Croaziere grecesti : EGEEA DE MAI

Creat de Florio, Noiembrie 06, 2016, 09:35:30 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Intersect

Citat din: bradutzu din Aprilie 26, 2020, 11:22:50 PM
Si noua ne este dor de Grecia.
Sotia cauta azi de zor o cazare direct pe plaja pe care sa o putem inchiria 3 familii si in care sa fim cat mai izolati! Daca aveti vreo idee de o cazare decenta printr-un golf uitat de lume cu acces direct pe plaja, va rog sa ne anuntati si pe noi cei ce vrem sa mergem cu masina!
Multumesc!

https://www.happycamp.com/en/structures/campingcastello 
https://www.armenistis.gr/en
Born to fish,forced to work!!!

bradutzu

Multumesc frumos!
Am trimis sotiei sa vada ca ea este cea care trebuie sa valideze! Ai stat la vreuna din cazarile propuse? pe care o recomanzi?
:D
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Citat din: bradutzu din Aprilie 27, 2020, 01:45:50 PM
Multumesc frumos!
Am trimis sotiei sa vada ca ea este cea care trebuie sa valideze! Ai stat la vreuna din cazarile propuse? pe care o recomanzi?
:D
Am stat la amândouă, anul ăsta am gasit loc la happycamp.
Born to fish,forced to work!!!

Alex1958

Salut
Cand am vrut sa anulam rezervarea in Nydri, facuta pe booking si pentru care platisem un avans de 120 Eu, proprietarul ne-a propus un fel de voucher valabil 14 luni la pretul de sfarsit de mai.
Am acceptat si acum ne gandim fie la Septembrie 2020 fie la mai 2021, sanatosi sa fim!
Ce vreau sa spun este ca oamenii sunt constienti ca trebuie sa artaga turistii nu sa-i alunge!

Don Basilio

referitor la restrictii, Grecia si altele.,,Previziunile sunt foarte greu de facut, mai ales cand e vorba despre viitor,, (apud Alvin Tofler)

Florio

Citat din: Alex1958 din Aprilie 28, 2020, 09:41:56 AM
Salut
Cand am vrut sa anulam rezervarea in Nydri, facuta pe booking si pentru care platisem un avans de 120 Eu, proprietarul ne-a propus un fel de voucher valabil 14 luni la pretul de sfarsit de mai.
Am acceptat si acum ne gandim fie la Septembrie 2020 fie la mai 2021, sanatosi sa fim!
Ce vreau sa spun este ca oamenii sunt constienti ca trebuie sa artaga turistii nu sa-i alunge!

Foarte frumos și util totodată, pentru ambele tabere. Grecului nu-i pică bine acum să returneze bani, iar pierderea avansului ar crea o impresie negativă turistului.
Ceva mă face să cred că o unitate hotelieră din România ar proceda mai puțin diplomat, dar oamenii mai învață pe parcurs cum e cu business-ul :)

Florio

Citat din: byteworks din Mai 04, 2020, 09:04:55 AM
Chestia asta e decizie la nivel national:

https://www.santorini.net/covid-19-greece-cancelled-travel-plans-what-you-should-expect/?

Este corect echilibrată situația.
Problemă mare pentru greci, ei pe altceva decât turism nu se prea bazează. Problemă mare și pentru noi, că a început să ne placă Egeea și un sezon extirpat din existența noastră, devine dureros.
Făceam acum o vreme o socoteală, care i-a pus pe gânduri și pe prietenii mei.
Ziceam: am 45 de ani; din existența mea activă, câte veri am de trăit?
Consider că sunt activ până la 60 de ani... după 60 oricât aș fi de "Jack Lalanne", un organism își cam restrânge posibilitățile active :) .
Deci mi-au rămas 15 veri active de trăit.
Îmi permit eu să mai sacrific vreuna?
Îmi permit eu să zic "vara asta stăm acasă, avem de  făcut... nuștiu ce" (la casă, la curte, la naiba știe ce)?
N-ar fi cazul.

E un calcul interesant de făcut, care pune un reflector pe perspectiva vieții personale :)

Alex1958

Citat din: Florio din Mai 04, 2020, 10:12:14 AM
Consider că sunt activ până la 60 de ani... după 60 oricât aș fi de "Jack Lalanne", un organism își cam restrânge posibilitățile active :) .
Deci mi-au rămas 15 veri active de trăit.
Ba eu unul ma straduiesc in continuare....!

Florio