Povestea primei barci (aprilie 2021) si deja in asteptarea celei de-a doua

Creat de DusCuBarca, Mai 21, 2021, 12:25:35 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

0746246216 e nr.meu.Contacteaza-ma pe watsap si-ti voi redirectiona poze si filmare cu aceasta.Aici nu le pot descarca.Daca ve-i avea placerea sau interesul,le poti pune tu....Barca e de fibra,ca ai intrebat....Cu doua persoane la 40 la ora in blana mi s-a parut putin...

DusCuBarca

Citat din: Intersect din Noiembrie 12, 2021, 08:10:13 PM
Am vazut ca oricat de mica si usoara este barca tot iti ia foarte mult ca sa o dai la apa si sa o scoti.
Din punctul meu de vedere orice ora pierduta este un minus.

Am vrut si eu sa imi cumpar un Delphin 5.5 ,ajungea cam pe la 7500 nou dar din pacate nu m-am dat cu ea si nici nu am avut timp sa merg la Pietricica sa le vad.
Plus ca vad ca au aparut la revanzare dupa cativa ani de folosire,nu stiu de ce. Prietenul tau este multumit de barca?

In alta ordine de idei.
Avand casa in Delta am spus la fel ca nu mai trebuie cabinata si m-am uitat dupa un quicksilver de 620.Dar anul asta nu aveai cum sa stai pe balta dupa ora 9,fierbea apa si tot in jur.
Din cauza asta am ajuns iar la cabinata de data asta motorina cu sistem de aer conditionat,panouri solare,incalzire iarna.

Ma misc foarte usor cu copaia mea Canadian 434 si cand o dau la apa si cand o scot. Si sunt convins ca una de fibra imi va manca destul de mult timp. Dar Canadianul 434 va fi "masina de oras" si cea de fibra, cea de "drum lung". :D

Esti un fericit ca ai casa in Delta. Daca as avea fi avut si eu, altfel cred ca priveam lucrurile.  :)

Abia in primavara a cumparat Delphinul. Pana acum este foarte multumit de ea. Tot noua a luat-o si el si in jur de 7500 a dat pe ea. Si el, ca si tine, este un fericit si are casa in Delta si o va scoate din apa abia cand se va raci si mai mult.

Probabil ca tot la o cabinata voi ajunge si eu si cine stie poate si o casuta pe la Dunare sau in Delta, dar se pare ca mai am de ars niste etape.

DusCuBarca

Citat din: dany din Noiembrie 12, 2021, 08:22:45 PM
0746246216 e nr.meu.Contacteaza-ma pe watsap si-ti voi redirectiona poze si filmare cu aceasta.Aici nu le pot descarca.Daca ve-i avea placerea sau interesul,le poti pune tu....Barca e de fibra,ca ai intrebat....Cu doua persoane la 40 la ora in blana mi s-a parut putin...

Multumesc, Dany. Ti-am scris pe whattapp. Raspunde-mi cand poti.

DusCuBarca

Salutare,

Am vorbit cu Dany si ma tot gandesc si la o cabinata, dupa ce mi-a zis de o barca Tonetto Laver. De fapt la o cabinata cu pilot house sau la o prelata de mars pe o cabinata... Totusi inclin mai mult catre varianta cu pilot house!

Avand in vedere ca achizitia o sa o fac cel mai devreme prin martie o sa am timp sa iau o decizie si sa sper sa gasesc barca dorita.

Am o rugaminte la voi sa imi ziceti din experienta voastra ce barci ar fi usurele, sa aiba motor outbord (deoarece o voi plimba si pe canalele Deltei) si cu pilot house la o dimensiune de 5-6 m si sa o pot achizitiona SH, cu motor, la un pret de Logan nou.

Multumesc.

mdascalu

Me, signore io abbiamo parlato de Quicksilver gia. Trova una piu grande per favore.

ss

Usurele, pilot house si 5-6 m, in aceiasi propozitie, nu prea...

Asa ceva, e minunat pe apa, dar nu este nici usor, nici ieftin, nici lesne de manevrat pe lansari/recuperari pe Dunare!

https://www.leboncoin.fr/nautisme/2068338601.htm

DusCuBarca

Citat din: mdascalu din Noiembrie 14, 2021, 05:12:59 PM
Me, signore io abbiamo parlato de Quicksilver gia. Trova una piu grande per favore.

