Ceva Filme

Creat de stefanmunteanu, Mai 13, 2011, 02:26:40 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

stefanmunteanu

Salut,

Nu aveam ce face asta iarna si mi-era dor rau de mare m-am apucat sa caut si sa descarc filme. In afara de un titlu pe care nu o sa-l gasiti pe torrente restul sunt pe piratebay sau altele.
Nu le am la mine acum, le am pe hard la Bucuresti dar din cate imi aduc aminte sunt cam asa:

Hold Fast - niste dubiosi pleaca cu o barca. Nu va sfatuiesc sa le urmati exemplul.
Morning Light - film facut de Disney despre o echipa pe care au facut-o pt Transpac.
Dead Water - singurul dintre ele care imi place si ca film nu doar informatie, e despre prima cursa solo non-stop around the world.
Wind - melodrama. Cupa Americii. Popcorn.
Dead Calm - interesant.
Racing Sailor Dvd
Rules of the Road and Aids to Navigation Sailing
Sailing in Heavy Weather
Sailing Sail Trimming
Spinnaker Sailing
ice blink - ala pe care nu o sa-l gasiti pe torente
Volvo Ocean Race 2001 - documentar fain despre... VOR.

Deci daca sunt cereri le urc( incet incet ca nu am net bun la Ct).

stefanmunteanu

P.S. ce este scris dupa titlul filmelor reprezinta doar punctul meu de vedere, daca aveti alte pareri nu va simititi ofensati ;)

adrian_flavius

Eu in mod sigur le vreau...da' nu prea sunt fan torente, poate se gaseste o solutie gen transfer.ro, cu codul trimis pe urma pe mail...sar'mana in avans...

stefanmunteanu

Zi-mi cu care sa incep:)
Corectie filmul Dead Water e de fapt Deep Water.

adrian_flavius

Daca poti cu astea, dau o bere... :D

Morning Light
Dead Water
Wind
Dead Calm

Vali

Salutare la brigada :), am o problema, cred ca din cauza wireless-ului: las filmele sa se uploadeze pe transfer.ro, si cand revin la comp dupa vreo repriza de polizat la barci, gasesc intrerupt uploadul, si nu mai pot da "resume". Am patit asta deja de 2 ori, am mai patit din-astea pe transfer.ro, de obicei fisiere mari (filme, arhive mari etc). Daca stiti un site mai bun de upload, dati-mi de stire, am cateva din filmele despre care a spus Stefan, dar uite ca (inca) nu pot sa le urc  ???...
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

stefanmunteanu

asa e, am uitat sa zic Vali s-a hotarat ca le pune el:)
Vali baga Wetransfer.com merge in regula si nu are caderi ca transfer.ro.

Noapte buna,
Stefan

Vali

Am uploadat Deep Water, iar linkul de download este:
https://www.wetransfer.com/dl.php?code=d5OrYXdH&hash=cb72bb5ec59c9959600cc83598f2d036a2b610e7adb3d01b0f5c7358067d7cb1a1118588a3b997

Filmul este de-a dreptul dramatic, nu arata stilul dolce vita, ci adevarata duritate a marii, mai ales ca e vorba de o perioada cand iahtingul oceanic nu era prea avansat.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

adrian_flavius

saru'mana, am inceput sa-l dau jos...diseara am la ce sa ma uit... :):):)

hoinar

Multam fain si eu ...
Am cautat Dead Water (pe BtJunkie si pe PiratesBay) dar nu l-am gasit

O zi senina si blanda.
Radu
Pretuieste si accepta fiecare clipa ca si cum ar fi un cadou primit de la Dumnezeu

adrian_flavius

Dat jos, pus pe stick, il iau acasa cu mine... :) :D ;D

Le asteptam pe urmatoarele...

byteworks

Citat din: hoinar din Mai 18, 2011, 12:05:56 PM
Multam fain si eu ...
Am cautat Dead Water (pe BtJunkie si pe PiratesBay) dar nu l-am gasit

O zi senina si blanda.
Radu

Poate pentru ca nu s-a facut inca? Dupa cum s-a corectat si mai sus e vorba de Deep Water si Dead Calm. Ar fi cumva Dead in the Water dar pare un stift.

Vali

Vali

Si filmul care mi-a placut cel mai mult, Ice Blink, care arata un stil de viata pe care eu l-am gustat putin pe vremuri, dar care ma fascineaza si ma atrage in continuare, anume viata pe ape:
https://www.wetransfer.com/dl.php?code=N8185qLk&hash=c85e691f1c2eae10af1b07fb8406749e530a052e989a1c596d3778834fa73e4cde580841a49cf7
Dupa ce vezi un asemenea film, facut de amatori, adresat tot amatorilor, iti dai seama cum lasi prea usor sa treaca pe langa tine ceea ce te bucura cu adevarat. Cel putin asta am simtit eu, si cum scap de aglomeratia de barcaze de pescuit care ma sufoca (duminica se termina prohibitia  ;D), tot ma mut eu pe apa :P. Vizionare placuta, filmul e bestial :).

stavride

Dacă vrei să construieşti un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori şi alte materiale. Învaţă-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârşită.