barca cabinata cu motor de 20 cp

Creat de galateanu, August 10, 2019, 09:06:40 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

galateanu

Buna Ziua ,

Va deranjez cu 2-3 intrebari ,sunt pescar de crap si vreau sa avansez de la o lotca de la  Bratesul la o pilotina mica care sa se simpta bine cu un motor de 20 cp.
Imi plac Shetlandurile si sunt in Anglia ,ce model de Shetland credeti ca face fata la navigatia de pe Dunare cu motor de 20 cp ?As vrea sa nu o inmatriculez , ce acte sa cer de la proprietarul din Anglia ptr.  barca , ptr. peridoc , ptr. motor?
Aveti in comunitate pesoane care transporta pe platforma din Anglia barca cu peridoc sa le contactez ptr un pret de transport ?

Multumesc anticipat

dany

Shetland nu prea se impaca bine cu 20 cp.Cauta o barca de deplasament,astea-s de glisare si merg cu motorizari de la 50 in sus.

galateanu

Multumesc de raspuns ,  nu doresc sa o inmatriculez si tin sa aibe cabina , nu stiu ce inseamna barca de deplasament ,poti sa mi indici la ce modele de barca ai facut referire ? Multumesc

dany

Salut.Pilotina[asa le-au numit italienii] ,dupa mine ar fi cea mai buna alegere pt.delta.Eu sunt unul din posesorii de pilotina si am definitivat amenajarile la ea,mai putin peretii detasabili ai hard-topului,adica a inchiderii totale a barcii.Cauta pilotine[chiar si aici pe forum],dar du-te si pe ''google''fratele cel mare...Uite cum arata una din ele la 5 m.
Poza e facuta inainte de reconditionare
maine voi pune poze proaspete,dar t cauta pe net

galateanu

Multumesc de raspuns , Am vazut poza , nu stiu ce model este si daca are corespondent pe aici prin Anglia , arata bine , ce greutate are echipata ? A-ti testat-o cu 20cp ? pe Dunare ? Multumesc

dany

Daca esti in Anglia esti fericit!!!Au englezoii niste cabinate ...Uitata-te pe gumtree si cauta fishing boats.Unde ve-i gasi cabinata echipata cu motor pana-n 20,baga-te si fa ''sapaturi''.Baga-le pe aici sa vedem si noi.A mea este model ''PICI'' facuta de broscari.Am testat-o cu 25 si merge naspa 17-18 km la ora.Am echipat-o cu 8 si merg cu 14 ....

dany

dany

galateanu

Multumesc de raspuns , am inteles cam ce fel de barca , poti sa trimiti dimensiunile care le are pilotina ta si ce greutate ?
Au multe barci pe aici si care sunt lucrate unele pentru ocean ,altele pentru canalele lor  ,care nu prea bat cu conditiile de pe Dunare in care ai curent ,bate vantul  .
O sa pun anunturi cu barci .
Daca este cineva care a adus din Anglia barca pe peridoc din Anglia cu masina imatriculata in Anglia ,sa imi impartaseasca din experienta .. ce acte trebuie ,daca a avut probleme pe drum.
Pentru inmatriculare peridoc din Anglia, care nu are acte , in Romania ,ce trebuie si cat costa .
Eu ma orientasem spre o barca family shetland,cu un 20 cp ,cam ca cea din fotografie.
Multumesc anticipat.

mariusm piesenoi111

Salutare
Am adus eu acum vreo 8-9 ani barca din UK cu masina de UK
Nicio problemă și nu aveam nicio barca la barca sau peridoc (ca asa sunt englezii)
Aveam doar un Bill of sale de mână
Merge brici

dany

5 m lungime .Greutatea cu  aproximatie....habar n-am...Sincer ,banuiesc 250-300 kg.
Asa arata o barca de deplasament,respectiv PICI  a mea.
Peridocurile de anglia se inscriu cam greu.Sunt sigur persoane care au trecut prin asta si ne spun si noua ce acte sunt necesare.

galateanu

Citat din: mariusm piesenoi111 din August 11, 2019, 09:40:02 PM
Salutare
Am adus eu acum vreo 8-9 ani barca din UK cu masina de UK
Nicio problemă și nu aveam nicio barca la barca sau peridoc (ca asa sunt englezii)
Aveam doar un Bill of sale de mână
Merge brici

Multumesc de raspuns , ai ceva recomadari ? ce costuri au fost in afara de combustibil ? Multumesc

galateanu

Citat din: dany din August 11, 2019, 09:52:49 PM
5 m lungime .Greutatea cu  aproximatie....habar n-am...Sincer ,banuiesc 250-300 kg.
Asa arata o barca de deplasament,respectiv PICI  a mea.
Peridocurile de anglia se inscriu cam greu.Sunt sigur persoane care au trecut prin asta si ne spun si noua ce acte sunt necesare.

Multumesc de raspuns , latimea cam cat ar fi ? Multumesc

dany

2m la cuplu maestru[cea mai mare latime la copastie=pt. cazul cand nu stii,...sorry]
shethlandul family are 5,7 m?daca e asta are 500 kg ,lejer...Motor de 90-115 cai.Poti merge si cu 20 de cai ,incet ce-i drept.

galateanu

Multumesc , cam 5,2 m ,depinde de model si an de fabricatie, as vrea 2m la pupa , stiu ca probabil la 500+ 2-300 alte kg in ea nu are de gand sa fuga , nu vreau performante sau confort , vreau sa o conduc in siguranta , sa am o mica rezerva de putere in motor ,vreau sa pot dormi in ea si sa nu mai stau in fund in lotca cate 12 ore pe zi, Multumesc