Simple Machines Forum

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 11:33:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

sebba

ca admin de SMF imi permit o mica sugestie si recomandare: Google Members Map

il folosesc de ani buni pe un forum de-al meu: http://fiatissimo.com/index.php?action=googlemap
si i-am convins si pe baietii de la peundemerg.ro sa-l foloseasca: http://forum.peundemerg.ro/index.php?action=googlemap

poate va place si voua
si ne-am gasi mai usor dpdv al locatiei
Simulatoare Teste ANR - http://anr.end.ro

Vali

Daca forumistii considera necesar, de ce nu :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Vali

Dupa cum am scris si la Shoutbox, am respins din greseala inscrierea pe forum a unui nou membru. Motivul este numarul imens de spammeri care se inregistreaza zilnic. De obicei sunt foarte atent si aleg conturile reale dupa mai multe parcurgeri ale listei de noi useri. Insa in urma unui refresh la pagina, m-am trezit ca am pierdut si userul real.
Asa ca, daca viitorul membru citeste pe aici, il rog sa se reinscrie, urmand sa activez imediat contul. Scuze de inconvenient, si va asteptam printre noi :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Vali

Salutare, am inserat pe forum bannerul cu site-ul lui Pupezica, http://www.ghiduldelteidunarii.ro/ . Deci de acum oricine are nevoie de o informatie pertinenta despre Delta, poate intra instant pe site direct de pe banner. Acesta se afiseaza pe fiecare pagina a forumului, fiecare a 2-a postare. Este deci intr-o pozitie vizibila, si foarte usor de accesat.

Ca idee, pe viitor daca vom pune bannere, prioritare vor fi cele de acest tip, adica rezultatul unei munci altruiste din partea pasionatilor. Asta fiindca forumul de fata se adreseaza in primul rand userilor, si apoi comerciantilor. Pentru comercianti e mai eficienta oricum comunicarea direct pe forum decat afisarea unui banner. Nu se exclud bannerele, dar prioritate vor avea chestiunile de interes direct pentru barcagii, precum site-ul prietenului Bogdan - Pupezica, un exemplu de contributie superlativa in interesul barcagiilor.

Vali

Salutare la forumisti, tocmai am fost anuntat de Mihaif99 ca nu se poate accesa forumul de la el din Canada. El presupune ca e din cauza ca e rutat prin afara tarii. Asa ca am sa rog forumistii "de afara" sa-mi spuna daca au intampinat asemenea probleme, si in plus am sa contactez hostingul.

Mihaif99

Citat din: Vali din August 22, 2013, 09:52:00 PM
Salutare la forumisti, tocmai am fost anuntat de Mihaif99 ca nu se poate accesa forumul de la el din Canada. El presupune ca e din cauza ca e rutat prin afara tarii. Asa ca am sa rog forumistii "de afara" sa-mi spuna daca au intampinat asemenea probleme, si in plus am sa contactez hostingul.

Acum merge, dar doua zile a fost off. 

Vali

Cred ca a umblat la server colegul de la hosting si a rezolvat problema.

cristiantutuianu

Salutare de la mare
Vali sa sti ca sebba are dreptate cu
Citat din: sebba din Februarie 08, 2013, 02:21:54 PM
ca admin de SMF imi permit o mica sugestie si recomandare: Google Members Map

il folosesc de ani buni pe un forum de-al meu: http://fiatissimo.com/index.php?action=googlemap
si i-am convins si pe baietii de la peundemerg.ro sa-l foloseasca: http://forum.peundemerg.ro/index.php?action=googlemap

poate va place si voua
si ne-am gasi mai usor dpdv al locatiei

Gasesti un coleg de pe forum foarte usor.Se formeaza un mic nucleu (nu suna frumos gasca) capcompas in localitatile unde locuim si nu in ultimul rand poate reusim sa ne ajutam reciproc.
Eu am avut o surpriza pe un forum (nu era despre barcutze era despre CNC-uri) din strainatate sa gasesc un coleg care locuia cu mine in cartier .Pe fecior il cunosteam un prieten comun dar nu stiam ca avea aceleasi "dureri de cap" care le aveam si eu. Am ras unul de altul cand am ajuns la locul unde am stabilit sa ne intalnim .Deci ce pare imposibil este de fapt posibil.

Vali

Dupa cum am scris si mai sus, daca forumistii sunt interesati, de ce nu. Pana acum nu am inclus member map fiindca nu prea am treaba cu tehnologiile web, ma intereseaza comunicarea constructiva despre barci si navigatie. Am sa rezolv deci zilele astea si cu member map, cu toate ca personal mi se pare mai mult o "fita".
Iar despre comunitati locale capcompas, noi la Galati suntem o brigada serioasa, si ne sprijinim reciproc cu mult dinainte de a aparea vreun forum de barcagii ;).

cristiantutuianu

Citat din: Vali din August 23, 2013, 09:16:30 AM
Dupa cum am scris si mai sus, daca forumistii sunt interesati, de ce nu. Pana acum nu am inclus member map fiindca nu prea am treaba cu tehnologiile web, ma intereseaza comunicarea constructiva despre barci si navigatie. Am sa rezolv deci zilele astea si cu member map, cu toate ca personal mi se pare mai mult o "fita".
Iar despre comunitati locale capcompas, noi la Galati suntem o brigada serioasa, si ne sprijinim reciproc cu mult dinainte de a aparea vreun forum de barcagii ;).

Jos palaria si salut toata brigada din Galati bravo la voi
Poate reusesc sa dau de brigada din Constanta
Nu vreau sa iti dau de lucru cu member map imi cer scuze :-[

Ciby

Citat din: Vali din August 23, 2013, 09:16:30 AM
Eu sunt de parere ca pentru inceput ar trebui afisata locatia la avatar, este destul de usor de vazut, tot te uiti sa vezi cine posteaza.

Vali

Asa ar fi cel mai bine, dar nu stiu daca se poate treaba asta in SMF. Posibil sa mearga, insa decat sa stau sa buchisesc dedesubturile SMF, cand gasesc putin timp liber prefer sa buchisesc dedesubturile barcilor (stalilitatea, hidrodinamica, opera vie etc). Bine ca nu buchisesc alte dedesubturi :P.
Am sa iau deci legatura cu colegul de la IT, si sper sa o rezolvam cum a spus badea Ciby.

Vali

Salutare, de 2 zile serverul site-ului se misca uneori foarte greu, se incarca paginile foarte lent. Am semnalat problema colegului de la hosting. Scuze de inconvenient.

byteworks

Forumul a mers greu imediat ce a inceput sa capete volum si trafic, nu stiu ce plan de hosting are Vali dar sugerez o discutie hotarata cu compania de hosting, utilizarea forumului a ajuns la nivelul de satisfactie "frustrant", aproape "inacceptabil" imho.

Vali

Nici eu nu sunt prea multumit, am mai avut si alte probleme in timp. Cel mai bine ar fi sa contabilizam problemele, ca sa stim cum stam.

Planul de hosting e cel intermediar, daca de acolo e buba, poate sarim la ceva mai mare. Problema nu e de spatiu (e din belsug), ci de trafic. Pe de alta parte, n-as vrea sa schimbam hostingul, de fiecare data cand am avut nevoie de ajutor, s-au rezolvat cam toate problemele. Mai ales ca web-ul nu e domeniul meu preferat :).

Cosmin, poate povestim pe privat, cu toate ca am treaba multa la scoala. In seara asta am scris in disperare pe forum, tocmai ca sa-mi mai scutur creierul de acumularea din ultimele zile.