Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mariusbig

Eu am sperat sa vina Mosu" cu asta , dar poate la anul ......
! No longer available

ziuamarinei

Citat din: mariusbig din Decembrie 26, 2015, 12:55:55 PM
Eu am sperat sa vina Mosu" cu asta , dar poate la anul ......
! No longer available
Sau asa ceva: https://youtu.be/S6_KOMt3XtQ
Cum ar fi sa ai barcuta in garaj, tot timpul din lume sa o intretii si in maxim zece minute, cazul meu  :D, pe apa.
Vis.

ziuamarinei

Si a venit vremea ultimului lanseu din 2015. Pe 27 dec, duminica am incheiat ultima partida de pescuit. Am plecat cu Compass-ul lui Octav. Una din cele mai bune partide de salau 8 sau 10 buc, la un moment dat am pierdut sirul, majoritatea prinsi de Octav eu fiind cameramanul de serviciu. Macar am facut niste filmari pe cinste. Toata marfa fiind eliberata, am zis ca trebuie sa avem grija de stocul din primavara ;).
Luni am profitat de vremea buna sa scoatem barcutele de la apa. Bineinteles ca nu a fost fara peripetii, cota fiind scazuta, malul moale, la alfa lux-ul lui Stefan am ramas intepenit si eu si peridocul in malul namolos. Dupa urarile de rigoare cu multa carne si sos alb edililor Galatilor, oras la apa cu un rahat de rampa si o marina de tot rasul, am chemat ajutoare. S-a lasat cu un trenulet pe cinste.
Dar pana la urma am incheiat ziua cu bine.
Nu vreti sa stiti ca s-a luat si crap prin Insula si pe la Scurta. iar apa ceva de vis. :D :D :D

Intersect

In ce fel este apa ,abia astept sa ajung pe apa...Fir intins si pe anul viitor.
Born to fish,forced to work!!!

ziuamarinei

Hai ca nu ne-am intalnit din vara. ☺

tiganusmc

asa sa va clatiti ochii ... s-a prins la Paltinu , pe 22 ;)
Fishing cheaper than therapy

ziuamarinei

Citat din: tiganusmc din Decembrie 29, 2015, 03:14:11 PM
asa sa va clatiti ochii ... s-a prins la Paltinu , pe 22 ;)

Cam cate kg si cati cm?  Frumoasa.

tiganusmc

eu zic ca a avut cel putin 110 cm ... intr-adevar , frumos exemplar
Fishing cheaper than therapy

cosmin91

Am plecat de pe 26 pana pe 29 in Delta, am stat cu cortul la murighiol, dar intai am trecut pe la baile termale de la Harsova cum ne-a invatat nea Ion.
Am prins vreme superba, a mers si stiuca cat de cat, nu sa pastrat niciuna, dar nici nu sa prins vreun exemplar mare.
Ne-am plimbat foarte mult, am fost pana la canalul Holbina in prima zi, am incercat stiuca pe mai multe zone.
A doua zi ne-am dus pe Erenciuc unde sa prins ceva, apoi am intrat in Puiu unde nu a miscat nimic, si ne-am dus spre Lumina, nu am gasit intrarea buna in Lumina din Puiu si a trebuit sa tragem barca pe uscat vreo 20 de metri :D a fost super distractie.
In Lumina, iara sa prins ok, rog pe cine stie intrarea buna sa ma ajute si pe mine cu o poza  :D
Poze >>> https://picasaweb.google.com/115678872894484195166/DeltaDunarii2629Decembrie2015
App...Fix la intrarea in lacul Erenciuc un pic spre dreapta este un copac mare cazut in apa, este foarte periculos fiind la 5cm sub apa. Se poate evita mergand pe partea stanga, dar cel mai bine intrati incet pe lac.

Salutare si fire intinse !!!

Alex1958

Salut,
Am obtinut on-line, platind cu cardul (singura posibilitate) permisele de acces si pescuit pe 2016 in RBDD pentru mine si prietenii mei la:
http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online
Am primit imediat pe E-mail permisele in format PDF.
Despre monitorizarea pozitiei ambarcatiunii pe teritoriul RBDD (HG 538/2015) inca nimic. Dar cum am permisul de acces pot intra deja.
Am facut, tot on-line, cerere de eliberarea AVIZULUI PENTRU DESFASURAREA ACTIVITATII DE PESCUIT SPORTIV pe formularul atasat, la care am atasat copii dupa CI si copii ale permisului de pescuit ARBDD si le-am trimis la:
'stpf.tl@igpf.ro'
Inca nu le-am primit, dar inainte am intrebat la telefon si au zis ca se poate.
Totul de la birou fara sa pierd timp, hai ca mergem in directia buna!
Toate cele bune!

ziuamarinei

Citat din: Alex1958 din Ianuarie 20, 2016, 09:28:09 AM
Salut,
Am obtinut on-line, platind cu cardul (singura posibilitate) permisele de acces si pescuit pe 2016 in RBDD pentru mine si prietenii mei la:
http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online
Am primit imediat pe E-mail permisele in format PDF.
Despre monitorizarea pozitiei ambarcatiunii pe teritoriul RBDD (HG 538/2015) inca nimic. Dar cum am permisul de acces pot intra deja.
Am facut, tot on-line, cerere de eliberarea AVIZULUI PENTRU DESFASURAREA ACTIVITATII DE PESCUIT SPORTIV pe formularul atasat, la care am atasat copii dupa CI si copii ale permisului de pescuit ARBDD si le-am trimis la:
'stpf.tl@igpf.ro'
Inca nu le-am primit, dar inainte am intrebat la telefon si au zis ca se poate.
Totul de la birou fara sa pierd timp, hai ca mergem in directia buna!
Toate cele bune!

Super , pana pe 16 ianuarie nu au eliberat permise online, probleme tehnice cred, acum imi fac si eu sa nu se termine  :D :D.
Poate pe la sfarsitul lui februarie inceputul lui martie iesim pe apa, Dunarea intra usor in cote de primavara ... semne bune  ;).