:D

Da, suna bine.

Citat din: ss din Noiembrie 14, 2021, 05:58:55 PM
Usurele, pilot house si 5-6 m, in aceiasi propozitie, nu prea...

Asa ceva, e minunat pe apa, dar nu este nici usor, nici ieftin, nici lesne de manevrat pe lansari/recuperari pe Dunare!

https://www.leboncoin.fr/nautisme/2068338601.htm

Inteleg ca nu s-a inventat barca ce sa ofere chiar tot ce vreau eu si intradevar trebuie sa fac un usor compromis, sa-mi ajustez bugetul si sa ma indrept spre cele mai bune variante: Quicksilver sau Jeanneau cu motor outbord.

dany

Tonetto Laver de 5,70 este o barca deosebita.Ei zic semicabinata ,la modelul asta.Am vazut una cu selva 65 cp in doi timpi si am ramas impresionat caci mai facea si ski nautic cu ''harabaua''!Am sa-i cer filmarea omului ,daca o mai are pe undeva....Am sa ti-o trimit.Are loc de pescuit berechet,pt. bagaje,iesi pe mare cu ea ....etc...Nu prea se gasesc,in schimb.O barca buna ,se gaseste greu.E modelul mai ''patratos'',mai vechi cei drept.A fost o idee...

DusCuBarca

dany

Quiqsilverul de 4,6 mi se pare cam inghesuita.Pt. o barca de pescuit ,bordajul este cam inalt.Parerea mea!Variantele mai mari sunt cu motorizari mult mai serioase si preturi mari la sh-uri....la barcile noi?...oau...Si eu vorbesc din punctul meu de vedere,dupa buget ,se-ntelege....
Despre ''frantuzoaica ''nu prea stiu multe.Nici nu m-am dat cu vreuna.Sunt multe modele si aici sunt pe dinafara...
Hopa...Vezi ca-ti trimit niste poze cu''tancul ''unui amic ce e de vanzare....Casa pe apa la 6,3m,...parca...Si  o iei si ieftin...sau asa cred.Tinuta in garaj de 'jde  de ani

DusCuBarca

Dany pune si aici cun link catre anuntul de vanzare te rog. Multumesc.

dany

nu este public ,deocamdata....Parca asa stiam ca nu a pus anuntul nicaieri.L-am rugat sa-mi trimita poze din nou si astept...Le-am pierdut pe celelalte cu telefon cu tot..

DusCuBarca

Salutare tuturor,

Ce parere aveti despre barcile  Selva? Au calitati nautice bune? Ce probleme sunt frecvente la aceste modele? Ma gandesc ca fiind italiene sunt mai usor de achizitionat SH si probabil la preturi mai decente raportat la starea lor.

Motoarele Selva am auzit ca ar fi copii Yamaha. Cat de fiabile stiti ca sunt?

https://www.subito.it/nautica/barca-selva-semicabinata-sassari-401481742.htm

La ce alte modele sa ma uit cu o lungime de 6-6.5 m disponibile pe piata italiana?

DusCuBarca

Salutare tuturor,

Am venit vremea sa mai fac un update.

Datorita tembelilor de rusi si situatiei economice generata de razboiul provocat de acestia am hotatat sa blochez orice achizitie de barca mai mare si sa raman doar la tigaia mea de care sunt oricum foarte multumit.

Am facut revizia motorului am schimbat uleiul in cizma si impellerul. Am umblat putin si la sistemul de directie si e mult mai confortabil de controlat timona acum.

Am achizitionat doua scaune si suporti pentru banchete dedicate pentru barcile de aluminiu.  Si sper sa o conving iar pe sotie sa se urce in barca. :D

Tocmai am dat o comanda de 4 suporti lansete de la Railblaza si sisteme de prindere de la acelasi producator sa am timp berchet sa le gasesc o pozitie confortabila pana se termina prohibitia.

Si era sa uit... am luat si un troliu electric pentru ancora.

In weekend am dat o fuga la Dunare si m-a incarcat efectiv cu energie plimbarea minunata cu barca.

Toate cele bune,
DusCuBarca

alinm

Salut.

La noi o versiune wife friendly poate fi Morningstar 498 in varianta sport cuddy sau bay rover.

Eu am comandat Brema 435s ca barca de pescuit, au si variante de 480-500, vin din Polonia.