Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ionpescarul

Citat din: Intersect din Noiembrie 17, 2016, 09:23:22 AM
Las să continue ne mai înseninează ziua  ;D. Am scris și ne-am înțeles!!! Ca doar nu ne-am vorbit la telefon și înainte și după!!! Ori poate eram răgușit de la chiuit sau obosit după 14-18 ore de băut 🍻. Sau poate lipsa de antrenament, de asta am decis sa continui până la perfecțiune.  :o.
Ne închide Vali și ne ceartă, scuze dar nu m-am putut abține când m-au podidit amintirile frumoase, nu am să mai fac.

Bre ,i-mi pare rau ca nu mai beau ,sa facem un chef impreuna sa ne pupam si sa chiuim ,ca mari emoti mi-ai facut in noaptea aia.

Intersect

Șprițul nu era în discuție aici,poate la Siguranța Navigației.
Citește cu atenție primul răspuns și ai să înțelegi.
Tupeul și restul de deviații de comportament este în discuție.
Postările nu au de ce sa fie șterse,dacă adminul consideră de cuviință le poate șterge sau muta în vreun topic cu bălăcăreli.

Trimis de pe al meu D6503 folosind Tapatalk

Born to fish,forced to work!!!

Intersect

Îmi cer scuze tuturor  pentru că am deturnat discuția
Born to fish,forced to work!!!

Vali

Vali spune doar atat: hai sa ne intoarcem la pescuit ;). Cum o fi oare sa pescuiesti pe asa o apa:
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

ziuamarinei

Iti spun dupa weekend. 😂 [emoji1] [emoji1]
Acum imi vine in minte doar un cuvant: provocator. Am mai avut rezultate bune pe asa apa.

bradutzu

si eu abia astept sa ies la bpescuit. Rapitorii gasesc cu greu hrana pe asa o apa si daca reusesti sa il localizezi si saii dai o naluca pe la nas nu o va refuza asa ca.........vb Duminica de rezultate
Sa auzim numai de bine!

Haiduc

Asteptam cu interes baieti vesti cand va intoarceti

mariusm piesenoi111

Citat din: pelicanul din Noiembrie 17, 2016, 07:41:10 AM
:) :) :) :)
Asta cu peridocu' uitat (cu barca cu tot) in benzinarie e una din cele mai tari pe care am auzit-o vreodata!  ;D
Am ras cu sughițuri......Multumesc

ziuamarinei

Cam asa arata apa azi. Cresteri mari, Dunarea curata malurile ...

Haiduc

Ce sa mai zicem Dragos vai noua,dar cu poza aia am dat lovitura pentru ecologie

ziuamarinei

Locul 1. Asta e realitatea. Toate peturile si alte plasticuri ajung in Delta.

ionitzady

Nu pot sa nu ma abtin , dar dupa discutiile pescarilor de pe mal stand langa barcile asezate pe peridoc si dupa un an de esec , i-ti vine in minte  '' uite si apa asta de c...t ''.
Poate este un indicator .....  :) :) :) :)

dan_rotaru

Este un indicator. Din acelea care indica cresterea apei si care iti semnalizeaza acest lucru de regula la elice, in mars.
In cazul acesta si cu o nota de umor.....:)

bradutzu

ieri am iesit si eu pe apa cateva ore dar fara vreun rezultat notabil cu exceptia unei trasaturi violente la care insa am ratat inteparea ca eram pierdut in visare pe valurile Dunarii!
Sa auzim numai de bine!

ziuamarinei

Duminica: cateva semnale ametite pe sonar, apa da semnale sa-si revina, in rest: o Saragosa si o Stella plus un M1 de 6oz si o Daiwa moale mai de crankuri combinatii intre ele ,gume , cicade ,rattlinguri, pp-uri de 20 30 50 lbs, inaintasi de la Zeck si ceva fluoro, sapte mii de lanseuri .... , visinata un vin rosu cu ceva gras de porc, intr-un cuvant setup-uri si teste.