Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

iulian_cioclin

Radu, este anti tehnologie. Pun pariu ca acasa inca foloseste telefon fix cu rotita. Numa cand vine vorba de barci, se schimba treaba.... armasari... EFI... 2016...

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

dany

Azi pot spune ca am bagat la iernat barca si motorul!!!.Am mai sperat la o iesire,dar nu se mai poate .Ultima iesire a fost pe 2ianuarie.Am iesit pe 31dec.,1 si pe 2 ...trei zile superbe cu soare intre orele 10 si 14.Pacat ca istetii astia cu hidroelectrica cresc si scad lacurile incontinuu,ceea ce face imposibila pescuiala.Am dat de stiuca  rar ,dar si cand am gasit-o am dat de aia mare.Pe sfarsitul asta de an am luat cinci bucati intre 5 si 8 kg.Am avut peste 20 de iesiri fara sa am un ''tac''.Astept primavara.La ultimele iesiri a trebuit sa merg cu ochii cat cepele sa pot vedea portiunile cu gheata.Nu era groasa[1-2 cm],dar se desprindea de la maluri si plutea cand in aval cand in amonte dupa cum crestea sau scadea nivelul apei.

Haiduc

Iulica hai cu barca mai repede nu de alta dar sa nu te inghita vreun somn din ala
Ne faci in necaz😏

iulian_cioclin

Haiduc si eu sunt nerabdator, visez barca aia de fiecare data cand inchid ochii.  Dar am invatat o lectie, lucrurile bune se dobandesc cu rabdare!

radu andritoiu

bradutzu

Si eu numai la pescuit ma gandesc! cred ca ma organizez ptr o copca weekendul viitor!
Sa auzim numai de bine!

radu andritoiu

si eu cu marius, o copca
snagov
sper sa mai apucam primavara :o

Haiduc

Radule mai avem cate ceva de la arhiva dar de ce sa ne facem ganduri negre ca mai e mult pana departe

radu andritoiu

haide mai haiducule, acuma faci poze si cu pestii colegilor  ;)

Haiduc

Nu tata erau de plastic le-am gasit pe televizor in pensiune si am rugat si eu gazda daca imi da voie.....,.daca veneai si tu te lasa si pe tine vb.eu cu el😃😃

radu andritoiu

mihai, dar pe cine cereai de stai intr un genunchi
acuma asa se poarta in familiile pescarilor

bradutzu

se vede ca sunteti nepescuiti, ma baieti!
Sa auzim numai de bine!

Haiduc

Ai dreptate bradutzu inchidem subiectul sa nu ne certe Vali

radu andritoiu

de pe vremea cand eram " primitiv" si nu i eliberam