sunbrella sunflower yellow

Creat de Catalin, Februarie 06, 2013, 08:49:53 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Vali

E o firma care lucreaza in inox undeva pe Calea Prutului, in vecinatatea Yacht TNG. Comercializeaza materia prima si asigura si prelucrarea dupa modelul dorit. Stiu de ei de la Mihai doctoras, am sa-l sun azi sa obtin numarul de telefon si adresa. Mihai si-a facut la ei echipamentele de inox de la lotca pe care am probat-o pe Brates cand ai probat si tu barca ta.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Vali

Firma e Germa Impex, Calea Prutului nr. 17, telefon 0744481897, website http://www.inoxgalati.ro/ . Si-au facut acolo accesoriile de inox si Mihai si Vincentiu, si urmeaza sa imi fac si eu cate ceva.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

adrianix

Atentie,mi se pare ca sunt doua firme de inox pe aceiasi strada,sa nu intrati din greseala in alta parte. Eu am vrut sa-mi fac ceva la ei si am fost atentionat ca sunt doua,dar nu am mai ajuns si nu stiu cum stau lucrurile.

Catalin

oooo  baieti....am ajuns deja la NEBROS ...nenea ala e un mare meserias. Cand am ajuns la el tocmai repara o elica din aluminiu. Se pare ca le cunoaste cu sudura in aluminiu ,inox si logic alte feroase. Vineri imi iau piesa...azi am dat schita....deci e rapid. Am sa fac poze si va spun si cat ma costa.

Catalin

Nu e mare lucru dar nu m-a costat mai mult de 150 lei...De suportul pt lansete zic.

bradutzu

ehe he he
eu am vazut suportul live si arata super!
by the way!
colegul Catalin merita sincere felicitari!
barca lui este o mica bijuterie si de asemenea super de treaba ocazie cu care ar trebui sa mentionez ca l-am cunoscut si pe colegul Intersect care deasemenea este super!
sunt mandru sa ma aflu printre barcagiii motorizati si online!
Sa auzim numai de bine!

mustatza

frumos suportul de lansete, dar am impresia ca una bucata peste 10kg(daca mai gasesti exemplare capitale)
o sa-ti zmulga lanseta din suport.

Catalin

Sa fie macar unu din exemplarele de care amintesti...ca nu e o problema. Macar stiu ca a fost pe langa momeala mea...ca nu il prind...e o alta problema.

Intersect

Salut Catalin eu mi-am facut un suport ca al tau,nu merge,sincer ai probleme cand vrei sa intepi,pierzi mult.
Cel mai bine poate sa iti spuna Bradutzu care a pierdut la Scurta nu cred sa fi fost un adolescent in carlig dar asta este nu a putut sa il intepe din cauza suportului.
Eu am sa il modific zilele astea,sa se preteze stilului meu de pescuit.
Born to fish,forced to work!!!

bradutzu

asa este!
foarte frumos dar nu cel mai functional ptr ca nu iti permite sa intepi la timp!
cand pestele trage in loc sa intepi pestele tu relaxezi firul ceea ce nu e cel mai "benefic" pentru pescuit
Sa auzim numai de bine!

ionitzady

mie mi se Catalin un tip super detreaba , meticulos , care ii place ca barcuta sa fie cat mai k  , curata etc  , dar nu am vrut sa comentez suportul de lansete .....
   Eu as decupa teava in partea superiouara ( cam 60- 70 %) de la pupa spre tine si 30-40 % dinspre tine spre pupa , partea inferioara .....   asa ai rezolva intepatul .
   problema mea este pozitia , prea mult la pupa , prea mare distanta dintre pescar si lansete ( daca pescuiesti din scaunele fata )  si disconfortul creat de biminitop . 
    Te rog Catalin sa nu te superi pe mine , barca ta este o bijuterie dar la aceste aspecte caut si eu cateva sisteme care sa imbine placutul ( care la tine este k ) cu utilul ( k )  si confortul  ( ?????)

Catalin

Ok..cum spui sa le tai..ca nu am inteles pe deplin?? Pe partea superioara ..ori chiar cam la jumatate pe lungul tevii ...60..70%. Practic inteleg ca ar trebui sa fie lanseta libera la partea superioara a tevii ...sa ramana doar capatul ei in parghie ? Daca se poate un desen ..ceva ca le modific imediat...Oricum multumesc de sfaturi...si daca puteti sa-mi desenati cum sa le modific ar fi tare ca duminica plec la balta.

ionitzady

Este doar o idee , te rog sa nu te superi , cat despre desen este simplu ...
Imagineazati un supurt din lansete facut din sarma  (fier beton)  si  cu o teava de fier mort ( te joci cu ea pana iese un tipar ) pe post de ciorna  tai o finisezi o testezi  si apoi daca e k te apuci de lucru la bijuteria ta . Numai bine

Catalin

Am terminat in sfarsit...am urmat si sfatul vostru in ceeace priveste suportul si l-am ajustat.

Catalin