Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

corsarul

Scuze pentru interventie ... ;D
Un tip, s-a postat pe FB, cu o captura destul de frumoasa de caras, prinsa la copca pe Dridu...zice el  ???
As ramane indatorat, daca cineva dintre dvs. a auzit de cum se pescuieste pe Dridu, si din alte surse ! 
Sunt putin sceptic vis-a-vis de postarile de pe FB.  :-\
Multumesc !

Alex1958

Salut,
Hai ca te lamuresc eu ce a fost p'acolo in 2 Ianuarie. Cam aceiasi densitate de pescari ca masinile de pe DN 1 pe Valea Prahovei.
Am o poza -prea mare deci n-a intrat - in care se vad pe o portiune cu niste tufe care ies din apa cel putin 50 de insi.
Colegul meu care a facut poza zicea ca s-a intalnit cu toti concetatenii lui din Valeni care pescuiesc -vreo 60.....
S-au blocat ulitele satului cu masini parcate de n-au mai putut aia sa iasa d'acolo.
Distractie maxima.

corsarul

Haiduc

Sssst. care hala baieti care hala,acolo de unde luam noi flori....

radu andritoiu

haiducule , tu iei direct din balta ;), sau direct din barca
so, keep floating for pleasure

corsarul

Dor de vara...de leneveala...de-o pescuiala....

radu andritoiu

peb5

Radule, fa si tu pozele culcate, sau intoarcele inainte de a fi postate (ne rupem gatul).
Si pe viitor cand vei dori sa le vezi pe LCD (LED), vor umple tot ecranul.

radu andritoiu

glumind as zice ca daca eu eram culcat, cum putea sa iasa si poza
nu ma prea inteleg cu tehnologia asta si sa ti spun sicer nici nu mi prea pasa de ea
asa ca ...

peb5

Era ca un sfat. Daca o faci panoramica, peste vremuri cand vei strange multe poze si filmari pe un HDD, si stai iarna cu prietenii la o cana de vin fiert in toiul iernii la suete, le vei pune pe un televizor si-ti va parea rau ca nu ai facut o poza panoramica. Sau si mai rau cu un film, va trebui sa intorci televizorul, ca poza macar poate fi rotita.
Si nu in ultimul rand, daca ne pui cate-o poza, am dori si noi s-o vedem fara a intoarce monitorul, ca ne face placere sa vedem poze de pe ape sau cu realizari.

radu andritoiu

multumesc ptr sfat, insa uneori sunt atata de bucuros ca s pe apa ca nu mai sunt atent la chestiile tehnice
promit ca pe viitor ma imprietenesc cu tehnologia si ma lepad de neatentie
sa ne vedem bucurosi pe apa

iulian_cioclin

Un mare avantaj al pescarilor de spinning este ca pot merge la pescuit si iarna, asa ca sa ne mai alinam dorul de vara. Un somn prins inainte de Craciun
https://www.youtube.com/watch?v=Vu8gUWRhLVo&t=52s

radu andritoiu

Frumos, foarte frumos, bravooo iuliane
Sper ca i ai dat drumul mustaciosului
Trebuie sa ma inveti si pe mine sa prind monstrii din aia

mariusm piesenoi111

Citat din: radu andritoiu din Ianuarie 05, 2017, 11:34:05 PM
multumesc ptr sfat, insa uneori sunt atata de bucuros ca s pe apa ca nu mai sunt atent la chestiile tehnice
promit ca pe viitor ma imprietenesc cu tehnologia si ma lepad de neatentie
sa ne vedem bucurosi pe apa
Radu..e simplu: cand vrei sa faci o poza gandeste-te cum ai tu televizorul acasa (sigur nu e pus in mod portret ci landscape) si asa tine si telefonul...De-a latul :)

radu andritoiu

Am notat
Dar e o problema, n am tv acasa