belgia.
fost ghrt.

galateanu

Mi-a dat mesaj aseara englezul ca a dat-o la unul care i-a dat 100 de lire in plus , eu trebuia sa ma duc azi ,aranjasem cu masina cu carlig ,cu depozitare ..
O sa caut alta .

galateanu

...Miercuri ma duc sa vad alta, Mayland,16 ft, cam scumpa dar pare ingrijita cu acte noi de navigatie , motor Honda 15 CP 4 timpi , sa vad ,asa arata bine.