Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

rover.marius

Ieri am venit de la Periprava și apa este încă tulbura.  Iar de prins peste nu am auzit de la pescari sa fi prins încă.
Dar pana joi mai este.

ziuamarinei

Siretele inca baga dar mi-a promis ca se linisteste. Azi am iesit pentu un antrenament scurt, ceva lanseuri dupaamiaza incheiate cu cativa salai la poza.
Amonte Siret apa era chiar limpede.

radu andritoiu

ziuamarinei

Citat din: radu andritoiu din Iunie 16, 2016, 09:46:46 PM
frumos dintosul
felicitari

Merci, da cu adevarat frumos avand in vedere conditia apei.
Am zis sa fie de incurajare pt cei ce se tem de apele tulburi. 8)

bbl81

felicitari!!! foarte frumos.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Haiduc

Frumos derbedeul la mai mare si sa speram ca vin si alte vremuri soare adieri mici de vant pestii in miscare ca destul am lenevit pe langa barci

mariusm piesenoi111

Hai ca ala e trucaj..Glumesc dar.....futu-i!

momaul

Salut.Daca pentru voi e frumos pentru mine este exceptional.Nu am mai prins asa ceva pe dunare de peste 10 ani,dar se pare ca Dragos a aflat unde aste azilul de salai batrani,am vazut ca nu este o intampare.

Alex1958

Salut,
Sunt pe Sondelor de 2 zile. Am intrat destul de greu dar e bine caci nu ne-a deranjat nimeni.
Nu prea e activitate, doar somotel noaptea.
Am nadit pentru crap si il asteptam. Azi noapte au intrat 2 ciortani, unul prins si unul scapat.
M-as muta pe Chilia dar din ce aud e prea tulbure pentru crap.
Fire intinse!

mariusm piesenoi111

Azi am fost martor la capturarea a peste 25 somni peste 1.5 kg.
În Mila23 chiar pe Dunăre pe senal.
La clonc...desigur.
Și nu la mine :)

ziuamarinei

Salut colegi si multumesc pt aprecieri, dar acum ce vina am eu ca am avut profesor bun, am fost receptiv si am avut si timp de pescuit, fie primit.
Am iesit si sambata si duminica, doar cativa strapi fara pretentii de salai doar doi retinuti si predati unui amic ce se chinuia sa adune de o ciorba sambata, pana la urma am mancat o fasole la ceaun  ;D.
M-am racnit si am impul*t doi jegosi de braconieri plasari care tot timpul strecoara apa in vazul nostru cu niste setci pe malul Dunarii, au si niste plute din peturi adaptate de tot rasul. Culmea, toata actiunea se desfasoara pe malul drept vizavi de Pol de Frontiera. Am urlat la aia au aruncat pestele si plasa in apa si au plecat cu bicicletele la pas.
Apa a venit de sambata dupaaminaza tulbure din mal in mal si a inceput si un vant destul de puternic.
Duminica am reusit sa prind toata furtuna de dimineata pe apa, ploaie, fulgere si tunete combinate cu un vant foarte puternic ce a montat Dunarea asa cum nu crede nimeni cand povestesti.
Pana la urma am renuntat si m-am retras in port.
Deja ma dispera canicula, tantarii (care s-au facut anul acesta) se poate pescuit doua trei ore dimineata si vreo doua seara.
Aseara am avut doi strapi dupa sapte seara, cateva atacuri in mal al lor dupa obleti i-au tradat 8) eu vigilent ... am si facut ordine in zona.
Deja faceam in minte recenzia partidelor din februarie, martie si aprilie cand se putea pescui omeneste.
Oricum asteptam apa mai limpede.

Haiduc

Salutare baieti
Apa ca apa ca va veni si limpede da cu zanzare ce facem trei ore dimineata si trei seara si intre?oare🍻 are prezentare....

Alex1958

Salutare!
Iar ma manaca si vreau sa ma duc de joi pana duminica pe Chilia.
Ieri am trecut peste poduri pe A2 si parea limpejoara. Pot oare colegii nostrii galateni sa ne spuna cum e pe la vale?
Multumiri anticipate!

ziuamarinei

E mult mai limpede fata de saptamanile trecute. Sunt momente cand se vede clar elica dar mai vin din cand in cand volume de apa mai tulburi. Oricum rapitorul si aici ma refer la salau si somn merg. Crapul inca nu l-am incercat , mi se par cotele si curentul apei cam mare. Dar trebuie sa incercam ca altfel nu sare singur in horet.
Am avut o saptamana plina de salai dar din pacate weekendul a fost dezastru si o gaura in buget cum nu am avut niciodata. Rapturele pt jigging la somn rupta iar un combo de cast pt salau Daiwa Tatula plus o Calcutta s-au dus in Dunare in urma valurilor facute de salupa Gama Major a Spat-ului condusa de un arogant meltean jegos.
Cred ca am stat prea mult pe apa si mi s-au tocit simturile si atentia . In fine, apa e bunicica spre buna.

Alex1958

Multumesc Ziuamarinei!
Imi pare rau de pierderile suferite!
Fire intinse!